Sevgilim hakkında??

Cancancan333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
126
59
48
Kızlar evlilik yoluna giden bir ilişkim var fakat sevgilim önceden masaj salonuna gidip yabancı kadınlarla birlikte olmuş ikimiz de geçmişimizi birbirimize açıkladık ve şok oldum bu durumu sindiremiyorum kendime sürekli aklımı bulandırıyor. Gittiği masaj salonunu biliyorum şikayet edip ihbarda bulunsam emniyete süreç nasıl olur lütfen bilginiz var mı fuhuş yapıldığına dair… Direk masaj salonunda mı oluyor yoksa iletişime geçilip evde mi oluyor inanın bilmiyorum ama bunu emniyete anlatsam süreç ne olur illaki suçüstü mü yakalamaları lazım yani benim ihbarımı dikkate alırlar mı

Benden önce ama sindiremiyorum
İhbar etseniz ne olacak ki?
Bunu kapatırlar başka açarlar.
Siz sevgilinizden önce hiç bir şey yaşamadınız mı? Adamda gidip eski sevgililerinizin cebine bir şeyler koydurup ihbar mı etsin? Mesele masaj salonu değil mesele tamamıyla sizinle alakalı.

Arkadaşım o masaj salonuna ilk giden o adam mı? Sanki bilinmeyen devlet sırrı mi? Kapıda şifreyle mi içeri giriyorlar? İnan bilmeyen kimse yoktur emniyette, orada ne iş döndüğünü. Şikayet de etsen bir şey olmaz. Boşu boşuna neden hirslandin anlamadım . Adam Taksim'de travestiyle beraber oldum dese Ömer Hayyam duragindaki travestilere mi pusu kuracaktin tutuklansinlar diye 🙈🙈
Boşver pis adamı, binbir hastalık kapmistir.
Ayrıca adamın pişman olduğu tek şeyin sana doğruyu söylemek olduğuna emin olabilirsin. Yoksa zamanında yaşadığı şeyden pişman olmamıştır. "Ah salak kafam,söylemesem nereden haberi olacaktı" pişmanlığıdir o

Bunu demesi çok kolay benden önce olmuş ama bişeyler yapmam lazım

kapatılsın öyle yerler
Neden bir şey yapmak zorundasınız ki?
Ayrıca niye kapatılsın, size uygun gelmiyor diye mi?

Ben seks işçisine giden bir adama iyi gözle bakmıyorum çünkü bu benim, bir yere gitse gayet tek gecelik ilişki yaşayabilir, bir haftada 20 partneri olabilir ama bunu değil de bir bedene meta değeri yüklediği için, zihnen o adamla olmam, olamam.

kapatılsın öyle yerler
Bizim dememizle oluyor sanki o işler. O masaj salonunundan yetkili kurumlar haberdar değildir kesin tabi.
Sizin asıl sorununuz o değil. Cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili birşey yaptınız mı? Cinsel hayatınız varsa böyle birşeyde ilk aklınıza o gelmeli yoksa ama evlenmeyi hâlâ düşünüyorsanız, yine çok önemli.

Son düzenleme:
Sevgiliniz bir daha gitmesin evlenince falan diye önlem mi 😅
Eğer aşamıyorsanız ayrılın. Bende rahatsız olurdum benden önce böyle bir durum yaşanmasından. Bu durumda gittim bu konuda hassas biri ile evlendim. Böyle bir hikaye duysam eşimle alakalı en son aklıma orayı şikayet etmek gelir. Rahatsız oluyorsanız devam etmeyin.

Back
X