- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hyr inanmıyorum çünkü ablamda sorun olduğunu gördüm bizzat yaşadım ablamın sorunlarından bnde etkilenmiş olabilirim belki ama sonuçta yaşanan şeyler bunlar ablamla kayınvalidesi altlı üstlü oturyolar 3kere ev değiştirdi bizim ailemizle kavga ettiler tekrar kaynanasinin üstüne yerleşti ablam bn bunları görünce aynı şeyleri yaşamak istemiyorumSiz buna inaniyor musunuz ? Ailesinin öyle olmadigina her nasilsa yani ? Rahat edeceginize ? Siz ikna oldunuz mu öyle olmadiklarina ve rahat edeceginize ?
Köy kasabada mesele. Her yörenin kendine göre şartlari var. Bag bahçe ile ugraşan köyde bir ailede o sorumlulugu sizde onlarla paylaşirsiniz talep ederler bu net , yapilmadiginda oy kurban oldugum sen bilmiyorsun sevmiyorsun deyip vazgececekler mi bu talepten. Ya da prens hazretleri ogullari kiyamam karima canin nasil isterse mi diyecek ?Mesele köy kasaba değil ama aşırı aileci aşırı anneci babacı adamdan, gereksiz vefa taşıyandan koşarak uzaklaşın.
Köy kasabada mesele. Her yörenin kendine göre şartlari var. Bag bahçe ile ugraşan köyde bir ailede o sorumlulugu sizde onlarla paylaşirsiniz talep ederler bu net , yapilmadiginda oy kurban oldugum sen bilmiyorsun sevmiyorsun deyip vazgececekler mi bu talepten. Ya da prens hazretleri ogullari kiyamam karima canin nasil isterse mi diyecek ?
koyu koylulugu sevmiyorsan gonder gitsinSevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı
Bende koyluyum ama mesele köyde yaşamak değil aslında daha çok ailesine yakın olmaktakoyu koylulugu sevmiyorsan gonder gitsin
koyluluk bir yasam tarzidir, amerikaya avrupaya gitsen bile aliskanliklardan vazgecmezler. o hayat tarzini sevmiyorsan birak gitsin.
Gülümsetti yorumunuzyasamamak istememesini anlarim tabiki ama cok onyargili yazmis cogu arkadas hayretler icinde kaldim
tamda boyle bi hayat yasiyorum emin olun sehirden cok fazla avantaji var gayette memnunum
koy deyince heralde akliniza ebem zamani suyu essekler le falan cekilen zaman geliyor
tesekkur ederim allah razi olsun sizinde insallahGülümsetti yorumunuzBenim kayinvalide köyde yaşiyor, ben ilçede yaşiyorum. Sizin memnun olmaniza çok sevindim huzurunuz daim olsun
![]()
Kişisel algilamayin lütfen. Ben sadece köy kasaba mesele degil yorumunuza düsüncelerimi eklemek istedim. Yersiz bir yaklaşim olarak düşundüyseniz üzgünüm niyetim bu degildi.Benim fikrimi neden alıntılama gereği duydunuz? Muhatabım değildiniz ki. Ayrıca Bu bahsettikleriniz benim için düşünülmeye bile gerek olmayan bir konu, çünkü bahsi geçen şahıs daha birinci aşamayı bile aşamamış. Ailesinden ayrı kendi ayakları üstünde bir birey olma aşamasını.
İkinizin hayattan beklentisi farklı belliki konuşun olmuyorsa ayrılmak en mantıklı olanıSevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı
o zaman iyi degerlendireceksiniz,Bende koyluyum ama mesele köyde yaşamak değil aslında daha çok ailesine yakın olmakta
Tek çocukHyr inanmıyorum çünkü ablamda sorun olduğunu gördüm bizzat yaşadım ablamın sorunlarından bnde etkilenmiş olabilirim belki ama sonuçta yaşanan şeyler bunlar ablamla kayınvalidesi altlı üstlü oturyolar 3kere ev değiştirdi bizim ailemizle kavga ettiler tekrar kaynanasinin üstüne yerleşti ablam bn bunları görünce aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Şehirde yasamamak istemesinin nedeni geçimini köyden sağlamak istemesi sanırım.Çevremde çok var köyde yasamak istemeyip merkezden ev tutan ama şuda var çoğu boşandı.Nedenide mesleği bir geçim kaynağının olmaması kızların köy istemem aileye yakın olmayalm isteği.Şehirden ev aldorıp evlendiler eşleri köyle merkez arasında geldi gitti.Zaman geldi sende yardım et yetişemiyorum oldu tabi onlarda tarla hayvan falan bakamam dedi cogu boşandı hatta birisi pes edip köye yerleşti.Şehirde yaşayıp geçimini sağlayabilecekse amenna.Ama çiftçilikle gelinecekseniz sende çalışmayacaksan şehirde bu şartlarda çok zor.Sevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı
22 şu an köyde üzüm ver zeytinleri var onlarla geçim sağlıyorYaşlarınız kaç sizin? İleride geçinmek için istiyor ne demek? Şimdi neyle geçiniyor?