sevgilim güvenimi bitirdi :(

Nasıl bı komık durumdur bu ya.
Yıl olmuş 2015 adam hangı sıteye uye oldugunu görmeden profılıne foto bıle eklemış vayyy beeee

Destekli atsaydı bari.
Herşey açık yeterince, salağa bile yatamıyor ta kendisi.

Bide bunun "kuzenim yapmış" diyenleri var. Aman valla bunlarla evleniyorsunuz sonra evlendik 3 ay oldu kocam internette başkasına yazıyor diye konular geliyor. Boşver bacım sepetle gitsin bu senin yakaladığın kısmı belki bilmediğin iyi sakladıkları da var. Yazık etme kendine

Sen zaten guvenim bitti diyorsan, yalan soylediginin farkindasin demekki.
Ben bir bayanin sevdigi ile ilgili hislerine cok guvenirim.
Biz gormesek de malum oluyo yaa.

Bu kısmı hiç hesaba katmamış sanırım. Şu erkekler sanal sohbetten ilişkiden ne anlıyor ben anlamıyorum, Özgüvensizlik sanırım.

Kuzenidir. Kendisi olsa duramazdı. .

Uyurgezer gibi bu da uyurüyeolur rahatsızlığı.
Kanmayın bile isteye heyecan aramış kendine. Ha ne yapacağınızı siz bilirsiniz ama güvensiz ilişki yürümez.

Arkadaş bi halt yiyorsun bari yalanın inandırıcı olsun sen bilgileri doldur foto at oltayı atıp yem bekle sonra bilmiyordum bu kadar salak olunmaz bari az kafası çalışşsaymış kurtul anam hem salak hem gözü çöplükte

Erkeklerin klasik yalani bilmiyordum bilmiyorum .Bence bi haltlar karıştıracakti erkekler o kadar masum degil ama cok guzel masum ayagina yatiyor. Arkadaşlik sitesi herhaliyle belli olur nasil bilmiyormus bilmeden foto bilgi yuklemiş birde bilmedigi sitede amacı neymis ? Sende uye olup onu ekle bakalim kendi fotolarini koy nasıl oluyormus
Benim eski erkek arkadasimda birilerini eklerdi o kim diyince arkadasi ondan hoslamis onun istegini kabul etmeyince bundan bakmislar ne kadar yardım sever bende yedim .guvenemicekmiyiz kimseye ya

Aslında farklı konular ama biz bayanların hemen hemen "Bir derdim var" da dertleri benzer
ayrılmayacaksanız sevgilinize bu konuyu çok hatırlatmayın ayrılacaksanız eğer gerçekten inanmıyorsanız evet ama biraz güven kaldıysa içinizde bir şans daha verin kendini açığa vurur zaten

kusura bakma ama kendisi salak seni de salak yerine koyuyor.sitenin ne oldugunu bilmeden bayağı bayağı bilgileri doldurmuş fotoğraf falan atmış hı? bu saflıkla bu yaşa gelmesi mucize olur..
ben bir süre ara vermek istiyorum sen arayıştasın deyip korkutsaydın bi gözünü falan.?

Nasil bilmiyormus ne sitesi oldugunu? Nasil unuturmus hemen sifresini? Ay hep basit yalanlar.. Ayrilmak istemiyorsan, yeni sifre istesin e-posta adresine gönderilsin. Onunlada girip kapatsin madem hesabini. Eger güvenini kazanmak icin caba sarfetmek yerine böyle sacma yalanlarla seni avutmaya calisiyorsada hic ugrasma yol ver canim..

Bi site var b....o diye .üye olmadığım halde mailime şu kişiden mesajın var diye geliyordu.bayağı oldu hatırlamıyorum ama resim ve bilgiler yüklendiyse sıkıntı. Belli ki kendi atmış. Konuşulanları göremiyormusun? Affediceksen biraz daha araştır maillerine bak.sildiklerine bak.güvenme.

Seni aptal yerine koymasına izin verme. Duygusallığı bir kenara bırakıp mantıklı düşün.

Hiç kimse bilmediği bir siteye üye olmaz. Ayrıca ne sitesi olduğunu siteyi biraz gezerek anlayabilir. O kapasite varsa tabii.

evet tabi bilmeden..
o sitelerin reklamlarında eşek gibi
BURADA TANIDIĞINIZ BİRİNİN FOTOĞRAFLARI OLABİLİR!!!!!
yazarken. he gülüm he. he canım.
ben direkt diyorum, bu arkadaş bu güveni bitirir, devam ederseniz eksiye düşürür, inatla sürdürürseniz buraya hanımlar çok takıntılıyım kimselere güvenemiyorum diye konu açarsınız. olan size olur. gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…