Sevgilim galiba benden utanıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o nasıl işmiş ki öyle patronu evleneceğini duyarsa iş açısından kötü olurmuş bana çok saçma geldi ben senin yerinde olsam ondan habersiz iş yerine gider baskın yapardım telefonda konuşurken bile patronunu görünce ses tonu değişiyorsa hiç hiç hiç normal değil

bence de, hatta işverenler çalışanlarının düzenli bir hayatı olmasını isterler ki evlilik de bir erkeğin hayatını düzene sokar bence çocuk palavra yapıyor

Yorumlarınızı okudum tek tek ama elime somut delil geçmesi lazımki suratına çarpayım aileler tanıştığında bile sürekli patronum bilmesin arkadaşlarımızın bilmesine gerek yok derdi ünideki arkadaşlarıma bakıyorum hepsi evlendiler sevgilileri var braber takılıyorlar foto çekilip paylaşıyorlar bizde o da yok fotosunu beğendiğimde veya altına yorum yazdığımda bile kıyamet kopuyor

işi bu kadar ileriye götürüyorsa yani fotosunu beğendiğinde sorun çıkarıyorsa kesinlikle hayatında daha ciddi düşündüğü biri var ama onunla ola ki bir problem çıkarsa diye sanrım seni yedekte tutuyor ayrıca böyle olmasa bile yaptıklarının hiç bir mantığı yok mantıksz davranan bir adamla ömür paylaşılmaz

Aslında söyledikleriniz benim düşüncelerimi pekiştirir oldu mesela bu işe girmeden önce de biz tanışmıştık o zaman patronu falan yoktu daha ama yinede sakalrdı ilişkisini kimseye anlatmazdı hatta bir seferinde facesine girdim açık unutmuştu ve bir sürü kızlarla msjlaşmasını gördüm kızlara demiş uzun boylu esmer erkeklerden hoşlanırmısın hep kendini tarif etmiş kızlara sevgilim yok demiş hep sarkıntılık hep sarkıntılık yüzünede vurdum anlattım ama ben salağım ya çok aşığım ya hep affettim affettim :(:(

ay allahım yaaa şimdi bu yazdığını okuyunca taşlar iyice yerine oturdu e güzelim yaptığı şu hareket sonrasında anlamadın mı herşeyi adam resmen sevgilim yok diyor kızlara sen hala onunlasın pes yani..... seni sevgili olarak filan görmüyor ve bir an önce hayatından çekip gitmen için bekliyor bu adam

ay allahım yaaa şimdi bu yazdığını okuyunca taşlar iyice yerine oturdu e güzelim yaptığı şu hareket sonrasında anlamadın mı herşeyi adam resmen sevgilim yok diyor kızlara sen hala onunlasın pes yani..... seni sevgili olarak filan görmüyor ve bir an önce hayatından çekip gitmen için bekliyor bu adam

haklısın :( işte aşkın gözü kör bir şey göremedim benim saflığım benim acizliğim kendime o kadar kızıyorum ki:ssz:

Aslında söyledikleriniz benim düşüncelerimi pekiştirir oldu mesela bu işe girmeden önce de biz tanışmıştık o zaman patronu falan yoktu daha ama yinede sakalrdı ilişkisini kimseye anlatmazdı hatta bir seferinde facesine girdim açık unutmuştu ve bir sürü kızlarla msjlaşmasını gördüm kızlara demiş uzun boylu esmer erkeklerden hoşlanırmısın hep kendini tarif etmiş kızlara sevgilim yok demiş hep sarkıntılık hep sarkıntılık yüzünede vurdum anlattım ama ben salağım ya çok aşığım ya hep affettim affettim :(:(

Canım seni üzmek istemem ama kadın ya da erkek hiç bir insan bu kadar saf olmamalı. Yapmayın etmeyin. Çok sevmeyi anlarım. Karşındaki insan çok sevmiyorsa çabalamayı da anlarım ama karşındaki insan sana saygısızlık yapıyorsa bunu sineye çekmeyi anlayamam. Yapmayın etmeyin.

slm kızlar benim yaklaşık 2 yıldır bir ilişkim var bu ilişki evliliğe doğru gidiyordu aileler tanıştı sonra bazı nedenlerden dolayı ayrıldık anlayacağınız nişan attık sonra tekrar barıştık ama benim sorum ta ilk çıkmaya başladığımız andan itibaren beni hep soyutladı arkadaşlarına benden hiç bahsetmedi kaç sefer yanına gittim sadece bir kaç kez yanıma gel dedi diğer zamanlarda hep ben teklif ettim gelimmi diye hatta geçen gün bulunduğu şehire gittim dedim iş yerine gelimmi dediki gelipte napacaksın ne işin var millete ne dicem birde patronundan çok çekiniyor patronu bayan kendisi özel şirkette çalışıyor patronum evleneceğimizi duyarsa iş açısından çok kötü olur dedi neden dedim üzerimde baskı var dedi geçen telde konuşuyorduk bu dışardaydı hemen ses tonu değişti ne oldu dedim patronumu gördüm dedi dur hemen karşı kaldırıma geçim dedi sorarsa artık alışverişten geliyorum derim dedi napacam bilmiyorum son zamanlarda çok umursamaz oldu sevgililer günü yaklaşıyor hiç demedi izin alıp o gün görüşelim diye hiç konusunu bile açmadı en son 4 ay önce görüştük farklı şehirlerdeyiz hiç bana özledim bile demedi aslında onun izin günü sadece cuma günleri diğer günler full dolu bir şeyde diyemiyorum ama bu umursamamazlıkları beni çok üzüyor :( :2: Napacam ne diyecem nasıl davrancam bilmiyorum insanlar sevgilileriyle nasıl takılıyorlar ne güzel geziyorlar bizim özelimiz sadece günde 20 dk telde konuşmak
kusura bakma ama bu ilişki senin iteklemenle ilerliyorsa
hiç ilerlemesin daha iyi,
adam madem seni takmıyor görüşmek istemiyor
sen niye kendini kandırıyorsun
koyverr gitsin
yada agırdan al kendini
şımartmışsın belliki
arama sorma ilgilenme
birazda o fedakarlık göstersin
alaalaa

bu sapık ruhlu insana nasıl aşık olabiliyorsun hala. Facene girip mesajlarını görmüşsüün hiç mi miden bulanmadı ya, hemde başlarda görmüşsün. Ben 5 senelik ilişkimi sırf kızlarla sapık sapık mesajlaşmaları yüzünden tek bir mesajla bıraktım bu neyin kafasıdır. Hepsini geçtim sana değer vermiyo, saklıyo hep 3. 4. plana atıyo hala aşıktım diyosun pes cidden

Slm kızlar benim yaklaşık 2 yıldır bir ilişkim var bu ilişki evliliğe doğru gidiyordu aileler tanıştı sonra bazı nedenlerden dolayı ayrıldık anlayacağınız nişan attık sonra tekrar barıştık ama benim sorum ta ilk çıkmaya başladığımız andan itibaren beni hep soyutladı arkadaşlarına benden hiç bahsetmedi kaç sefer yanına gittim sadece bir kaç kez yanıma gel dedi diğer zamanlarda hep ben teklif ettim gelimmi diye hatta geçen gün bulunduğu şehire gittim dedim iş yerine gelimmi dediki gelipte napacaksın ne işin var millete ne dicem birde patronundan çok çekiniyor patronu bayan kendisi özel şirkette çalışıyor patronum evleneceğimizi duyarsa iş açısından çok kötü olur dedi neden dedim üzerimde baskı var dedi geçen telde konuşuyorduk bu dışardaydı hemen ses tonu değişti ne oldu dedim patronumu gördüm dedi dur hemen karşı kaldırıma geçim dedi sorarsa artık alışverişten geliyorum derim dedi napacam bilmiyorum son zamanlarda çok umursamaz oldu sevgililer günü yaklaşıyor hiç demedi izin alıp o gün görüşelim diye hiç konusunu bile açmadı en son 4 ay önce görüştük farklı şehirlerdeyiz hiç bana özledim bile demedi aslında onun izin günü sadece cuma günleri diğer günler full dolu bir şeyde diyemiyorum ama bu umursamamazlıkları beni çok üzüyor :( :2: napacam ne diyecem nasıl davrancam bilmiyorum insanlar sevgilileriyle nasıl takılıyorlar ne güzel geziyorlar bizim özelimiz sadece günde 20 dk telde konuşmak

Bu şahsiyetle yollarını biran önce ayır bacım ..
Yesinler böyle korkuyu !

İş hayatı ve özel hayat apayrıdır.

Sanki patronu , onu sevgilisiyle görse işten atacakmış gibi.. Neden kadından bu kadar çok kaçıp çekiniyor..

Özel hayatı, iş hayatına dahil eden ve karıştıran birisinin ben patronluğundan da şüphe ederim..
Gerçi patronun vereceği tepkiyi bilmiyoruz belki de sevgilinin kuruntularından biridir..

Ayrıca çok özlemiş olsaydı kırk takla atar seninle bir şekilde görüşürdü..
İş her zaman bulunur,elin kolun sağlam , çalışma azmi olduktan sonra kimse aç kalmaz bu devir de!
Demek ki her şeyden önce seni tutmuyor..

Ayrılmalısın
Neyse..

utanıyordur utanmıyordur onu bilemem ama 4 aydır görüşmüyor olmanız çok büyük bir problem..

sadece 1 gün izinli olması hiçbir seyi değiştirmez bu tamamen bahanesi, aşık olan insan her türlü fedakarlığı göze alabilen insandır, ne yapıp edip seni görmeye gelmeliydi. kaldı ki sen onun yaşadığı şehre gitmeyi teklif etmişsin ancak o buna bile karşı çıkmış.

evlenecek oluşunun da işle alakalı nasıl bir sıkıntı yaratacağını düşünüyor anlamadım, zaten 2 yıldır sevgilisi olarak sen bile anlamamışsın, belki de anlamak için yeterince sorgulamamışsın.

hadi evleneceğini saklıyor, patronu iş konusundaki veriminin azalacağını düşünsün istemiyor diyelim, peki sevgilisi olduğunu neden saklıyor nedir bu korku? patronu kadın değil de erkek olsaydı yine aynı sekilde gizleyecek miydi acaba seni?

ilişkiniz şu an fena halde sarsıntıda, en ufak darbede yıkılacak gibi görünüyor.

bence utanma değil de acaba başka birisi olabilir mi?
ayrıca patronu olabilir mi o kişi?
patronu ne diye evliliğe sevgiliye falan karışsın bahaneler saçma geldi

patronuna noluyor ben onu anlayamadım ?
ne alaka yani senle konuşuyorsa konuşuyor patronuna nee?allah allah çok saçma geldi bana

Slm kızlar benim yaklaşık 2 yıldır bir ilişkim var bu ilişki evliliğe doğru gidiyordu aileler tanıştı sonra bazı nedenlerden dolayı ayrıldık anlayacağınız nişan attık sonra tekrar barıştık ama benim sorum ta ilk çıkmaya başladığımız andan itibaren beni hep soyutladı arkadaşlarına benden hiç bahsetmedi kaç sefer yanına gittim sadece bir kaç kez yanıma gel dedi diğer zamanlarda hep ben teklif ettim gelimmi diye hatta geçen gün bulunduğu şehire gittim dedim iş yerine gelimmi dediki gelipte napacaksın ne işin var millete ne dicem birde patronundan çok çekiniyor patronu bayan kendisi özel şirkette çalışıyor patronum evleneceğimizi duyarsa iş açısından çok kötü olur dedi neden dedim üzerimde baskı var dedi geçen telde konuşuyorduk bu dışardaydı hemen ses tonu değişti ne oldu dedim patronumu gördüm dedi dur hemen karşı kaldırıma geçim dedi sorarsa artık alışverişten geliyorum derim dedi napacam bilmiyorum son zamanlarda çok umursamaz oldu sevgililer günü yaklaşıyor hiç demedi izin alıp o gün görüşelim diye hiç konusunu bile açmadı en son 4 ay önce görüştük farklı şehirlerdeyiz hiç bana özledim bile demedi aslında onun izin günü sadece cuma günleri diğer günler full dolu bir şeyde diyemiyorum ama bu umursamamazlıkları beni çok üzüyor :( :2: napacam ne diyecem nasıl davrancam bilmiyorum insanlar sevgilileriyle nasıl takılıyorlar ne güzel geziyorlar bizim özelimiz sadece günde 20 dk telde konuşmak

Sevgilinin başka sevgilisi var gibi görünüyor buradan bakınca.
Ne bu böyle, tam tekmelemelik..Bas tekmeyi gitsin.

bende bi tuhaflık var bu işte :53:
ne demek saklamak,gizlemekk :52:
baskın yap iş yerine hayatım ben geldim de bakalım nolcak :19:

Senden utanmıyor da bence seninle birlikte olduğunu birilerinden gizlemeye çalışıyor...
bunun sebebini öğrenmeye çalış...

Bu patron kadın bunu asılıyor mu acaba ?

Artik Bende dusundum bu olaylardan sonra Bisey hissetmedigimi anladim Adam her isten cikinca arardi Bugun aramadi bile birde Kim tatil gunundeyse o aricakmis once aramassam aramazmis Yeni kural koydu beyfendi Hadi kaza gecirdim arayamadim o zaman nolscak dedim bisekilde duyulur diyor kafayi yicem ya

Tekrardan selam kızlar, size bu olayı anlatmıştım sağolsun cevap verip bana yol gösterdiniz, sıkıntıma ortak oldunuz, evet artık bitti ilişkimiz yine hep aynı sıkıntılar vardı sevgililer gününde bile tartıştık yok sen gel ben gelim beyefendi cuma izinli bana izin al gel diyor daha anlatmadığım bir sürü şey sonra birden kestim ilişkiyi hiç açmadım teli hiç cevap vermedim mesajlarına ta ki dün geceye kadar içimden ne geçiyorsa yazdım bitirdim sonra suçu bana atıyor 2 yılı zehir etmişim hiç sevgili adına bir şey paylaşmamışız zaten hep kendisi gizledi beni hep sakladı ben yokmuşum gibi davrandı daha neler neler şu an huzurlumuyum evet ama içimde ona karşı bitmeyen bir öfke var

Sizin ilişkiyi bitirme mesajınıza ne cevap yazdı onu merak ettim?

Bütün suçu bana attı vay efendim hiç bir şey paylaşamıyormuşuz sanki iki yabancıymışız 2 yıl ona eziyet etmişim sanki naptım bunların bütün nedeni sensin günde 10 15 dk konuşuyoruz onda da konuşmuyoruz tel açık susuyor beyefendi msj yazarsam yazar sürekli birilerinden beni saklama dedimki hayalindeki kız tipi ben değilim utanıyorsun ve kabul etti evet hayalimdeki kız değilsin ama seviyordum falan filan tam 5 6 aydır görüşmedik dedim hiç mi insan özlemez görüşmek için çaba sarfetmez susuyor ses yok yani işin özeti suçu bana attı bütün bunların sebebi benmişim güya konuşmayan saklayan sallamayan kendisi sonra iki yabancı gibiyiz diyor o kadar mücadele ettim adam gram değişmedi

Back
X