sevgilim için ne ifade ediyorum ?

ozledigimask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
91
0
36
İstanbul
merhaba güzel bir ortam burası
bende görüş önerilerinizi bekliyorum...
6 ay önce başlayan bi ilişkim var herşey süper mutlu huzurlu gidiyorken son günlerde garipleşti buluşamamaya yada buluşmamaya başladık bilmiyorum.
erkekler çok ilgiden kaçar üstüne düşmeyin deniliyor hep bende böyle başladım ilgi ilgi özlemeler üstüne düşmek göremeyince üzülmek sitem etmek falan bunlarmı uzaklaştırır karşımızdakini
ne yapmam lazım onu ilk zamanlardaki ilgili, sürekli arayan sevgilim olması için,buluşmadık diye söylemek istediğim herşeyi söylüyorum gerginleşiyorum bahanemi buluyor görmekmi istemiyor diye.genelde söylenen; kendimi geri çekince düzelirmi? o zaman daha fazla uzaklaşmazmı?

sevgilinizin bi problemi fln olabilir ailesiyle yada herhangi baska bi nedenden oturu..
biraz zaman verin sizi ozlesin.

Canım bırak o özlesin, o arasın seni.Özlet kendini.Ben şimdiye kadar hiç taktik falan bilmedim uygulamadım hep kendim oldum, buluşmayınca kızdım içimden ne gelirse öyle davrandım ama olmadı.Başlığımı belki görmüşsündür, benim yaptığım hataları yapma.

ilk baştaki gbi olmaz, sadece bu ilgisizlik biraz dinebilir, bırak arama, o ararsa bilki seviyodur da başka bi sorun vardır. aramazsa da dert etme, seni sevmeyen bi erkekle oyalanmadığın için kendini şanslı say, önüne bak.

Ayol bunları hiç umursamicaksın bak nasıl kuzu oluyorlar..

Aramayan sormayan uzaklasan taraf bi kerede biz olalım be kızlar.

rapunzel okudum yazını sabır sabır sabır başka bişey deil hayırlısı neyse o olsun
bende öyleyim evet içimden geldiği gibi gurur meselesi yapmıyorum hiçbişeyi sevdiğim kişiye karşı elimde deil ya ama haftasonuda buluşmadık bugünde hiç aramadı.ha geçenlerdede aşık olamıyorum dedi
neden böyle davranıyor anlamıyorum bi sebep yokken böyle deildik herşey çok güzeldi birde msnde ve telefonda fln normal konuşuyor sadece buluşmaması canımı sıkıyor düşündürüyor beni ya kısa zamanda çok erken oldu ama yaşadığımız şeyler var fiziksel olarak dünde evine çağırdı gitmedim.bilmiyorum çok özlüyorum duramayıp arıyorum ama bu sefer aramıyacağım
benimde uzak durmam ne kadar etkili olur..

aranızdaki ilişkiye yakından şahit olmadan birbiriniz için ne ifade ettiğinizi bilmek imkansız

fazla zorlama ve üstüne düşme

kim olursa olsun, ister sevgili ister arkadaş... fazla ilgi elinde patlar : )

ewet öle ama dayanamıyorum zor duruyorum neden böle olduk düşüne düşüne çıldırıcam ((( bu kadar basitmi ya erkekler için bi ilişki

Bes yıl olacak neredeyse ben onun ilgisinden bunaldım. Ay ne istiyorsun iste demeyin herseyin fazlası zarar valla ben bile ( bayan ) bunalabiliyorsam genel de bayanlar ilgisizlikten yakınırlar.

Ben cok fazla ilgi göstermem hatta mesela bazen en ufak yaptıgım bir hareketim ilgi konusunda basını döndürür onun.
kaydirigubbakcemile3

ne kadar cok ilgi o kadar cok uzaklasmak demek..bi soz var bir insana vazgecilmez oldugunu hissettirince vazgececegi ilk kisi siz olursunuz diye..cok dogru uzaklasmasının sebebi senin gozundeki degerini bildigi icindir isin aslı ilgini cek her telefonuna cevap verme trip kesinlikle yapma kıskanclıklıklarını azalt aradıgı zamanlar musait degilim cnm surdayım burdayım gibi cumleler kullan bu sefer o merak edecek senin ilginin azaldıgını gorunce o baslayacaktır benim basımdada aynı durum var zaten erkeklerin cogu boyle ilgiden sımarıyor karsıdakini gormezden gelmeye baslıyor

2 gundur aramamıs olması baska problemlerin oldugunuda gosterir sen ara ozaman sorun mu var diye sor bakalım ne cevap vericek

ben olsam beni aramayanı hiiiiiçççççç aramam aramak isteyen ilk fırsatta arar zaten..

En azından buluşmak istemiyor sadece buna dayan, haftada bir de olsa görmek yetsin sana canım.Bak ben yetinemedim şimdi olsa ayda bir görmeye bile razıyım ama olmuyor işte=(

Lulucum evet senin de dediğin gibi arayıp sormuyorum zaten yüzüm kalmadı, istemedi bile, belki arayıp sorar.Bu gün tam bir hafta oldu..

ya aramadı az öncede msn den nbr iyiyim fln diye konuştk okadar kapadı yattı..ya neden böyle davranıyor ne olabilir niye böyle olduk deliricemm...sorsam nasıl olur önemsemiyosun dedim geçengn sormalımıyım beklemekten bıktım çok özledimm
nası davranmalıyım onun bu davranışları karşısında ?????? offf

işte bu yüzden aranmıyorsun. :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…