cnm bide bantı deldiğin yerler kağıda zarar vermesin diye yapıştırmışsındır diye düşünüyodum ama baktımki delikler bantın dışında çerçeve amaçlı yapmışsın sanırım,bide o bant hani şu elektrik bantlarındanmı?..hihoyyyt
boş olarak tavandaki ampule bağlamıştır sanırım
bu asetat kagıdı sanki yağlı kağıda benziyo resimden gördüğüm kadarıyla?..
sen neymişsin ya, süpersin, ben de yapmak istiyorummafoldumben:lepi:
hehe :roflol: sağol canım..yap cicim sen de yaparsın zor değil..:teytey:şakkıdı
ya gözümde büyüttüm şimdi ben bunu, 28 ekim önemli bizim içinde aslında süper hediye olur ve bizimki çok şaırır hatta yeniden aşık olur bana yauopuyorumnanaktan:roflol:
ohooo daha 1 aydan çok varmış..yaparsın nolcak..benim malzemeleri hazır edip yapmam 1 günümü aldı zemuszemus ama uğraştırıcı gerçekten..
1 gününü mü aldıdelikafadulden
ne diyim süpersin, ilgin var mı zaten böyle şeylere, yoksa daha önce de yaptın mı? mesela neler verilebilir, şu anda aklına gelen var mı? yoksa salla gitsin:roflol:
aslında becerim varmı bilmiyorum ama aklıma koyduğumu muhakkak yapmam lazım yırtınsamda :roflol: ilk defa yaptım ve bi daha hiç yapmadım canım..biraz yaratıcılık var sanırım ben de -tatlicadiarzu- herkes sevgilisi için kendi fotoğraflarından oluşan güzel bi albüm hazırlamıştır sanırım.. ben onu biraz değiştirdim albümün bi tarafına bizim fotomuz yanında ki sayfaya da onun için yazdığım küçük şiircikleri bilgisayarda arka plan renklerini yazı renklerini ayarlayıp fotoğrafçıda bastırdım..çok şık oldu opuyorumnanaktan
bi de küçücük cam bi kavanoza ( valla bulmak için çok uğraşmıştım,eczaneye gidip şişesine bakarak ilaç bile aldım yani:roflol: ama sonra ne alıp yapmıştım hatırlamıyorum )
biraz kum, birinç ve kendi saçımdan koyup içine de bunların ne anlama geldiğini anlatan bi şiir yazıp vermiştim :kedi: şimdilik bu kadar anaaa özel hayatım kalmadı hepisini töküverdim delikafadulden
amiiinn opuyorumnanaktan tamam haber ver tabi :1hug:
olabilir vallaa zemuszemus benim de biraz fikre ihtiyacım var zatii:jeyyar: gece eve geldiğimde açiim dur :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?