• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim fotoğrafları sil diyor ne yapmalıyım ?

kucukkediii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
29
Puanlar
3
İnstagramda fotoğraflarım var dekolteli değil ama mini elbiseli falan böyle çoğu resmim öyle. Bana normal geliyor. Sohbet ederken önceden sil demişti 2 tanesini silmedim. Yani evet kısa elbiseler ama tatilde giyiyorum çekiliyorum fotoğraf. Beni annesine anlatmış tanıştırmak istiyor. Ama resimleri sil dedi bazılarını annem seni ekler dedi. Ben silmek istemiyorum açıkçası beni sonuçta öyle beğendi yani ben sonradan koymadım o resimleri. Sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Her dediğine tamam deyip taviz vermek istemiyorum ya sonra önünü alamam

İnstagramda fotoğraflarım var dekolteli değil ama mini elbiseli falan böyle çoğu resmim öyle. Bana normal geliyor. Sohbet ederken önceden sil demişti 2 tanesini silmedim. Yani evet kısa elbiseler ama tatilde giyiyorum çekiliyorum fotoğraf. Beni annesine anlatmış tanıştırmak istiyor. Ama resimleri sil dedi bazılarını annem seni ekler dedi. Ben silmek istemiyorum açıkçası beni sonuçta öyle beğendi yani ben sonradan koymadım o resimleri. Sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Her dediğine tamam deyip taviz vermek istemiyorum ya sonra önünü alamam

Güle güle de.

Annen eklediginde o gormeyecek sekilde ayarlarim annenin ayarlarini dersin . Tovbe yaa, gene anasina yaranmaya calisan bir erko

Annen eklediginde o gormeyecek sekilde ayarlarim annenin ayarlarini dersin . Tovbe yaa, gene anasina yaranmaya calisan bir erko
adamın annesini neden ilgilendirsin ben anlamadım? ne saçmalık bu böyle oldu bir de kapansin istiyorsa

adamın annesini neden ilgilendirsin ben anlamadım? ne saçmalık bu böyle oldu bir de kapansin istiyorsa
Cunku kadin fotolari gorup, oglusuna “ aa oglum bu tarz giyinmek bize olmaz, soyle bunlari silsin / boyle giyinmesin “

Anasi demeden önlem almaya calisiyor

Cunku kadin fotolari gorup, oglusuna “ aa oglum bu tarz giyinmek bize olmaz, soyle bunlari silsin / boyle giyinmesin “

Anasi demeden önlem almaya calisiyor
Zaten mesela dekolteli giyme dedi tamam dedim hadi ona. Normalde de giymem zaten sadece tatillerde giyerim yani

Evlenseniz "anam boyle gormesin" diye giydirmeyecek. Gitgide bunun dozu da artacak. Anasi danasi icin degil kendiniz icin giyiniyorsunuz. Giydiginiz sey icinize siniyorsa kimsenin annesi, kardesi, bacanagi icin bunu degistirmek zorunda degilsiniz.

Taviz vermeden zaten ya ben buyum dicem önünü alamam çünkü
tabiki alamazsın ayrıca istediğimizi giyeriz kimseye hesap vermek zorunda değiliz. İlgisini çektiğine göre senin gibi giyinen kızlardan hoşlanıyor. Sen yapmayınca başka kızlara bakmaya beğenmeye devam edicek bu tipler hep böyle olur.

29 yaşında koca kadın ne gğymesi gerektiğini bilir

Niye annesi sosyal media dan sizi ekliyecek ki anlamadım. 20 yıllık evliyim kayın ailesinden tek kişi ekli değil. Ortada fol yok yumurta yok niye bu yüz gözlük.
Adam şimdiden anasından çekiniyor evlenseniz anasına sormadan hiç bir kararı alamaz. İyi düşünün

Back
X