sevgilim için ne yapsam ?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Sevgili kk nın yardimsever bayanlari...

Bir sevdiğim var askerde. Ama izne gitti memleketine. Malum 14 şubat olduğu için biseyler yapmak istiyorum. Açıkçası istediğim zaman dışarı çıkacağım bir yaşantım yok. Kardeşim olmadan dışarı çıkamıyorum. Bunu belirterek diyorum ki ne yapsam onun için. Su an da memleketinde. Aynı şehirde değiliz. Ne yapabilirim. Doğum gününde saat tam 00 : 00 da kapısına not biraktirma gibi bir fikrim vardı. Bu sefer ne yapabilirim. Kendi biriktirdiğim en fazla 50 tl m var. Ailem bilmiyor ( beni bilenler bilir ) sevgilim olduğunu. Ona gore yardim ederseniz çok memnun kalirim. Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler.

Güzel bır kazak gondersen . Yadasaat gıbı . Ben hıc bır sey almadım almıcamdan bakalım bana ne gelecek :D

Güzel bır kazak gondersen . Yadasaat gıbı . Ben hıc bır sey almadım almıcamdan bakalım bana ne gelecek :KK70:
Aklımda bisey yokki. Dışarı ciksam gündüz çıkamam. Kardeşimin okuldan gelmesini beklemem lazim. Ne ara alıp ne ara göndereceğim bilmiyorum.

Aklımda bisey yokki. Dışarı ciksam gündüz çıkamam. Kardeşimin okuldan gelmesini beklemem lazim. Ne ara alıp ne ara göndereceğim bilmiyorum.

Tabı bunun bırde kargo parasıda var . İnternetten sevgılı saattı vs mı yapsan ? Yada cok sevdıgı bır sey varsa kendı ellerınle yap kurabıye vs ?

bir de sen göndereceksin de o orada ailesinin yanında nasıl alacak nasıl açacak

böyle mail vs ortamında mektup gibi bir şeyler yazsan göndersen

Benim arkadas sevgilisine kum saati almis iliskilerini zamana biraktiklari icin.

sende kum saati alabilirsin bence hani seni bekliyorum manasinda.

Birlikte çekildiğiniz fotografiniz var mi?Yoksa bile su fotoğraflari Kolaj haline getiren programlar varya onlarla fotograflarini birlestirin sonra yine slayt haline getiren programlar var onu indirin telefana ve güzel bir klip haline getiren.Bi de arkadan fon müziği olarak ikinizin sevdiği romantik bi sarki olsun.Bunu ona whatsapptan gönderin çok mutlu olur :)))Bi de internetten seni sevmemin 52 nedeni yazin.Begenirseniz onuda yapabilirsiniz. hem masraflida değil.Ben zamanında ikisinide erkek arkadasima yapmistim çok begenmisti :)

1 saat çıksan birşey alıp kargoya verebilirsin. Arkadaşın varsa ona aldır internetten beğendiğin birşey. Kargoya versin.

Sevgili kk nın yardimsever bayanlari...

Bir sevdiğim var askerde. Ama izne gitti memleketine. Malum 14 şubat olduğu için biseyler yapmak istiyorum. Açıkçası istediğim zaman dışarı çıkacağım bir yaşantım yok. Kardeşim olmadan dışarı çıkamıyorum. Bunu belirterek diyorum ki ne yapsam onun için. Su an da memleketinde. Aynı şehirde değiliz. Ne yapabilirim. Doğum gününde saat tam 00 : 00 da kapısına not biraktirma gibi bir fikrim vardı. Bu sefer ne yapabilirim. Kendi biriktirdiğim en fazla 50 tl m var. Ailem bilmiyor ( beni bilenler bilir ) sevgilim olduğunu. Ona gore yardim ederseniz çok memnun kalirim. Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler.
Canm benim eşim fanatik Bjklı ben ona Bjk parfümü alcm. 75 tl diye biliyorm. Başka takımlıysa kendi takimininkine bakabilirsnz

Back
X