Sevgilim için ben yaptım =)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fikir napsın her an çalınmaya müsait:roflol:

Bu mudur budur kaydirigubbakcemile5 çok güzel olmuş.

ben hediyesini aldığında sevgilinizin tepkisini merak ettim

hem kalıcı hem romantik bi hediye:asigim: olmuş...elinize sağlık....

tşk ederim canım opuyorumnanaktan 2. sayfada anlattım nasıl yaptığımı..ordan bakarsın canım biraz uzunda -tatlicadiarzu-

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Kusura bakma canım farketmemişim. Henüz acemiyim burada.

Ben de eşim için böyle bir sürpriz düşünüyordum, yapmayı deneyeceğim. İnşallah senin ki kadar güzel olur. Emeğine sağlık.

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlaaarr:1hug:

Bu mudur budur kaydirigubbakcemile5 çok güzel olmuş.

ben hediyesini aldığında sevgilinizin tepkisini merak ettim

bu halde şaşkın bi şekilde rahat bi 10 sn bakakaldı delikafadulden sonra ' aşkıııııım sen delisin' dedi iyi mi :roflol: tabi sonra kocaman sarıldı Şeniz -tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa bence böyle ilginç ve cok cok güzel hediyeler nadir insanların aklına geliyor.. ben merak ettim başka böyle hünerin olan hediyeler var mı? varsa bizimle paylaşırmısın :) cok tatlı bişey bu..

sağol canım..6.sayfada paylaşmıştım 1-2 hediye fikri daha ama onlar bunun kadar ilginç değil sanırıma.s

sağol canım..6.sayfada paylaşmıştım 1-2 hediye fikri daha ama onlar bunun kadar ilginç değil sanırıma.s
evet okudum canım albümünde degişik hoş olmuş ama sacımı veremem vala naniknanik ama bu yaptıgını kesinlikle bende deneyecegim :)

deneyin tabi kızlar a.s. size fikir olsun die paylaştım zaten:lepi:

harika olmuş ellerine sağlık. süper bir fikir.........

ellerine sağlık cok güzel olmus

gerçekten çok güzel olmuş hem kendin yaptığın için yeri ayrıdır hediyenin eminim bi gömlek falan alsan bu kadar mutlu olmazdı :kedi: mutluluklar diliyorum size...

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlarr..bunun yanında başka bi hediyem daha vardı ama bunu daha çok sevdi tabi :kedi:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlarr..bunun yanında başka bi hediyem daha vardı ama bunu daha çok sevdi tabi :kedi:

söyle hemen canım.. doğum günü yaklaştı benimkininde delikafadulden

yok canım o benm yaptığım bişey değildi maddiyata dayalı bi hediye -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…