• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim fotoğrafları sil diyor ne yapmalıyım ?

İnstagramda fotoğraflarım var dekolteli değil ama mini elbiseli falan böyle çoğu resmim öyle. Bana normal geliyor. Sohbet ederken önceden sil demişti 2 tanesini silmedim. Yani evet kısa elbiseler ama tatilde giyiyorum çekiliyorum fotoğraf. Beni annesine anlatmış tanıştırmak istiyor. Ama resimleri sil dedi bazılarını annem seni ekler dedi. Ben silmek istemiyorum açıkçası beni sonuçta öyle beğendi yani ben sonradan koymadım o resimleri. Sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Her dediğine tamam deyip taviz vermek istemiyorum ya sonra önünü alamam
Adamı sil +1
Kimsenin annesini de ekleme zaten.

İnstagramda fotoğraflarım var dekolteli değil ama mini elbiseli falan böyle çoğu resmim öyle. Bana normal geliyor. Sohbet ederken önceden sil demişti 2 tanesini silmedim. Yani evet kısa elbiseler ama tatilde giyiyorum çekiliyorum fotoğraf. Beni annesine anlatmış tanıştırmak istiyor. Ama resimleri sil dedi bazılarını annem seni ekler dedi. Ben silmek istemiyorum açıkçası beni sonuçta öyle beğendi yani ben sonradan koymadım o resimleri. Sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Her dediğine tamam deyip taviz vermek istemiyorum ya sonra önünü alamam
Ben böyleyim canım deseydin benim ki de istedi yok öyle bi dünya dedim

Öf bazı erkekler kendilerini de ailelerini de ne sanıyorlar anlamıyorum.
Annesinin profilini gezip küçükkedi bunları beğenmez sil diye ona da ayar vermiş mi? Anasının fotolarının, paylaşımlarının sizin görüşlerinize ve zevkinize layık olduğundan emin olmuş mu iyice? Hadsiz.

Silmeyin tabii ki.
Böyleleri sizi bir kalıba sokmak için uğraşır, ailesinin hayat görüşüne uydurmak için elinden geleni yapar. Sonra da beğenmemeye ve ciddiye almamaya başlar sizi.

Tamam siliyorum bekle deyip onu her yerden silin neye uğradığını şaşırsın. Sanki sizi teravih namazından çıkarken görmüş öyle tanışmışsınız da sonra siz bambaşka birine dönüşmüşsünüz gibi neyin tribine giriyor? Ayrıca ailesi de sizi olduğunuz halinizle kabul etsin kimse için kendi benliğinizden ödün vermeyin.

Senin anan sevmiyorsa sen giyme benim anam seviyor o yüzden ben giyicem de🥲
Ne saçma, sakın silme, kendisini uzay boşluğuna doğru yolla💃
+ 1
Ben olsam silmem. Ben neysem oyum, annesi de görsün, kabul ediyorsa etsin, etmiyorsa etmesin ben kendimi değiştirmem. Ama sizin sevgilinizde sıkıntı var.... Sizi değiştirmek istiyor ve de anacı diye düşünüyorum.

ben buyum beğenmiyorsan yallah de

Açık halinizi beğenip şimdi aileme yakışman için önce mini etekli fotoları sil, sonra o elbiseleri çöpe at diyecek ve kapanışı sizi istediği şekle zorla sokarak yapacak.Gerek yok .Bir erkek için karakterinden ,hayat tarzından , inandığın şeylerden vazgeçmek doğru değil,ha ilerde kapanır ya da artık mini etekli hâlini paylaşmak istemezsin kendi isteyinle fotoları silersin o zaman kimse bir şey demez.....

Tesettürlü insana nasıl aç kafanı annem beğenmez demek sacmaysa buda öyle saçma .İstediğin tarzda birini bulursun olur biter .Bende mesela diyelim damadımin bıyığına kadar karisayim .Sevmiyorum kızıma söyleyeyim kestirsin kocasının yada sevgilisinin bıyığını annem sevmez desin.O misal buda .Her insanın aklı var fikri var ve bir iliskiden öncede bir tarzı hayatı var .Seven insan saygı duyar .Saygı duymayan insan kalıba sokar .Biz seramik çömlek değiliz neysek oyuz .Kendini bilen insan bu tarz şeyleri zaten kabul etmez .Bana çok saçma geliyor ve mutlu olan yok değişip.

Sil ama o sevgilini sil. Bugün taviz vermesen bile bu ilişkiye devam edeceksen bir gün o tavizi vereceksin. Ya da sen tavizi vermiyorsun diye o bitirecek. Boşa zaman kaybı bence.

Ona normal gelmiyor sana normal. Seni kapatip başkalarına bakıcak gerçek bu. Ayrıl ayrılmıyorsanda çekeceksin

Anasına yaranma çabasına bak adamın 🙄
Kendin neysen osun. Kendinden taviz verme ve bu adamla olmaz

Söylediği sözlere aldırış etmeyin, boyun eğmeyin. Sizi değiştirmeye çalışan erkeklerden uzak durun. Kısıtlayıcı, manipülatif erkeklerden sıkıldık. Bir bitmediler ya.

Ben tesettürlüyüm daha önce giydiğim eteğe, gömleğime bile laf eden biri vardı. Bu açık, tesettürlü meselesi değil. Kadınları değiştirmeye çalışan erkek hastadır, zihniyeti pistir. Ayak ve kol bileğine kafayı takan da var. Bir yerde eğer sözünü dinlerseniz onun devamı gelir. Baskının derecesi artar. Bugün fotoğrafları sil,kısa giyinme, saçlarına toka tak salma diyen ileride evlenince pencereden bakma ,perdeyi açma da der. Zihinleri kirli bunların. Makyaj yapma , süslenme diyorlar ama dışarıda gördükleri bakımlı kadınlara ağızlarından salya akarak bakıyorlar.

Yani sevdiğiniz adamın kendisine göre haklı sebeplerle istediği bir şeyi yapmak da bile bu kadar tereddüt yaşıyorsanız bence bu işi yol yarıdayken bitirin

Annene goresini bul de

Back
X