- 15 Şubat 2013
- 25.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.271
- 798
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Sevdigine ozlemiyo adamSevgilimi çok kırıldım ne yav, başlık yüzünden konuya odaklanamadım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdigine ozlemiyo adamSevgilimi çok kırıldım ne yav, başlık yüzünden konuya odaklanamadım.
Üzülmüşse öyle kendine demek.Sevdigine ozlemiyo adam![]()
ahhahahajahjajsjssjSevdigine ozlemiyo adam![]()
Merhaba kızlar en yakın arkadaşımın yazlığına geldik kızlarla 3 günlüğüne.Bu akşam döneceğiz inşallah.
Sevgilim polis ve ağustosta göreve gitme durumu var kesin olmasa da.
Bu yüzden çok üzülüyorum ve onu şimdiden çok özlüyorum.
Bugün konuşurken keşke biraz daha tatil yapabilseydin dedi
Ben de “Beni özlemeyecek misin” diye sordum.Tabi ki özlüyorum sen güzel tatil yap diye dedim,dedi.
Çok kırıldım kızlar çok….Hemen gel seni çok özledim demesini beklerdim.Ben de”Arkadaşlarımla dışarı çıkacağım akşam konuşuruz “yazdım.
Açıkçası işler ciddiye binip evlilik yoluna girince değiştiğini düşünüyorum
Cebe girdiğimi ve eskisi gibi beni kaybetmekten korkamadığını düşünüyorum
Ne yapabilirim
Tabii canim sabaha kadar eller havaya yapmistir. Bu erkekler cok kötü bajimGeçen yaz kız kardeşlerimle tatile gitmiştim hain köfte kocam beni başından savmış meğer aydınlandım.
Ben de kocamı çok üzülmüştüm o zaman evde yalnız kaldı diye.Tabii canim sabaha kadar eller havaya yapmistir. Bu erkekler cok kötü bajim![]()
Belki o senin onu aldatma ihtimalini sevmiş .. ne kadar şiirsel sana zaman veriyor :)Bence adamin ilgisi bitmis. Kesin yoklugunda ne haltlar karistiriyo. Ben olsam ayrilirim![]()
Ali var sevgilisinin kankası onu arardı kızTam tersi yeter bu kadar tatil yaptığın deseydi ne diyecektin acaba?