Sevgilim için ben yaptım =)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bide bantı deldiğin yerler kağıda zarar vermesin diye yapıştırmışsındır diye düşünüyodum ama baktımki delikler bantın dışında çerçeve amaçlı yapmışsın sanırım,bide o bant hani şu elektrik bantlarındanmı?..hihoyyyt

yaa içine ampulu sen mi yerleştirdin yoksa içi boş olarak mı astın anlamadım orasını..

evet canım çerçeve amaçlı..sadece üst kısımlarda biraz bant da delindi..evet elektrik bantlarından :roflol:

sen neymişsin ya, süpersin, ben de yapmak istiyorummafoldumben:lepi:

hehe :roflol: sağol canım..yap cicim sen de yaparsın zor değil..:teytey:şakkıdı

ya gözümde büyüttüm şimdi ben bunu, 28 ekim önemli bizim içinde aslında süper hediye olur ve bizimki çok şaırır hatta yeniden aşık olur bana yauopuyorumnanaktan:roflol:

ya gözümde büyüttüm şimdi ben bunu, 28 ekim önemli bizim içinde aslında süper hediye olur ve bizimki çok şaırır hatta yeniden aşık olur bana yauopuyorumnanaktan:roflol:

ohooo daha 1 aydan çok varmış..yaparsın nolcak..benim malzemeleri hazır edip yapmam 1 günümü aldı zemuszemus ama uğraştırıcı gerçekten..

Son düzenleyen: Moderatör:
ohooo daha 1 aydan çok varmış..yaparsın nolcak..benim malzemeleri hazır edip yapmam 1 günümü aldı zemuszemus ama uğraştırıcı gerçekten..

1 gününü mü aldıdelikafadulden
ne diyim süpersin, ilgin var mı zaten böyle şeylere, yoksa daha önce de yaptın mı? mesela neler verilebilir, şu anda aklına gelen var mı? yoksa salla gitsin:roflol:

1 gününü mü aldıdelikafadulden
ne diyim süpersin, ilgin var mı zaten böyle şeylere, yoksa daha önce de yaptın mı? mesela neler verilebilir, şu anda aklına gelen var mı? yoksa salla gitsin:roflol:

aslında becerim varmı bilmiyorum ama aklıma koyduğumu muhakkak yapmam lazım yırtınsamda :roflol: ilk defa yaptım ve bi daha hiç yapmadım canım..biraz yaratıcılık var sanırım ben de -tatlicadiarzu- herkes sevgilisi için kendi fotoğraflarından oluşan güzel bi albüm hazırlamıştır sanırım.. ben onu biraz değiştirdim albümün bi tarafına bizim fotomuz yanında ki sayfaya da onun için yazdığım küçük şiircikleri bilgisayarda arka plan renklerini yazı renklerini ayarlayıp fotoğrafçıda bastırdım..çok şık oldu opuyorumnanaktan

bi de küçücük cam bi kavanoza ( valla bulmak için çok uğraşmıştım,eczaneye gidip şişesine bakarak ilaç bile aldım yani:roflol: ama sonra ne alıp yapmıştım hatırlamıyorum )

biraz kum, pirinç ve kendi saçımdan koyup içine de bunların ne anlama geldiğini anlatan bi şiir yazıp vermiştim :kedi: şimdilik bu kadar anaaa özel hayatım kalmadı hepisini töküverdim delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvv

sen süpersin kızçem ya

ne güzel sen ve sevgilin çok şanslı, inşallah siz evlenin de evlilik hediyelerini de çok merak ediyorum seninsırnaşık şey

Bu konu hep aklımda olcak yaparsam haber veririm benkaydirigubbakcemile3

amiiinn opuyorumnanaktan tamam haber ver tabi :1hug:

amiiinn opuyorumnanaktan tamam haber ver tabi :1hug:

sheri bence sen topik aç sevdiğinize verdiğiniz yaratıcı hediyeer falan diye hem güzel bi derleme olur, hem bu yaratcılığını daha fazla insan görürzemuszemus aklıma geldi şimdi durduk yere sen bilirisn canım tabizemuszemus

olabilir vallaa zemuszemus benim de biraz fikre ihtiyacım var zatii:jeyyar: gece eve geldiğimde açiim dur :roflol:

cok hoş..
ellerıne saglık...
fıkrını calabılırım.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…