- Konu Sahibi guclukadin28
-
Bir kac ay once bu konunun tipatip aynisini okudum. Keske bulabilsem...Ilk kez actim hanfendi baskasiyla karistirdiniz herhalde
Bilmiyorum konuyu. Ayrica cok kisiden fikir edindim anladimki adamin karakteri bu ugrasmaya gerek yok..Bir kac ay once bu konunun tipatip aynisini okudum. Keske bulabilsem...
Bu kadar benzerlik olur mu???
Konu sahibi de sizin gibi sevgilisi hic hesiye almiyormus ve is yerinin verdigi ceki sana verecem diye diye oyalamis uzun zaman. Madem bahsettigim kisi siz degilsiniz konu sahibini bulunda ne yapti fikir edinirsiniz.
Bir kac ay once bu konunun tipatip aynisini okudum. Keske bulabilsem...
Bu kadar benzerlik olur mu???
Konu sahibi de sizin gibi sevgilisi hic hesiye almiyormus ve is yerinin verdigi ceki sana verecem diye diye oyalamis uzun zaman. Madem bahsettigim kisi siz degilsiniz konu sahibini bulunda ne yapti fikir edinirsiniz.
Arkadaslar merhaba 2 bucuk yillik iliskim var.. sevgilim ogrenci durumu yok okul taksidini bile odemeyemez(isine gelince annesinden 20 liraalip arkadaslariyla icmeye gider) herneyse bana hic hediye almadi 2 bucuk yilda ne dogumgunu ne yildonumu ne 14 subat.. bunuda gectim yilbasinda ona cek verdiler calistigi giyim magazasindan 100 tl.. bana daha vermeden dediki ben napicam onu sana veririm zaten dogumgunun ocagin 5i dogumgunu hediyesi olur gel magazaya ne istiyosan al.. yok falan dedim sobra israr etti neyse yilbasi geldi vermedi dogumgunum geldi vermedi. Hic konusunu acmadim 14 subatta vericem dedi kendi konusunu acti hatta. 14 subatta bulustuk hava soguk diye yuzu hep tersti elbise giydim topuklu giydim o sogukta guzel olmussun bile demedi.. ondada vermedi sonra 1 ay sonra kusura bakma sorumsuz davrandim ben zevksizim ne alcagimi bilemedim suresi biticem askim gel ne istiyosan al dedi.. bu sefer sozunu tutar dedim yine konusunu acmadi... sonra bigun artik kavga cikardim 100 lira neymis verseydin sana bisey alcaktim zaten ne cimrisin diye.. iste boyle. Derdim 100 lira degil yanlis anlasilmasin ama sozunu tutmasini bana karsi bisey almasini istiyodum. Bedavadan gelen parayi bile bana harcamiyo. Ben ona zor zamaninda 2000 tl borc verdim hemde... ona ragmen maddiyatci oldum ac gozlu oldum kim haksiz simdi..
Arama butonuna hediye Çek'i yazarsanız "iki yıldır birşey almayan sevgili" başlıklı konuyu bulabilirsinizAy ben de yarim saattir o konuya bakiyorum. Bir bulamadimBu kadar benzerlik olmasi tabii ki cok zor. O da yeni uyeydi zaten.
Arama butonuna hediye Çek'i yazarsanız "iki yıldır birşey almayan sevgili" başlıklı konuyu bulabilirsiniz
Pardonda sizin isiniz yokmu? Konuyu ariyosunuz? Bence bos birisiniz belli. Ayrica aynisi olsa elinize ne gecicek?Ay ben de yarim saattir o konuya bakiyorum. Bir bulamadimBu kadar benzerlik olmasi tabii ki cok zor. O da yeni uyeydi zaten.
Siz aramaya devam edin insanlarin konularini arayin gunlerce tek isiniz internet olmaliDediginiz gibi de yaptim ama bulamadım. Neyse artık.
Siz aramaya devam edin insanlarin konularini arayin gunlerce tek isiniz internet olmali
Pardonda sizin isiniz yokmu? Konuyu ariyosunuz? Bence bos birisiniz belli. Ayrica aynisi olsa elinize ne gecicek?
Dogumgununuz bile ayni . Yeme simdi bizi. Konuyu ben de hatirladim. 2. Uyelik diye banlanmissin.Siz aramaya devam edin insanlarin konularini arayin gunlerce tek isiniz internet olmali
Dogumgununuz bile ayni . Yeme simdi bizi. Konuyu ben de hatirladim. 2. Uyelik diye banlanmissin.
Konu bu arkadaslar.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2-yildir-hic-bisey-almayan-sevgilim.1014503/
Ilk kez actim hanfendi baskasiyla karistirdiniz herhalde
sanki ben bu konuyu daha once okudim.Arkadaslar merhaba 2 bucuk yillik iliskim var.. sevgilim ogrenci durumu yok okul taksidini bile odemeyemez(isine gelince annesinden 20 liraalip arkadaslariyla icmeye gider) herneyse bana hic hediye almadi 2 bucuk yilda ne dogumgunu ne yildonumu ne 14 subat.. bunuda gectim yilbasinda ona cek verdiler calistigi giyim magazasindan 100 tl.. bana daha vermeden dediki ben napicam onu sana veririm zaten dogumgunun ocagin 5i dogumgunu hediyesi olur gel magazaya ne istiyosan al.. yok falan dedim sobra israr etti neyse yilbasi geldi vermedi dogumgunum geldi vermedi. Hic konusunu acmadim 14 subatta vericem dedi kendi konusunu acti hatta. 14 subatta bulustuk hava soguk diye yuzu hep tersti elbise giydim topuklu giydim o sogukta guzel olmussun bile demedi.. ondada vermedi sonra 1 ay sonra kusura bakma sorumsuz davrandim ben zevksizim ne alcagimi bilemedim suresi biticem askim gel ne istiyosan al dedi.. bu sefer sozunu tutar dedim yine konusunu acmadi... sonra bigun artik kavga cikardim 100 lira neymis verseydin sana bisey alcaktim zaten ne cimrisin diye.. iste boyle. Derdim 100 lira degil yanlis anlasilmasin ama sozunu tutmasini bana karsi bisey almasini istiyodum. Bedavadan gelen parayi bile bana harcamiyo. Ben ona zor zamaninda 2000 tl borc verdim hemde... ona ragmen maddiyatci oldum ac gozlu oldum kim haksiz simdi..
Mutlu oldugun seye bak bu seviyeni gosterdi iste. Ayrica belki para duskunuyum bu seni ilgilendirirmi? Para duskunu de gec.. benimle neden bu denli ugrastigini anlamadim.. :) belli zaten evde bos oturup internette surekli dert okudugun keske okuyupta kariyer yapsaydin bos biri olucagina.. yazik :)Oh valla bu gece rahat uyuycam sonunda.
Ay ben de yarim saattir o konuya bakiyorum. Bir bulamadimBu kadar benzerlik olmasi tabii ki cok zor. O da yeni uyeydi zaten.
Dogumgununuz bile ayni . Yeme simdi bizi. Konuyu ben de hatirladim. 2. Uyelik diye banlanmissin.
Konu bu arkadaslar.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2-yildir-hic-bisey-almayan-sevgilim.1014503/
Mutlu oldugun seye bak bu seviyeni gosterdi iste. Ayrica belki para duskunuyum bu seni ilgilendirirmi? Para duskunu de gec.. benimle neden bu denli ugrastigini anlamadim.. :) belli zaten evde bos oturup internette surekli dert okudugun keske okuyupta kariyer yapsaydin bos biri olucagina.. yazik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?