- 29 Ağustos 2014
- 5.163
- 17.458
- 448
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kuzum sen daha bebeymissin, yav seni cig cig yerler :)22 şu an köyde üzüm ver zeytinleri var onlarla geçim sağlıyor
Net altına imzami atarimBen evlenmem ayrica tek cocuk olunca ailenin dibinden ayrilmamayi normal gormuyorum, ben de tek cocugum farkli sehirdeydik simdi farkli ulkelerdeyiz ailemle.
Tek cocukmuş, ailesine bakacakmiş diye kimsenin peşinde takilip koyde ailesinin dibinde ömrümden harcayamam. 2 iki cocuk olunca kiymetsiz mi olunuyor? Hatta köy olmasa bile omur boyu ailesinin tum giderlerini karsilamak zorunda olan biriyle de evlenmezdim (geliri 266152526727161 TL degilse)
Değmez. Sıkıntı çekerken bir bakmişsin aşk kalmamiş sonra ne yapacaksin?
Fikrim var köy hayatı sana gore degılse vazgec bu sevdadan .Sevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı
Hiç kimse ailem öyle demiyor zaten. Hele erkek asla görmüyor.Ben ikisine de yakın olmak istemiyorum dedim ister istemez sorunlar oluyo dedim benim ailem öyle insanlar değil dedi tek çocuğum ztn dedi rahat ederiz falan filan işte![]()
Yaa o mikemmel müzikİstemsizce arka planda o müzik çaldı
Şaka bir yana ne güzel rengini belli etmişAna kuzusu. Bencede run
![]()
Eski sevgilim demelisinSevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı
Kaç (adama degil ,adamin yanindan topukla)Sevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı
Ben ikisine de yakın olmak istemiyorum dedim ister istemez sorunlar oluyo dedim benim ailem öyle insanlar değil dedi tek çocuğum ztn dedi rahat ederiz falan filan işte![]()
Aynen ben de boyle düşünüyorum.Ben evlenmem ayrica tek cocuk olunca ailenin dibinden ayrilmamayi normal gormuyorum, ben de tek cocugum farkli sehirdeydik simdi farkli ulkelerdeyiz ailemle.
Tek cocukmuş, ailesine bakacakmiş diye kimsenin peşinde takilip koyde ailesinin dibinde ömrümden harcayamam. 2 iki cocuk olunca kiymetsiz mi olunuyor? Hatta köy olmasa bile omur boyu ailesinin tum giderlerini karsilamak zorunda olan biriyle de evlenmezdim (geliri 266152526727161 TL degilse)
Değmez. Sıkıntı çekerken bir bakmişsin aşk kalmamiş sonra ne yapacaksin?
Kimsenin ailesi öyle insanlar değil zaten. O köyünden bir kız bulsun, rahat eder.Ben ikisine de yakın olmak istemiyorum dedim ister istemez sorunlar oluyo dedim benim ailem öyle insanlar değil dedi tek çocuğum ztn dedi rahat ederiz falan filan işte![]()