Sevgilim hakkında kötü şeyler duyuyorum?

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
23
32
Arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim var. Her şey çok güzel en ufak bir sorunumuz yok. Gayet iyi anlaşıyoruz mutluyuz. Ancak beni tedirgin eden bir şey var. Bir kaç ortak arkadaştan sevgilim hakkında kötü şeyler duydum. Bi arkadaşim dedi ki y*vşak yalaka falan diyolarmis onun için sasirdim senle beraber olunca dedi bir başka arkadaşım sordu onu nasil falan diye o da şaşırdım size falan dedi sonra neden oyle diyosun kotu biseyini mi gordun diye sorunca yok yok onlar yeni taşındığı zaman maddi durumlari kotuydu öğrenciler diye biz de esimle yardim ettik esya falan verdik dedi ben çok tedirgin oldum. Sevgilim benle ilk tanıştığında benim içimi goren tek insan sen oldun dedi. Herkesi kendimden soguttum uzaklastirdim çok sahtelik vardi cevremde o yuzden olmadığım biri olarak göründüm ve yalniz kaldim bi dönem dedi. Kafam karman çorman. Henuz bana bi yanlışı olmadi ama 2 kisiden boyle seyler duyunca Yanlış adam mi yoksa diyorum sizce ne yapayim beynimi kemiryor bu düşünce

Bence kufurleri yazarken detay vermemelisin. .
mübarek gün telaffuz etmek zorunda kalmayiz bizde

İkinci duyduğun cümlede bişey yokki maddi durumu yokmuş ögrenci diye eşya verilmiş o kadar ama sana zenginim dediyse başka tabi, bekle biraz ona göre yolunu cizersin

Cevreme karsi olmadigim biri gibi gorundum diyerek
Duyabileceklerin ile ilgili kendince
bir onlem almaya calismis diye
dusunuyorum.
Sen yine dikkatli olmaya calis.

Cevreme karsi olmadigim biri gibi gorundum diyerek
Duyabileceklerin ile ilgili kendince
bir onlem almaya calismis diye
dusunuyorum.
Sen yine dikkatli olmaya calis.

Ben de oyle düşündüm ve şuan kötü seyler mi yaptı diye cok tedirginum ya yanlis insansa diye

Ben en ufak biseyini gormedim diyorum ya. Ama bu tür seyler duymak hem de 2 ayrı kişiden. Ilkinde takmadim dusmanidir dedim ama ikincisinden sonra bu durum beni tedirgin etti açıkçası.

Yanlışını görmediysen sıkıntı yok

Ikinci arkadasinizin dediginde bir sey yok. Insanin maddi durumu kotu olabilir. Maddi durumu iyi olmayabilir bu durumda onu kotu yapmaz.
Yardim etmissen etmissindir bunu simdi sana soylemesindeki amaci anlayamadim ben.
Hem bir sey yok demis hem maddi durumu kotu esya mesya verdik demis.
Nolmus yani ?
Ilk yorumda bulunan arkadasta ne kadardir taniyor..
Bu zamanda millet birbirinin arkasindan cok kolay salliyor..
Taniyanda yorum yapiyor tanimayanda..

Yaptığı iyiliği anlatan birinden de tedirgin olmalısız. Onun yaptığıda çok ayıp.

Bende duyup inanmadım sonra çok pişman oldum.. iş ilerlemeden uzak dur bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…