• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim guzel kiz muhabbeti acilinca hep margot robbieyi söylüyor

Bende yakışıklı erkek deyince hep Brad Pitt derim adamın bir yerlerindeki kıl ağardı . Ben Bradle sevgili olamam(ki napiyim yaşlı başlı adamı )🤣🤣sevgilinde Margot la o yüzden takma

Yok mu sizinde beğendiğiniz bir aktör :KK70: Aynen ya güzel bende şunu çok beğeniyorum deseniz..Konu kapanır belki ..Kıskandığınızı belli ettikçe kedinin kuyruğuyla oynaması gibi sürekli dile gelecektir diyorum :KK45:

Barbie

1709409546400.webp

Eşimin de tek begendigi kadin ünlü Miranda Kerr.😀
Kiskanmiyorum ama esmer, kahve gozlu bir kadin olsam bozulabilirdim yani benim oldugumun tam tersi özelliklerimde bir kadini cook güzel buluyor olsa nebileyim belki dusunurdum ya. 🙄
Dünyanın en güzel yeşil gözlü ve sanırım kızıl saçlı kadını sizsiniz ben şahsen ikna oldum 😀 denk geldiğim konularda denk geldiğim yorumlarda kendinizi ovme fırsatını yakalamanız gerçekten takdir edilesi 🫶😂

Dünyanın en güzel yeşil gözlü ve sanırım kızıl saçlı kadını sizsiniz ben şahsen ikna oldum 😀 denk geldiğim konularda denk geldiğim yorumlarda kendinizi ovme fırsatını yakalamanız gerçekten takdir edilesi 🫶😂

Guzellikle ilgili bir sey soylemedim begendigi kadinin tam tersi özellikte olsaydim dedim ama övüyorum diyelim niye sizi rahatsiz ediyor bir düsünün.
Bu arada güzelim evet (sacim kizil degil tam olarak) fotosu vardi biyerlerde koymustum 😀

Guzellikle ilgili bir sey soylemedim begendigi kadinin tam tersi özellikte olsaydim dedim ama övüyorum diyelim niye sizi rahatsiz ediyor bir düsünün.
Bu arada güzelim evet (sacim kizil degil tam olarak) fotosu vardi biyerlerde koymustum 😀
Beni rahatsız ediyor diye bişey söylemedim ama dikkatimi çekti dedim ikisi farklı şeyler. Kendini güzel bulup güvenme çok güzel bende de mevcut ama
Övüyorum diyelimdeki diyelim gereksiz olmuş gerçekten ovuyorsunuz maşallah diyelim Allah güzelliğinize zeval vermesin çok amin 🤭🙏👋

Beni rahatsız ediyor diye bişey söylemedim ama dikkatimi çekti dedim ikisi farklı şeyler. Kendini güzel bulup güvenme çok güzel bende de mevcut ama

Övüyorum diyelimdeki diyelim gereksiz olmuş gerçekten ovuyorsunuz maşallah diyelim Allah güzelliğinize zeval vermesin çok amin 🤭🙏👋

Niye güzel bulup güvenmeyeyim? Kendinze dış gorunuş olarak güvenebilmek için dünyanin en güzeli, tek güzeli olmak zorunda degilsiniz. Başka başka güzel kadinlar var elbette, kendinize guvenirseniz milletin güzelligi size dert olmaz. 😀

Niye güzel bulup güvenmeyeyim? Kendinze dış gorunuş olarak güvenebilmek için dünyanin en güzeli, tek güzeli olmak zorunda degilsiniz. Başka başka güzel kadinlar var elbette, kendinize guvenirseniz milletin güzelligi size dert olmaz. 😀
Ahh bugünume de Corolla nin güzelliği dert oldu 😂😂 Allah başka dert vermesin ne diyim iyi akşamlar👋

Bir kere söylenir, sürekli söylüyorsa hayal aleminden uyan derim. Davarro
Benimki de ferit korhana hafiften benziyo diye ferit korhan kocaaamm diye sinir ettim onu 100 defa söyledim kovaladı beni evin içınde :halay:dün de bi anda maddison beer miydi neydi onu beğeniyorum ya güzel kadın dedi yalandan hiç umrumda değil gibi yaptım onayladım aşdjaşjda ama güzel kadın şimdi

Güzele hakkını vereceksin, çok güzel bir kadın; ben de beğeniyorum. Böyle tripler bana çok komik ve çocukça geliyor, yeri geliyor ben güzel kadın görünce ağzım açık eşime gösteriyorum.

özelden atar mısın merak ettim kdkgakgd

Benim eski sevgili de Dua Lipa fanıydı. Ben de Dua Lipa severim ama benim ex sevgili Dua'nın sarışın dip boyalı haline bile düşüyordu 😂🤷🏻‍♀️ Bana da saçını sarı yapmayı düşünür müsün? diyordu. Tabii bu tipi tipin aklına uyup saçımı sarı yapmadım, deliyiz ama kızıl saçın üstüne sarı yapacak kadar da değiliz 😂 Beni sarı saçlı yapana kadar Dua Lipa da kızıl saça geçti zaten😂😂

Sadece taş değil aynı zamanda tam bir husband material… ah ah denk gelir mi acaba bize böylesi? Neyse 777. Bu vesileyle lütfen arkadaşlar bu mesajı gören bana henry gibi koca dilesin 🥰
Henry gibisi gelmesi için onun vatanına git belki denk gelirsin ama o adamın karızması havası başka.🤣

Back
X