• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ilerde ailesinin köyünde yaşamak istiyor

Siz buna inaniyor musunuz ? Ailesinin öyle olmadigina her nasilsa yani ? Rahat edeceginize ? Siz ikna oldunuz mu öyle olmadiklarina ve rahat edeceginize ?
Hyr inanmıyorum çünkü ablamda sorun olduğunu gördüm bizzat yaşadım ablamın sorunlarından bnde etkilenmiş olabilirim belki ama sonuçta yaşanan şeyler bunlar ablamla kayınvalidesi altlı üstlü oturyolar 3kere ev değiştirdi bizim ailemizle kavga ettiler tekrar kaynanasinin üstüne yerleşti ablam bn bunları görünce aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

yasamamak istememesini anlarim tabiki ama cok onyargili yazmis cogu arkadas hayretler icinde kaldim
tamda boyle bi hayat yasiyorum emin olun sehirden cok fazla avantaji var gayette memnunum
koy deyince heralde akliniza ebem zamani suyu essekler le falan cekilen zaman geliyor

Mesele köy kasaba değil ama aşırı aileci aşırı anneci babacı adamdan, gereksiz vefa taşıyandan koşarak uzaklaşın.
Köy kasabada mesele. Her yörenin kendine göre şartlari var. Bag bahçe ile ugraşan köyde bir ailede o sorumlulugu sizde onlarla paylaşirsiniz talep ederler bu net , yapilmadiginda oy kurban oldugum sen bilmiyorsun sevmiyorsun deyip vazgececekler mi bu talepten. Ya da prens hazretleri ogullari kiyamam karima canin nasil isterse mi diyecek ?

Köy kasabada mesele. Her yörenin kendine göre şartlari var. Bag bahçe ile ugraşan köyde bir ailede o sorumlulugu sizde onlarla paylaşirsiniz talep ederler bu net , yapilmadiginda oy kurban oldugum sen bilmiyorsun sevmiyorsun deyip vazgececekler mi bu talepten. Ya da prens hazretleri ogullari kiyamam karima canin nasil isterse mi diyecek ?

Benim fikrimi neden alıntılama gereği duydunuz? Muhatabım değildiniz ki. Ayrıca Bu bahsettikleriniz benim için düşünülmeye bile gerek olmayan bir konu, çünkü bahsi geçen şahıs daha birinci aşamayı bile aşamamış. Ailesinden ayrı kendi ayakları üstünde bir birey olma aşamasını.

Sevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı
koyu koylulugu sevmiyorsan gonder gitsin

koyluluk bir yasam tarzidir, amerikaya avrupaya gitsen bile aliskanliklardan vazgecmezler. o hayat tarzini sevmiyorsan birak gitsin.

yasamamak istememesini anlarim tabiki ama cok onyargili yazmis cogu arkadas hayretler icinde kaldim
tamda boyle bi hayat yasiyorum emin olun sehirden cok fazla avantaji var gayette memnunum
koy deyince heralde akliniza ebem zamani suyu essekler le falan cekilen zaman geliyor
Gülümsetti yorumunuz 🥰 Benim kayinvalide köyde yaşiyor, ben ilçede yaşiyorum. Sizin memnun olmaniza çok sevindim huzurunuz daim olsun 🥰

Dünya görüşleriniz hayattan beklentileriniz farklı herşeyi baştan söylemesi de güzel ilerde mutsuz olmaktansa herkes kendi istekleriyle mutlu olsun

Benim fikrimi neden alıntılama gereği duydunuz? Muhatabım değildiniz ki. Ayrıca Bu bahsettikleriniz benim için düşünülmeye bile gerek olmayan bir konu, çünkü bahsi geçen şahıs daha birinci aşamayı bile aşamamış. Ailesinden ayrı kendi ayakları üstünde bir birey olma aşamasını.
Kişisel algilamayin lütfen. Ben sadece köy kasaba mesele degil yorumunuza düsüncelerimi eklemek istedim. Yersiz bir yaklaşim olarak düşundüyseniz üzgünüm niyetim bu degildi.

Sevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı
İkinizin hayattan beklentisi farklı belliki konuşun olmuyorsa ayrılmak en mantıklı olanı

Bende koyluyum ama mesele köyde yaşamak değil aslında daha çok ailesine yakın olmakta
o zaman iyi degerlendireceksiniz,

aileye yakin olmaz istemekle aileye bagimli olmak farkli seyler.

ben ailelere tamamen uzak olmayi dogru bulmuyorum, ozellikle cocuklar olduktan sonra genis aile cok kiymetli bir sey. bir cocugu yetistirmek icin bir koy dolusu insan gerek derler ya, cocugun etrafinda akrabalarinin olmasi onemli bir sey.

ama sinir bilmiyorlarsa, gorgusuz insanlarsa, dedikodu kiskanclik varsa, o zaman olmaz.

eger ufak tefek hatalari varsa, o zaman iki taraf da birbirlerinin kusurlarini hos gorurse iliski yuruyebilir.

ama esin ailesine cok yakin olunca deplasmanda olmanin dezavantajlari olabiliyor ona da dikkat etmek lazim.

Hyr inanmıyorum çünkü ablamda sorun olduğunu gördüm bizzat yaşadım ablamın sorunlarından bnde etkilenmiş olabilirim belki ama sonuçta yaşanan şeyler bunlar ablamla kayınvalidesi altlı üstlü oturyolar 3kere ev değiştirdi bizim ailemizle kavga ettiler tekrar kaynanasinin üstüne yerleşti ablam bn bunları görünce aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Tek çocuk
Köy hayati
Beklenti çok fazla
Eş adayi ailesinden destek almak ve ailesine destek vermek istiyor.
Bir evlilik olursa ve şartlar bu taleple ilerlerse sonunu iyi görmüyorum.

Şehirde yasamamak istemesinin nedeni geçimini köyden sağlamak istemesi sanırım.Çevremde çok var köyde yasamak istemeyip merkezden ev tutan ama şuda var çoğu boşandı.Nedenide mesleği bir geçim kaynağının olmaması kızların köy istemem aileye yakın olmayalm isteği.Şehirden ev aldorıp evlendiler eşleri köyle merkez arasında geldi gitti.Zaman geldi sende yardım et yetişemiyorum oldu tabi onlarda tarla hayvan falan bakamam dedi cogu boşandı hatta birisi pes edip köye yerleşti.Şehirde yaşayıp geçimini sağlayabilecekse amenna.Ama çiftçilikle gelinecekseniz sende çalışmayacaksan şehirde bu şartlarda çok zor.

Back
X