• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim guzel kiz muhabbeti acilinca hep margot robbieyi söylüyor

Benim eski sevgili de Dua Lipa fanıydı. Ben de Dua Lipa severim ama benim ex sevgili Dua'nın sarışın dip boyalı haline bile düşüyordu 😂🤷🏻‍♀️ Bana da saçını sarı yapmayı düşünür müsün? diyordu. Tabii bu tipi tipin aklına uyup saçımı sarı yapmadım, deliyiz ama kızıl saçın üstüne sarı yapacak kadar da değiliz 😂 Beni sarı saçlı yapana kadar Dua Lipa da kızıl saça geçti zaten😂😂
Dua lipada nerde tipsiz var onunla sevgili oluyor garip garip tipler🤣

E konusu açılınca üzülüyorsaniz neden zırt pırt konusunu açıyorsunuz ki?
Ben de Tom ellisi çok begenirim
images - 2024-03-03T001919.737.webp
ama tutup da sevgilimin yanında övmem yani. Hadi konusu geçti ovdum, bozuldu. İkinciye de susarım bir zahmet . Bence senin adam seni kizdirmayi seviyor

E konusu açılınca üzülüyorsaniz neden zırt pırt konusunu açıyorsunuz ki?
Ben de Tom ellisi çok begenirim Eki Görüntüle 3395793 ama tutup da sevgilimin yanında övmem yani. Hadi konusu geçti ovdum, bozuldu. İkinciye de susarım bir zahmet . Bence senin adam seni kizdirmayi seviyor
Lucifer morningstar :KK62:
konuyla alakasız sezonları bitirmedim ya hep izleyeyim diyorum izleyemiyorum.🤧

Kizlar sevgilim 5 6 kere margot robbie guzellemesj yapti en guzel sarisin kadin olarak ben kiskaniyorum ister istemez sinir oluyorum ama beni ergence buluyor siz olsaniz napardiniz
Ünlüyü mü kıskanıyorsun diyenler bence saçmalamış yani durmadan eşim bana birinin adını söylüyor rahatsız olurdum bu kıskanmak değil ki yani eşe saygisizlik bence ergenlik bence sizin rahatsız olduğunuzu bildiği halde buna devam etmesi

Margot Robbie gerçekten çok güzel kadın ama bu kıskançlığın çok saçma ve ergence.

Kizlar sevgilim 5 6 kere margot robbie guzellemesj yapti en guzel sarisin kadin olarak ben kiskaniyorum ister istemez sinir oluyorum ama beni ergence buluyor siz olsaniz napardiniz

Gereksiz ya diyen ben bana benzettiği ünlüye bile sinir olan yine ben hihihi fazla aşık olmak iyi değil. Alttarafı ünlü aman.. 😂

Guzellikle ilgili bir sey soylemedim begendigi kadinin tam tersi özellikte olsaydim dedim ama övüyorum diyelim niye sizi rahatsiz ediyor bir düsünün.
Bu arada güzelim evet (sacim kizil degil tam olarak) fotosu vardi biyerlerde koymustum 😀

Cirilla cilt alt tonu hakkında konuşmuştuk açık tenliydin ve açık kumral tonda saçların vardı doğaldı diye hatırlıyorum kızıl mı boyadı ki dedim kızıl değildi çünkü ama yakışır hee 😉😂

Cirilla cilt alt tonu hakkında konuşmuştuk açık tenliydin ve açık kumral tonda saçların vardı doğaldı diye hatırlıyorum kızıl mı boyadı ki dedim kızıl değildi çünkü ama yakışır hee 😉😂

Kızıl yapmistim ama kirmiziydi hiç yakismamişti. 🙄 kafamda peruk gibi duruyormuş sonradan fotolara bakinca farketmistim. 😄
Saç rengim doğal uzun zamandir ama rengine bazilari kizillik var diyor, kimisi sari diyor, acik kumral diyor acik bal rengi diyor.

Kızıl yapmistim ama kirmiziydi hiç yakismamişti. 🙄 kafamda peruk gibi duruyormuş sonradan fotolara bakinca farketmistim. 😄
Saç rengim doğal uzun zamandir ama rengine bazilari kizillik var diyor, kimisi sari diyor, acik kumral diyor acik bal rengi diyor.

Enteresan açık tende kızıl rakı ile balık gibidir nasıl yakışmadı kii😂😀 açık kumral küllülük oranı az ise zaten bal rengidir. Doğal kal zaten öyle güzel 👍

Back
X