- 24 Mart 2019
- 3.055
- 4.179
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
chole ting diye bir akım var eğer hareketler zor gelmezse yapabilirsin onu evde benimde boy 1.60 kilo 53 ama göbek var onu eritmek için yapmaya çalıştım bi dönem sağlık problemimden dolayı bıraktım ama yeniden başlayacağım 15 günde 8 cm filan inceltiyomuş öyle diyolar tabi bunu sevgilin için değil kendi sağlığın için yapmalısınArkadaşlar lafı uzatmicm üç aylık bir ilişkim var ve sevgilim bana iki aşık olduğu kişisin dedi çıktığımız günden beri bana spor yap diyor kendiside sporcu bir kaç defa söyledi ve kavga etik hala bana diyor biraz kilo ver 1.60 boyum ,55 kilom var bizde genetik olduğu için ince beli basenli oluruz sevgilom bende utanıyormu yardim edin bana ☹☹
Affedersiniz ama öyle bir sevgiliye çomak sokarım.Benim sevgilimsen kararlarıma saygı duymak zorundasn dedi 1haftadir ne ben yazıyorm ne o
Bu, sizden utandığını gösterir. Sinyallerin farkında olun ve aynı sorunu bir daha yaşamayın.Canım bende squat denedim bir işe yaramıyor evet haklısın beraber spor yapmak güzel ama arkadaşlarının bulunduğu ortama beni almıyorsa ben nasl onunla spor yapacm
kilon ve boyun ideal bence. Acaba o baya zayıf birini mi istiyor. Spor yapmanı istemesini anlarım da zayıfla diye ısrarı çok sinir bozucu.Arkadaşlar lafı uzatmicm üç aylık bir ilişkim var ve sevgilim bana iki aşık olduğu kişisin dedi çıktığımız günden beri bana spor yap diyor kendiside sporcu bir kaç defa söyledi ve kavga etik hala bana diyor biraz kilo ver 1.60 boyum ,55 kilom var bizde genetik olduğu için ince beli basenli oluruz sevgilom bende utanıyormu yardim edin bana ☹☹
+1ilk olarak hicbir erkek o sekilde bir kadina karisamaz
3 aylik sevgili nerden buluyor o cureti
fiziginiz anormal ötesi obez degilki bile
Sevgilinin boyu kilosu nedir çok merak ettmArkadaşlar lafı uzatmicm üç aylık bir ilişkim var ve sevgilim bana iki aşık olduğu kişisin dedi çıktığımız günden beri bana spor yap diyor kendiside sporcu bir kaç defa söyledi ve kavga etik hala bana diyor biraz kilo ver 1.60 boyum ,55 kilom var bizde genetik olduğu için ince beli basenli oluruz sevgilom bende utanıyormu yardim edin bana ☹☹
3 aylik bir iliski . Size spor yap derken sizin iyiliginizi dusunseydi bu soyleyis tarzina yansirdi. Siz nasil anlamissiniz bunu benden utaniyor mu olarak . Evet canim utaniyor. Seni asagida goruyor. Lutfen ama lutfen biraz dik olun kendi kararlarinizi verin kimsenin emri altina girmeyin. Sporu gercekten sagliginiz icin yapin istemiyorsaniz yapmayin. Kismeyi daha 3 aylik bir iliski icinde bu kadar kendinizi baskilamasina izin vermeyin.Arkadaşlar lafı uzatmicm üç aylık bir ilişkim var ve sevgilim bana iki aşık olduğu kişisin dedi çıktığımız günden beri bana spor yap diyor kendiside sporcu bir kaç defa söyledi ve kavga etik hala bana diyor biraz kilo ver 1.60 boyum ,55 kilom var bizde genetik olduğu için ince beli basenli oluruz sevgilom bende utanıyormu yardim edin bana ☹☹