• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim guzel kiz muhabbeti acilinca hep margot robbieyi söylüyor

Her daim Geralt rolündeki gibi görünürse olur😂 ona Geralt, Alexander Dreymon’a da Uhtred olmak yakışmıştı.

Oyuncular neden kıskanılır ki🤷‍♀️ sevgiliniz belki kıskandığınızı bildiği için söylüyordur.
Abla superman olarakta çok iyiydi ama sanki o rol için yaratılmıştı adam vücut ölculeri falan tam uyuyordu.

Artik Geralt rolunu göremeyecegiz, başkasi oynayacak. 😔
Witcher dizi olmadan önce bütün kitap ve oyun serilerini bitirmiş biri olarak Geralt rolu muhteşem gitmişti kendisine. 😃
Ya yeter ya Superman olarakta artık kendisi oynamayacak şimdi Geralt olaraktamı olmayacak ne istiyorlar bu adamdan anlamıyorum.Yerine aldıkları Superman'da şu an Henry cavill'i mumla aratacak cinsten.

Ay yorumlara çok güldüm😂 bazılariniz beni ergence bulmus bazilari da rahatsiz olacaginu söylemiş tabiki ünlüyle olmasinin imkani yok ama kıskanç bir insanim ve çok vurgulanmasi rahatsiz etti. Sonradan tabi gönlümü aldı herkesin ünlü olarak beğendigi biri vardir illaki. Rahatsiz oldugumu çok iyi anladi bir daha söylemeye cesaret edemez.

Adam haklı 😂 aman beğensin ne olmuş yani sizin hiç yok mu yakışıklı deyince aklınıza gelen biri, siz de kendi fikrinizi söyleyin. Benim eşimle yok yaa şu kadın daha güzel muhabbeti yapmışlığım bile var. Sanki margot eşinize bayılacak 😂😂😂

Ya yeter ya Superman olarakta artık kendisi oynamayacak şimdi Geralt olaraktamı olmayacak ne istiyorlar bu adamdan anlamıyorum.Yerine aldıkları Superman'da şu an Henry cavill'i mumla aratacak cinsten.

Kendi istegiymiş, senaryodan memnun degilmiş galiba ne kadar doğru bilmem öyle yaziyordu. Aslinda ilk bolumde ilk kitaba uygun ilerledi tamamen ama sonra biraz kafalarina gore gitmek istediler sanirim. Bi de bazi oyuncular kitaptaki ve oyunda gordugumuz karakterlerle cok alakasiz bence o da güzel olmadi.

ya aklıma kısmetse olur geldi :D
orada da sarışın bi kadınla sevgili olan murat, hayalindeki kadından bahsederken esmer falan demişti
bunun üzerine olaylar olaylar

bu videoda da murat'ın R yapması var ahahah bu erkekler ne fena

ya aklıma kısmetse olur geldi :KK70:
orada da sarışın bi kadınla sevgili olan murat, hayalindeki kadından bahsederken esmer falan demişti

Ahahahaha eski bi kısmetus olarak koptum😂 Mehtap kadar degilimdir ya😂

ya aklıma kısmetse olur geldi :KK70:

muratın hayalindeki kadını kıskanmıştı mehtap :rolleyes: :KK53:

muratın hayalindeki kadını kıskanmıştı mehtap :rolleyes: :KK53:
ahahah murat'ın geri vites yapışı nasıl ama
ben hayalimdeki kadını yalan söyledim . senin tam tersini tarif ettim çünkü tepkini ölçmek istedim ahahah ne zaman izlesem kopuyorum

murat gibi akıllı bi adamdan risk almayan bi tarif beklerdim ben orda ama :D
zaten sorunlu bi kadınla berabersin, ben sarışın renkli gözlü seviyorum de geç yani :KK53:

Ahahahaha eski bi kısmetus olarak koptum😂 Mehtap kadar degilimdir ya😂
ahaha yalnız izleyeneler bilir o dönem ,
ilişkinin başlarında murat'ın kel olmasına ve yaşına takılıp arıza çıkmış olan mehtap
kalkmış adama hayalindeki kadın tarifi için kızıyor :D

Siz de henry cavill in ne kadar yakışıklı olduğundan bahsedin.
Aboooo erkeklerin en büyük düşmanı aman ha benim ki de hadise güzellemesi yapardı.Bi gün Superman i izliyordum tamam kabul ediyorum azıcık ağzımın suyu akmış olabilir herife anam benim ki bunu görmeye görsün adamı her gördüğünde homurdanmaları hasetlenmeleri bitmiyor ahhahahah adamın bi gram bişeyini bile övmedim halbuki.Şu erkekler iş kendilerine gelince 180 derece dönüveriyorlar hemen :KK67:

bi başkasının fiziksel görünümüyle ilgili olumsuz yorum yapmak
veya onun beğendiği birini kıskanmak çok özgüvensiz gösteriyor ya ben bunu farkettim
hiç gerek yok böyle şeylere gülüp geçmek lazım
hatta evet sahiden çok hoş, bende beğeniyorum bile denebilir

Ben de sürekli Tom Hardy güzellemesi yaparım aşığım kendisine, eşim kıskanıyorum dese zekasından şüphe eder boşanırım muhtemelen…..

Ay bende Beyonce hastasıyım lise den beri çok beğeniyorum kendisini şarkılarını 😍

Back
X