Sevgilim galiba beni kardeş gibi görüyor:(

Edoras90

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
8
0
6
36
2.5 yıllık bir ilişkim var. İkimiz de 26 yaşındayız. İlk zamanlar benimle yakınlaşmak istediğinde, bi şekilde hep onu engelledim ama beni istediğini biliyordum hissediyordum. Öğrenciliği bitip tek başına yaşamaya başlafıktan sonra artık bana karşı hiçbir cinsel isteğinin olmafığını farkettim. Hep yoğun çalışma hayatımızdan dolayıdır diyip geciştirdim ama en son 8günlük yırtdışı seyahatimizde başbaşa geçirdiğimiz onca gecede bir kez bile beni istemedi. Beni sevdiğini biliyorum, ama sanki cinsellikle beni iyice ayrıştırdı kafasında. Sanki koruyup kolladığı sevdiği küçük kız kardeşi gibiyim. Sizce 26 yaşında bir erkek için böyle olması fizyolojik mi ? Erkek böyleyken o kadınla evlenmeyi neden arzulasın ki ? Ya da evlendiğimizde sorun yaşar mıyız yoksa değişir mi ?

O kadar fırsat olmasına rağmen en ufak bir eğilim göstermemesi çok tuhaf evet.
Acaba hala sizden mi çekiniyor diyeceğim de siz de eskisi gibi engellemiyorsanız sanırım artık. Bir kez de siz yanaşın bakalım. Eğer hala aynıysa bir sorun var demektir.

arkadaşlara katılıyorum
ya da aklı sıra seni cezalandırıyordur veya sen hırs yap yaklaş diye uğraşıyordur

Zamaninda sen engellemissin simdiyse o artik engellenmekten bikmis. Yine engelleyecegini dusundugu icin yapiyor gibime geldi.
Ama aynı yatakta yatıyotuz sarılıp hic mi uyarılmaz bi erkek onceden boyle degildi beni arzuladıgını en azından ifade ederdi

Hayır ben de ona yakınlasmadım tatilde. Öncesinde en fazla bir gece birlike kalırdık onda da sorgulamazdım ama 8gece beni çok düşündürdü. Eskiden reddetsem de sonucta bir miktar yakınlaşıyorduk şimdi hiç alakamız yok gercekten. Ama sevmiyorsa istemiyorsa neden benimle hala. Evli değiliz evlenmek zorunda değiliz.. Mecbır değil benimle olmaya benimşe tatil yapmaya

Hayır ben de ona yakınlasmadım tatilde. Öncesinde en fazla bir gece birlike kalırdık onda da sorgulamazdım ama 8gece beni çok düşündürdü. Eskiden reddetsem de sonucta bir miktar yakınlaşıyorduk şimdi hiç alakamız yok gercekten. Ama sevmiyorsa istemiyorsa neden benimle hala. Evli değiliz evlenmek zorunda değiliz.. Mecbır değil benimle olmaya benimşe tatil yapmaya

neden bunları aynen bu şekilde açık açık konuşmuyorsunuz?
eğer size karşı cinsel çekim hissediyorsa mutlaka bir şekilde farkedersiniz, mutlaka ipuçları olur yani
siz hiç yok diyorsunuz
bence bunu açık açık konuşabilmelisiniz neticede 2,5 yıllık bir ilişki

Ayy ben benimkine yaklasmayinca senin hormonlarin yok mu demisti :) dur bakiyim bi var mi dedim o gün bugündür ugrasiyor :D sadece erkeklere has bir sey degil.. sizin o kadar reddedip yakinlasmak istememeniz de bana garip geliyor.

Eger siz artik yakinlasmak istiyorsaniz acikca sorun bence.. Ama yok ayni devam edecekseniz o zman kurcuklamayin.

ne yani yine sana yaklaşacak ve yine sen hayır mı dicektin peki? öyle ise kusura bakma ama göster ama elletme zihniyetine çok sinir oluyorum. 8 gün yurtdışında aynı yatakta yatıyorsun adam isteyince yanaştırmıyorsun.
bu biraz bencillik değil mi? madem evlenmeden olmazcısın o zaman ayrı odalarda kalacaksın.

2,5 yıl beraber bir yerlere gidiyorsun ve beraber yatıyorsun ama adama yanaştırmıyorsun bu nasıl bi mahremiyet anlayışı çözemedim..
ya sevgilin kamil insan mertebesine erişmiş evliliği bekliyor ya da bi arkadaş yazmıştı gay olmuş farkında değil.
yazık adama yav..

Benim anlamadığım size yaklaşmıyor diye üzüldüğünüz adamı niye reddedip durdunuz ?
Yahut yakınlaşmasını istediğiniz halde reddedip durduğunuz adamla neden aynı yatakta yatıyorsunuz ? Adama çöl de su vermemek gibi bişey... Adam da böyle olacağını düşünmüş olmalı ki suyunu içip gelmiş :-)

eskiden ilişkiye girmek istemiyordunuz şimdi de girmiyor diye üzülüyorsunuz.

arkadaşların dediği gibi bence sizi deniyor. sizden bir adım bekliyor.

2.5 yıllık bir ilişkim var. İkimiz de 26 yaşındayız. İlk zamanlar benimle yakınlaşmak istediğinde, bi şekilde hep onu engelledim ama beni istediğini biliyordum hissediyordum. Öğrenciliği bitip tek başına yaşamaya başlafıktan sonra artık bana karşı hiçbir cinsel isteğinin olmafığını farkettim. Hep yoğun çalışma hayatımızdan dolayıdır diyip geciştirdim ama en son 8günlük yırtdışı seyahatimizde başbaşa geçirdiğimiz onca gecede bir kez bile beni istemedi. Beni sevdiğini biliyorum, ama sanki cinsellikle beni iyice ayrıştırdı kafasında. Sanki koruyup kolladığı sevdiği küçük kız kardeşi gibiyim. Sizce 26 yaşında bir erkek için böyle olması fizyolojik mi ? Erkek böyleyken o kadınla evlenmeyi neden arzulasın ki ? Ya da evlendiğimizde sorun yaşar mıyız yoksa değişir mi ?
normal değil

Back
X