Sevgilim hediye cek sorunsali..

Baya cekemedin sevgili bulmami. Yalan soyleyip soylememem seni zerre ilgilendirmez sadece konu hakkinda bana yorum yapcaktin. Tcmi bulmaya caliscaktin nerdeyse.. ee insan bos olunca

işsizlik kötü bişey bilirim de böyle lafla peynir gemisi yürütenlere sinir olurum 100 liralık çeki vericem alıcam vikvik muhabbeti iç bayıcı. kendinizi bu kadar alçaltmayın.

bir daha konusunu açarsa tersleyin istemiyorum o mağazayı beğenmiyorum kalitesiz diyin geçin.

Sevgililikte bu borc alip verme olayina karsiyim. Bastan yanlis yapmissin sen.
Deger görmediğin yerde fazla durma derim

Bu nasıl bir ilişki anlayamadım. Bırak 100 liralık çeki yahu. Sen 200 lira versen ne olmuş. Bu kadar da maddiyat içerikli iletişim olmaz olsun. Bazen kadının maddi durumu dadaha iyidir on kez değil yyüz kez kadın oder herseyi.
100 liralık çeki amma beklemissiniz yakismamis

sen dolu insan olduğun içinmi, aynı konuyu farklı hesaplarla defalarla açtın. boş insan olmada kimse eline su dökemez maşallah. bencede yazık banlanmışsın ama yine başka bi fake hesapla gelir okursun diye yazıyorum

Baya cekemedin sevgili bulmami. Yalan soyleyip soylememem seni zerre ilgilendirmez sadece konu hakkinda bana yorum yapcaktin. Tcmi bulmaya caliscaktin nerdeyse.. ee insan bos olunca
Yalancı olduğun ortaya çıkmış hala üste çıkmaya çalışıyorsun.. Millet eski konuyu da okuduğu için İnternete boş boş vakit geçirmekle suçluyorsun ee sen ne yapıyorsun.

Arkadaşlar ne olmuş konuyu iki defa açtıysa.Burda bir günde kaç konu açan üye görüyoruz.Evet keşke samimi olsaydı da diğer konusunu kabul etseydi bu kadar da üstune gitmeye gerek yoktu.Diğer üyeliği iptal edilince tekrar üye olmak istemiş

Konusunda haklı bana göre .100 TL nin peşine düşmemiş erkek arkadaşının ona değer vermeyişini, önemsememesini anlatmaya çalışmış.

Ayrılmak için burdan cesaret almaya, başka fikirler almaya çalıştı ama yazık ki olmadı
Sağolsun bazıları hemen ortalığı karıştırdı.

Arkadasina 100 lira borc vermis. Isine gelince taksit oluyo.. ayricada ben sadece sozunu tutmasini istedim cek degildi derdim zaten maasim onunkinin 3 kati sadece deger glrmek istedim
Ooo en az asgari ücret alsa 1500 lira, sizin maaşınız 4.500 lira .allah bereket versin de 100 liralık çek için ne paraladın kendini be yavrum .

Ne 100 tl miş yahu bitmedi
Boşver 2000 veren insanmışsın yüz liraya mı kaldın
Sende ona göre paha biçersin madem

Kari milleti mi?
Cok cirkin bi üslup. Kadinlar bile kendine böyle üslupleri yakistiriyorsa, kimseden kendinize saygi beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…