- Konu Sahibi ozledigimask
-
Canım bırak o özlesin, o arasın seni.Özlet kendini.Ben şimdiye kadar hiç taktik falan bilmedim uygulamadım hep kendim oldum, buluşmayınca kızdım içimden ne gelirse öyle davrandım ama olmadı.Başlığımı belki görmüşsündür, benim yaptığım hataları yapma.
rapunzel okudum yazınısabır sabır sabır başka bişey deil hayırlısı neyse o olsun
bende öyleyim evet içimden geldiği gibi gurur meselesi yapmıyorum hiçbişeyi sevdiğim kişiye karşı elimde deil ya ama haftasonuda buluşmadık bugünde hiç aramadı.ha geçenlerdede aşık olamıyorum dedi
neden böyle davranıyor anlamıyorum bi sebep yokken böyle deildik herşey çok güzeldi birde msnde ve telefonda fln normal konuşuyor sadece buluşmaması canımı sıkıyor düşündürüyor beni ya kısa zamanda çok erken oldu ama yaşadığımız şeyler var fiziksel olarak dünde evine çağırdı gitmedim.bilmiyorum çok özlüyorum duramayıp arıyorum ama bu sefer aramıyacağım
benimde uzak durmam ne kadar etkili olur..
ben olsam beni aramayanı hiiiiiçççççç aramam aramak isteyen ilk fırsatta arar zaten..
rapunzel okudum yazınısabır sabır sabır başka bişey deil hayırlısı neyse o olsun
bende öyleyim evet içimden geldiği gibi gurur meselesi yapmıyorum hiçbişeyi sevdiğim kişiye karşı elimde deil ya ama haftasonuda buluşmadık bugünde hiç aramadı.ha geçenlerdede aşık olamıyorum dedi
neden böyle davranıyor anlamıyorum bi sebep yokken böyle deildik herşey çok güzeldi birde msnde ve telefonda fln normal konuşuyor sadece buluşmaması canımı sıkıyor düşündürüyor beni ya kısa zamanda çok erken oldu ama yaşadığımız şeyler var fiziksel olarak dünde evine çağırdı gitmedim.bilmiyorum çok özlüyorum duramayıp arıyorum ama bu sefer aramıyacağım
benimde uzak durmam ne kadar etkili olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?