- Konu Sahibi minisminis
-
sevgiliniz gecmisinizi bildigi halde o zaman sizinle neden beraber olmus ? Himm bilmese baskasindan ögrense hicbir sey diyemem ama bile bile bu eziyeti size yapamaz. Yaparsa size güven duygusunu kaybetmis demektir. Hale güven duymuyorsa tekmeyi vurun derim...
Bende aynı şeyi düşünüyorum.sonra güveniyorum diyor. markete gidiyoruz sen buraya başkasıylada gelmiştin diyor . ankaradan bahsedıyoruz birileride ankaralıydı galiba diyor. sürekli bu var . ayrılmakson çare gibi görüyorum . ona ne söylesem etkili olur bilmiyorum
Anladigim kadariyla takintili birisi. Bazi erkekler böyledir takti mi takar yani.. Suan bir ciddiyet söz konusu degil anladigim kadariyla. Düsünün bir de bu kisiyle nisanlandiniz.
Bekar erkek huyu X 10= Evli erkek huyu
Arkadaşla sevgili olmak kötü işte çünkü herşeyini biliyor ne yaptığını ettiğini nerelere gittiğinizi ee haliyle bir yere gittiğinde onunlada buraya gitti acaba onunla da oraya gittiği zaman aynı duygularımı yaşadı falan filaaannn.... Keşke hiç başlamasaydınız arkadaş olarak kalsaydınız ama bu hep böyle gidecek kendizi daha fazla yıpratmadan üzmeden bence bitirin. Bitirin demek çok kolay iş icraata gelince çok zor farkındayım ama sanırım en doğru karar bu.
Bence siz de özür diler gibi davranmayın geçmişinizin arkasında durun.Siz hataydı yanlış yaptım vs derseniz daha cok üstünüze gelir.
nefret ediyorum şu her şeyi başta bilip de kızların geçmişi kurcalayan erkeklerden... Allah agızlarına bir şey verdirtmesin, bir şey bildiler mi kullanmasını da pek ala bilirler :Q
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?