slm kızlar benim yaklaşık 2 yıldır bir ilişkim var bu ilişki evliliğe doğru gidiyordu aileler tanıştı sonra bazı nedenlerden dolayı ayrıldık anlayacağınız nişan attık sonra tekrar barıştık ama benim sorum ta ilk çıkmaya başladığımız andan itibaren beni hep soyutladı arkadaşlarına benden hiç bahsetmedi kaç sefer yanına gittim sadece bir kaç kez yanıma gel dedi diğer zamanlarda hep ben teklif ettim gelimmi diye hatta geçen gün bulunduğu şehire gittim dedim iş yerine gelimmi dediki gelipte napacaksın ne işin var millete ne dicem birde patronundan çok çekiniyor patronu bayan kendisi özel şirkette çalışıyor patronum evleneceğimizi duyarsa iş açısından çok kötü olur dedi neden dedim üzerimde baskı var dedi geçen telde konuşuyorduk bu dışardaydı hemen ses tonu değişti ne oldu dedim patronumu gördüm dedi dur hemen karşı kaldırıma geçim dedi sorarsa artık alışverişten geliyorum derim dedi napacam bilmiyorum son zamanlarda çok umursamaz oldu sevgililer günü yaklaşıyor hiç demedi izin alıp o gün görüşelim diye hiç konusunu bile açmadı en son 4 ay önce görüştük farklı şehirlerdeyiz hiç bana özledim bile demedi aslında onun izin günü sadece cuma günleri diğer günler full dolu bir şeyde diyemiyorum ama bu umursamamazlıkları beni çok üzüyor

:2: Napacam ne diyecem nasıl davrancam bilmiyorum insanlar sevgilileriyle nasıl takılıyorlar ne güzel geziyorlar bizim özelimiz sadece günde 20 dk telde konuşmak