Sevgilim hediye cek sorunsali..

Ilk kez actim hanfendi baskasiyla karistirdiniz herhalde
Bir kac ay once bu konunun tipatip aynisini okudum. Keske bulabilsem...
Bu kadar benzerlik olur mu???
Konu sahibi de sizin gibi sevgilisi hic hesiye almiyormus ve is yerinin verdigi ceki sana verecem diye diye oyalamis uzun zaman. Madem bahsettigim kisi siz degilsiniz konu sahibini bulunda ne yapti fikir edinirsiniz.

Bilmiyorum konuyu. Ayrica cok kisiden fikir edindim anladimki adamin karakteri bu ugrasmaya gerek yok..

Ay ben de yarim saattir o konuya bakiyorum. Bir bulamadim Bu kadar benzerlik olmasi tabii ki cok zor. O da yeni uyeydi zaten.

bu herife hala sevgilim dediğiniz için haksız olan sizsiniz elbette.
yanlış anlaşılmasın sorun hediye verip vermemesi değil, size değer vermiyor oluşu.

Şimdi konu sana 100 tllık hediye alması ya da 20 tlyı sana harcamaması değil. Belki kızacaksın ama harcamak zorunda da değil. Çünkü illa maddiyatla ölçülen bir şey değil sevgi, ne kadar pahalı bir hediye alırsa o kadar seni sevdiği anlamına gelmiyor. Bu adam sana değer falan vermiyor doğrusunu söylemek gerekirse. Bunu hediye almadığı için söylemiyorum. Bence değer görmediğin, sevilmediğin birinin yanında vakit kaybetmemelisin.

Calısmasa bile az az biriktirip kac senedir bi hediye almalıydı ki çalışıyomuş. Hediye çekini de eli gitmedi vermeye demek ki. Bu cocuk cimri canım sebi seviyo mu sevmiyo mu bilemem ama evlenirsen bununla yarın ekmek getircem ertesi gün getiririm diye diye ac bırakır seni. Kaç kaaaç kaaaçççç

sanki ben bu konuyu daha once okudim.

Oh valla bu gece rahat uyuycam sonunda.
Mutlu oldugun seye bak bu seviyeni gosterdi iste. Ayrica belki para duskunuyum bu seni ilgilendirirmi? Para duskunu de gec.. benimle neden bu denli ugrastigini anlamadim.. :) belli zaten evde bos oturup internette surekli dert okudugun keske okuyupta kariyer yapsaydin bos biri olucagina.. yazik :)

Ay ben de yarim saattir o konuya bakiyorum. Bir bulamadim Bu kadar benzerlik olmasi tabii ki cok zor. O da yeni uyeydi zaten.

Dogumgununuz bile ayni . Yeme simdi bizi. Konuyu ben de hatirladim. 2. Uyelik diye banlanmissin.

Konu bu arkadaslar.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2-yildir-hic-bisey-almayan-sevgilim.1014503/

Aaaa goruyor musun bide inkar edip bizi sucluyor.
Hayatim 100 konu da acsan yorumlar ayni. Sen vazgec artik o cekten.
Ona buna saldirdigina gore Guclukadin pekte guclu degilmis anlasilan.

Eger duzgunce evet o konu da benimdi diyip kabul etseydin kimse pesine dusmezdi. Senin yasin kadar benim kariyerim var. Burdan vuramazsın, o konuya hic girme bosver ben ama hayatin hicbir alaninda senin gibi yaptiklari ortaya dokulene kadar durust geçinen insanlara tahammul edemiyorum. Sen bosver o ceki meki. Sevgili bulduguna sukret bu karakterle. bir de seni kibliyorum 'guclu kadin'. Agsgdgsv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…