• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim gün geçtikçe odunlaşıyor..

sanırım bu sorunun en büyük sebebi insanların herşeyi ilişkinin ilk dönemlerinde yaşayıp bitirme çabası.. 4. senemiz bitmek üzere sayılı günler kaldı, biz tam tersi olarak yaşadık ilk dönemlerde zaten gerçekten hissetmeden birbirimize seni seviyorum bile demedik.. Hala daha saçma gelir 1 haftalık cıkmaya baslayanların aşk dolu cumleler kurması falan.. bana attığı her seni seviyorum geçen msjı dahi hala saklarım çünkü o aşkını sakız etmedi hiçbi zaman.. Çoğu arkadasımızın tabırınde liseli sevgililer gibiymişiz :69: Hiç üzülmeme dayanamaz az bi kırıldıgımı hissetsin ellerinde çiçeklerle bekler beni :69: Karşılıklı olarak ikimizde tatlı kelimeleri eksik etmeyiz birbirimizden herşeyi karşı taraftan beklemekte dogru değil , ilişkiye % 70 bayanların yön verdiğini düşünüyorum bizim tutumlarımız tavırlarımızda önemli

evet canım hep kücük süprizler yapar sagolsun ama bana neden gül almıyosun artık diye mızmızlandıgımda ''askım pahalı yaaa, bosver gülü'' diyor..
Ama şöyle de bir özelliği var, sık sık buluşuyoruz mağazalara bakınıyoruz birlikte alıştırıyorum simdiden, gördüğü begendiği ne warsa pahalı olsa bile alalım sana bunu cok yakısır diyor, 5 10 liralık güle de mızmızlanıyor cok tuhaf;))

cope gidicek diyedir... ama sana aldigi bir bluzu giydiginde hep o aklina geliir o yuzden o daha anlamli geliyor olabilirr:31:

sanırım bu sorunun en büyük sebebi insanların herşeyi ilişkinin ilk dönemlerinde yaşayıp bitirme çabası.. 4. senemiz bitmek üzere sayılı günler kaldı, biz tam tersi olarak yaşadık ilk dönemlerde zaten gerçekten hissetmeden birbirimize seni seviyorum bile demedik.. Hala daha saçma gelir 1 haftalık cıkmaya baslayanların aşk dolu cumleler kurması falan.. bana attığı her seni seviyorum geçen msjı dahi hala saklarım çünkü o aşkını sakız etmedi hiçbi zaman.. Çoğu arkadasımızın tabırınde liseli sevgililer gibiymişiz :69: Hiç üzülmeme dayanamaz az bi kırıldıgımı hissetsin ellerinde çiçeklerle bekler beni :69: Karşılıklı olarak ikimizde tatlı kelimeleri eksik etmeyiz birbirimizden herşeyi karşı taraftan beklemekte dogru değil , ilişkiye % 70 bayanların yön verdiğini düşünüyorum bizim tutumlarımız tavırlarımızda önemli

masallah de caniiim valla cok imrendim nazarim degecek:nazar::nazar: tadindan yenmez bir iliskiniz var desene:31:

Kizlar yatip kalkip dua edin halinize diyomusum:52: biz hep yazlik yerinde bulustugumuz icin sadece yazlari gorusebiliyoruz ve cicekcide ben hic gormedim yani ancak 3. yilimiza girmek uzereyken o da oyle buket fln degil yani pembeyi cok severim pembe bir cicek aldi bir adet 2 gun sonra da durduk yere ayrilmak istedigini soyledi 2 gun sakladim 3. sunde direk cope gozum gormesin diye:52:

ama kucuk kucuk romantiklikleri coktur ya sarki yazmis bana bide guzel olmus ki aglamaya basladim:31: oncesinde de yeni dogan kiz bebeklere nazar boncugu takilir ya pembe yunusu fln olur kucuk.. ondan takti bana o zamanda cok duygulanmistim
birde ayrildigimizda bir arkadasimdan izmirde bir vapura benim iki ismim ikisi yanyana cok nadir bulunur:52: <3 kendi ismi yazmis.. kendisinden duymamistim o da cok hosuma gitti.

iste sayili yani:9:

cope gidicek diyedir... ama sana aldigi bir bluzu giydiginde hep o aklina geliir o yuzden o daha anlamli geliyor olabilirr:31:

ay canım çöpede atmıyorumki, bi kac tanesini atmıstım ama digerleri hep duruyor masamda papatyadan taç yapmıstı 1 yıl önce onu bile saklıyorum :)
aslında genel olarak bakarsam minnaksultan'a katılıyorum ilk zamanlar böyle degildik, süprizler yapmazdı gül almazdı sonraları basladı.Zaten ben en ufak biseyden mutu olan bi insanım, geceleri seni seviyorum demeden uyumaz sesimi duymadan uyuyamaz mtlaka arar sonra yatar, cokta odun degil ama biz kadınlar hep daha fazlasını isteriz bilirsiniz:)

ay canım çöpede atmıyorumki, bi kac tanesini atmıstım ama digerleri hep duruyor masamda papatyadan taç yapmıstı 1 yıl önce onu bile saklıyorum :)
aslında genel olarak bakarsam minnaksultan'a katılıyorum ilk zamanlar böyle degildik, süprizler yapmazdı gül almazdı sonraları basladı.Zaten ben en ufak biseyden mutu olan bi insanım, geceleri seni seviyorum demeden uyumaz sesimi duymadan uyuyamaz mtlaka arar sonra yatar, cokta odun degil ama biz kadınlar hep daha fazlasını isteriz bilirsiniz:)

benım papatya taacım öyle kötü kuruduki poşet içinde hatıra kutumuzda saklıyorum :61: Romantızm zaten sadece kelimelerle olcak sey degıl tatlım mesela sırtımı duvara dayamim diye araya yastık koyması bile beni çok mutlu ediyo düşünmesi önemli olaan :16: malesef doyumsuzuz ilişki konusunda haklısın o yuzden dıyorum ılıskıye %70 kadın yön veriyo kadının tutumundan dolayıda erkek kendını gerı cekıyo hele bıde sureklı bıdı bıdıya bagladıkmıı koşar adım uzaklastırıyoruz sevgılıcıklerı :61:

insallah canim beniiim :) herkesin asik olup sevildigi bi dunya cok guzel olurdu bee savaslar olmazdi bile bence.. o derece:9:

dimi amaa ne demişler hayaat sevinnnceee güzeeelll :9: uzaktan ılıskı yurutmekte zor ama tebrık edıyorum sızıı :nazar:

benım papatya taacım öyle kötü kuruduki poşet içinde hatıra kutumuzda saklıyorum :61: Romantızm zaten sadece kelimelerle olcak sey degıl tatlım mesela sırtımı duvara dayamim diye araya yastık koyması bile beni çok mutlu ediyo düşünmesi önemli olaan :16: malesef doyumsuzuz ilişki konusunda haklısın o yuzden dıyorum ılıskıye %70 kadın yön veriyo kadının tutumundan dolayıda erkek kendını gerı cekıyo hele bıde sureklı bıdı bıdıya bagladıkmıı koşar adım uzaklastırıyoruz sevgılıcıklerı :61:

aynen canım, cok fazla birseye gerek yok aslında dediğin gibi kücücük seyler bile ne kdr mutlu ediyor insanı,
Allah vermiş bize bikere o çeneyi susturanın vay haline =)

ilginc yaa parasından degil ama :)
hani ara sıra süpriz yap kocaman kokulu papatyalarla cık karsıma, gül bırak kapıma ne war yanii erkeksin düsün o kadarınıda yaa:)
en son gülümü sevgililer gününde aldım düsün :)
eskiden gülü sürekli alırdı, 1. yılldönümümüzde balkonumun tam asagısındaki yola gül yapraklarıyla kocaman seni seviyorum yazmıstı, o adam bu adam istee nerden nereye;))

:53::53: vay bee
okadar degişti yanii:1::1::1:

canim iki tarafinda dikkatli ve istekli olmasi lazim bence. bi evli cift var ailece dostumuz cocuklari var 2 tane her cuma cocuklari bakiciya birakip aksam yemegine ve sinemaya giderlermis hic aksatmadan.... yoksa hayat mucadelesii zor romantizm unutulup gidiyor... ama bunu zaten evli olmayan ciftler surekli yapiyor yani biz bu soruna nasil cozum getiririz bilmiyorum:50:

bence de haklısın.
evlenmeden bu duruma çözüm bulmak lazım ...
aksi taktirde böyle gider.

:46::46::46::46:
çook çook haklısın bence de en büyük görev kadınlara düşüyor.
insan dönüpte kendini de sorgulamalı..
karsı tarafa suc atarak bir yere varamıyoruz;hersey karsılıklı çünkü.

:nazar:Allah daim etsin mutlulugunuzu...

ya bu yaz bana papatya taci yapsiin yaaaaa bende istedim simdiii:4:
direk soylesem ne anlami kalcak hadi bana papatya taci yap diye:9::9:

bide kizlar ben arada askim bana sunu yapar misin diye romantik seyler yapmaisni isterdiiim artik ondan beklemeyi birakip kendim soyluyodum dusunun:52:
sen soylersen niye yapiyim ne anlami kaldi onun diye cevap verdi yapmadi da e o zaman senin aklina gelsiiin hicbisi yapmiyosun ki dusunsene biraz diye kizmistim:52: az cadi degilim bende:23:

ya ben benimkine surpriz yapiyorum zateenn en son sevgililer gununde bi video hazirlamistiiim izleyen aglamis izleyen aglamis faceten mesaj yagmuruna tutuldum o mu napti hicbisey yazin terkettii surpriz bi terkedis olmustu bunu sayabiliriz belki :27:

yani dicegim o ki ben yapinca da bi ise yaramiyo kizlarr...:50:

Evet ya biz yapınca o an bi mutlu oluyorlar sonra ben de bir şey yapayım filan diye hiç düşünmüyorlar düşüncesizler :19:

bide kizlar sevgilimize nasil surpriz yapabiliriz ki biz zaten :26: benim aklima cok bisey gelmiyo boyle bi topik var mi acaba burda? yoksa da acalim bitane fikir olur herkese :)

canlarim baktim simdi oyle bir topik goremedim ben actim bir tane :) ins cevap gelir de guzel fikirler ediniriz bizde :)

Son düzenleme:
:46::46::46::46:
çook çook haklısın bence de en büyük görev kadınlara düşüyor.
insan dönüpte kendini de sorgulamalı..
karsı tarafa suc atarak bir yere varamıyoruz;hersey karsılıklı çünkü.

:nazar:Allah daim etsin mutlulugunuzu...

canim hakliymissin :52: konuyu actim sevgilimize yaptigimiz surprizler diye 59 ksii bakmis 1 kisi yazmis demekki sorunun kokuu buuu!! ben mesela bi kere surpriz yaptim ona buyuk bi surpriz sonrasinda ama ben sana surpriz yapmadim diye uzulmustu... demekki ben yaptikca o da yapmak isteyecek.. tebrik ediyorum dogru teshis koymussun caniim:16:

ayy pardon o teshisi minnaksultan koymus ne farkeder canim:17:

Son düzenleme:
canim hakliymissin :52: konuyu actim sevgilimize yaptigimiz surprizler diye 59 ksii bakmis 1 kisi yazmis demekki sorunun kokuu buuu!! ben mesela bi kere surpriz yaptim ona buyuk bi surpriz sonrasinda ama ben sana surpriz yapmadim diye uzulmustu... demekki ben yaptikca o da yapmak isteyecek.. tebrik ediyorum dogru teshis koymussun caniim:16:

sonucta bizde yasayarak ögrendik bu gercegi

Son düzenleme:
tesekkür ederim canımm..:1:

E artık yaşarak bunlarıda ögrendik ama ögrendigim en önemli nokta gercekten bu.
"bizde çabalamazsak olmuyor"

canim haklisiiin ben gitmedeeen sirin bi surpriz hazirliyim da yaziiin mutluu olsuuun beni de mutlu etsiiin zaten canina okduum terkedip gitti geri geldi diyee:52:

Kızlar ya ilişkimizin ilk aylarında sürekli romantik duygusal mesajlar atan sevgilimden artık böyle mesajların gelmesi mucize gibi :19: Ne yapmam gerek kızlar ya yine eskisi gibi olması için? Yanlış olduğunu biliyorum ama dün dayanamadım dedim artık eskisi gibi mesajlaşmıyoruz diye.O da sen de atabilirsin öyle duygusal mesajlar hem sınav stresim var bu ara dedi ama üniversitedeyiz sürekli sınav oluyor zaten komite sistemi.Tamamen bahane yani güzel mesajlar attığı zamanlarda da sınavlar vardı.. Lütfen yardım edin.. :50:

ayy tipik erkek modeli canım ya köprüden gecene kdr misali.. bekleme artık öyle mesajlar bekledıgınle ve üzüldüğünle kalırsın. bence alışmaya calıs ve sende onun gibi yap. yoksa çok üzülürsün benden sana söylemesi..

Back
X