- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.936
- 598
- Konu Sahibi Shadygirl054
Harley quinn. Veya barbieo kim ayol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harley quinn. Veya barbieo kim ayol
Kadın olarak kadını bende çok beğeniyorumKizlar sevgilim 5 6 kere margot robbie guzellemesj yapti en guzel sarisin kadin olarak ben kiskaniyorum ister istemez sinir oluyorum ama beni ergence buluyor siz olsaniz napardiniz
Dünyanın en güzel yeşil gözlü ve sanırım kızıl saçlı kadını sizsiniz ben şahsen ikna oldumEşimin de tek begendigi kadin ünlü Miranda Kerr.
Kiskanmiyorum ama esmer, kahve gozlu bir kadin olsam bozulabilirdim yani benim oldugumun tam tersi özelliklerimde bir kadini cook güzel buluyor olsa nebileyim belki dusunurdum ya.![]()
Dünyanın en güzel yeşil gözlü ve sanırım kızıl saçlı kadını sizsiniz ben şahsen ikna oldumdenk geldiğim konularda denk geldiğim yorumlarda kendinizi ovme fırsatını yakalamanız gerçekten takdir edilesi
![]()
Beni rahatsız ediyor diye bişey söylemedim ama dikkatimi çekti dedim ikisi farklı şeyler. Kendini güzel bulup güvenme çok güzel bende de mevcut amaGuzellikle ilgili bir sey soylemedim begendigi kadinin tam tersi özellikte olsaydim dedim ama övüyorum diyelim niye sizi rahatsiz ediyor bir düsünün.
Bu arada güzelim evet (sacim kizil degil tam olarak) fotosu vardi biyerlerde koymustum![]()
Övüyorum diyelimdeki diyelim gereksiz olmuş gerçekten ovuyorsunuz maşallah diyelim Allah güzelliğinize zeval vermesin çok aminGuzellikle ilgili bir sey soylemedim begendigi kadinin tam tersi özellikte olsaydim dedim ama övüyorum diyelim niye sizi rahatsiz ediyor bir düsünün.
Bu arada güzelim evet (sacim kizil degil tam olarak) fotosu vardi biyerlerde koymustum![]()
Beni rahatsız ediyor diye bişey söylemedim ama dikkatimi çekti dedim ikisi farklı şeyler. Kendini güzel bulup güvenme çok güzel bende de mevcut ama
Övüyorum diyelimdeki diyelim gereksiz olmuş gerçekten ovuyorsunuz maşallah diyelim Allah güzelliğinize zeval vermesin çok amin![]()
Ahh bugünume de Corolla nin güzelliği dert olduNiye güzel bulup güvenmeyeyim? Kendinze dış gorunuş olarak güvenebilmek için dünyanin en güzeli, tek güzeli olmak zorunda degilsiniz. Başka başka güzel kadinlar var elbette, kendinize guvenirseniz milletin güzelligi size dert olmaz.![]()
Benimki de ferit korhana hafiften benziyo diye ferit korhan kocaaamm diye sinir ettim onu 100 defa söyledim kovaladı beni evin içındeBir kere söylenir, sürekli söylüyorsa hayal aleminden uyan derim. Davarro
Valla bu mesaj amme hizmeti oldu sağolasın
Henry taş yaSiz de henry cavill in ne kadar yakışıklı olduğundan bahsedin.
Film izlerken falanmı söylüyor?Kizlar sevgilim 5 6 kere margot robbie guzellemesj yapti en guzel sarisin kadin olarak ben kiskaniyorum ister istemez sinir oluyorum ama beni ergence buluyor siz olsaniz napardiniz
özelden atar mısın merak ettim kdkgakgdGuzellikle ilgili bir sey soylemedim begendigi kadinin tam tersi özellikte olsaydim dedim ama övüyorum diyelim niye sizi rahatsiz ediyor bir düsünün.
Sadece taş değil aynı zamanda tam bir husband material… ah ah denk gelir mi acaba bize böylesi? Neyse 777. Bu vesileyle lütfen arkadaşlar bu mesajı gören bana henry gibi koca dilesinHenry taş ya![]()
Henry gibisi gelmesi için onun vatanına git belki denk gelirsin ama o adamın karızması havası başka.Sadece taş değil aynı zamanda tam bir husband material… ah ah denk gelir mi acaba bize böylesi? Neyse 777. Bu vesileyle lütfen arkadaşlar bu mesajı gören bana henry gibi koca dilesin![]()