• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ilerde ailesinin köyünde yaşamak istiyor

Ben evlenmem ayrica tek cocuk olunca ailenin dibinden ayrilmamayi normal gormuyorum, ben de tek cocugum farkli sehirdeydik simdi farkli ulkelerdeyiz ailemle.

Tek cocukmuş, ailesine bakacakmiş diye kimsenin peşinde takilip koyde ailesinin dibinde ömrümden harcayamam. 2 iki cocuk olunca kiymetsiz mi olunuyor? Hatta köy olmasa bile omur boyu ailesinin tum giderlerini karsilamak zorunda olan biriyle de evlenmezdim (geliri 266152526727161 TL degilse 😂)
Değmez. Sıkıntı çekerken bir bakmişsin aşk kalmamiş sonra ne yapacaksin?
Net altına imzami atarim

Kendin neleri yapıp neleri yapamayacağini iyi bilirsin. Evlilikte bi müddet sonra hatır bile işlemiyor bencil oluyor kadın ister istemez. İyice gözüne batar .kolay değil öyle hersey aşk ile gitmiyor.

Hem köy hem aile yanı 🤷‍♀️Tabi burada yaşlarınız da önemli ileride derken kaç sene sonra köyde yaşamayı düşünüyor?Köyde eğitim durumu nasıl ileride çocuk olunca?

Sevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı
Fikrim var köy hayatı sana gore degılse vazgec bu sevdadan .

Ne o senin için bağını bahçesini bırakacak,ne sen onunla köyde yasasan mutlu olacaksin
Sal ipini, adam da kendi köyünden bir genç kız bulsun, ikisi mutlu yuva kursun. Neden zaman harcayasin ki?

Ben ikisine de yakın olmak istemiyorum dedim ister istemez sorunlar oluyo dedim benim ailem öyle insanlar değil dedi tek çocuğum ztn dedi rahat ederiz falan filan işte 😏
Hiç kimse ailem öyle demiyor zaten. Hele erkek asla görmüyor.
Tek çocuk olmasa en küçüğüm diyor, tek erkeğim diyor, abim hayırsız diyor.
Bak evlenmiş boşanan biri olaral söyleyeceğim sana, sorunlar çıkmaya başlayınca o aşk meşk üçüncü ayda yalan oluyor. Bunalıma girersin.
O sana şart koşuyorsa sen de sun. Uyarsa ne ala.
Ailelerden uzak ve şehirde yaşamak normal olan, anormal olan onun isteği. Reddetmek hakkın senin.

Sevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı
Eski sevgilim demelisin

Kaç (adama degil ,adamin yanindan topukla)

Ben ikisine de yakın olmak istemiyorum dedim ister istemez sorunlar oluyo dedim benim ailem öyle insanlar değil dedi tek çocuğum ztn dedi rahat ederiz falan filan işte 😏

ister bunu sebep göster istersen başka bir şeyi ama kaç arkana bakmadan kaç ,

tecrübeme dayanarak başka birşeyi bahane et diyorum çünkü önce tamam yaşamayız der sonra seni mecbur koyar , çocuk oluncada boşanmak daha zor olur ,

Adam açıkça söylemiş zaten.
Sakin aşk meşk olayına kapılıp kabul edipte hayatını karartma
Evlendikten 1 sene sonra isyan etmelere, soğumaya başlayacaksın zaten Ailesi yuzunden

Toz pembe gözlüklerini at ve sana uymayan şeyleri bırakıp yoluna devam et

Ben evlenmem ayrica tek cocuk olunca ailenin dibinden ayrilmamayi normal gormuyorum, ben de tek cocugum farkli sehirdeydik simdi farkli ulkelerdeyiz ailemle.

Tek cocukmuş, ailesine bakacakmiş diye kimsenin peşinde takilip koyde ailesinin dibinde ömrümden harcayamam. 2 iki cocuk olunca kiymetsiz mi olunuyor? Hatta köy olmasa bile omur boyu ailesinin tum giderlerini karsilamak zorunda olan biriyle de evlenmezdim (geliri 266152526727161 TL degilse 😂)
Değmez. Sıkıntı çekerken bir bakmişsin aşk kalmamiş sonra ne yapacaksin?
Aynen ben de boyle düşünüyorum.

Ailelere yakın olmanın ötesinde siz hiç çalışmayacak mısınız?

Köyde yaşadığınız zaman kariyer olanaklarınız bitecek o zaman ne yapacaksınız?

Çok büyük risk.
Düşünün 10 yıl sonra kavga ettiniz, boşanmak istedi. Kendisine annesi gider köyden kız bulur siz 10 yıl sonra sıfır kariyer ve sosyal destekle ortada kalırsınız.

Köyde yaşama işi iki tarafın da aileleri yakındaysa yürür, gitsin bırakın kendi köyünden bir kızla evlensin.

Kimsenin ailesi öyle insanlar değil zaten. O köyünden bir kız bulsun, rahat eder.

Evlenmeden ayrılın en iyisi. Bu kadar netse ailesine düşkün belli ki şimdiden plan yapıyor

22 yaşındaki biri ailenin köydeki bahçesi ile geçinmemeli. Okuyor olmalı, çalışıyor olmalı. Baba kaç yaşında sanki 40 mı 50 mi? Çocuk daha 22 yaşında devirlik durum yoktur.

Şu an köyde yaşamadan o bahçe işi geçindirecek kadar iyi ise o zaman niye gidiyor? Ben söyleyeyim hedefi o, isteği o.

Köyünden birini bulup evlensin. Olmaz.

Back
X