Sevgilimi çok kırıldım

Merhaba kızlar en yakın arkadaşımın yazlığına geldik kızlarla 3 günlüğüne.Bu akşam döneceğiz inşallah.
Sevgilim polis ve ağustosta göreve gitme durumu var kesin olmasa da.
Bu yüzden çok üzülüyorum ve onu şimdiden çok özlüyorum.
Bugün konuşurken keşke biraz daha tatil yapabilseydin dedi
Ben de “Beni özlemeyecek misin” diye sordum.Tabi ki özlüyorum sen güzel tatil yap diye dedim,dedi.
Çok kırıldım kızlar çok….Hemen gel seni çok özledim demesini beklerdim.Ben de”Arkadaşlarımla dışarı çıkacağım akşam konuşuruz “yazdım.
Açıkçası işler ciddiye binip evlilik yoluna girince değiştiğini düşünüyorum
Cebe girdiğimi ve eskisi gibi beni kaybetmekten korkamadığını düşünüyorum
Ne yapabilirim
:ruh::ruh: Aah üzümlü kekim

Bir şey soracağım. Bu kadar ince düşünüp, bu kadar basit bir şeye bile alınmak, trip atmak yormuyor mu?
Adam hat, höt yapıp gitmeyeceksin o tatile dese daha mı güzeldi? Sadece seni düşünmüş ve dinlenip keyifli vakit geçirmeni istemiş. Bu adamlara da üzülüyorum ben, ne yapsalar ne deseler trip yiyorlar. İyi ki erkek olmamışım ben hayatta gelemezdim böyle triplere. İnsana afakanlar basar.

Yorulmuyor musunuz gerçekten böyle şeylere bile kırılmaktan ? Hayat bu kadar ponçik değil.
Adam gez eğlen birşeylerin tadını çıkar diyor sen tatili kendine de adama da zehir etme peşindesin.

"Ağustosta belki gitcem,sen tatil derdine düştün. 2 gün neyine yetmedi hadi gittin de.
Böyle aşk olmaz olsun.
Yazıklar olsun sana."

Nasıl?
Hoşuna gider miydi?

Erkek olsam böyle triplere alınganlıklara gelemezdim ya adamı çok hayatının merkezine almışsın sen her adımını onu düşünerek yapıyorsun sanırım ondan da bunu bekliyorsun çiftlerin kendine ait zamanları olmalı

Back
X