:( sevgilim ilişki istemiyor

mutsuz_kus

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
1
0
16
İstanbul
Meraba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza , benim bi süredir devam eden bi problemim var daha fazla içimde tutmak istemedim bu sorun yüzünden inanın herşeyi kafama takmaya başladım. sürekli bi çıkmazın içindeyim sanki konuya girmek gerekirse benim bi süredir devam eden seviyeli bi birlikteliyim var , sevgilimi seviyorum fakat son zamanlarda bana karşı çok ilgisiz. o kadar ki artık benimle ilişkiye girmek istemiyor , sanki benden kaçıyor streslidir diyorum düşünmemeye çalışıyorum ama sanki sadece bana karşı ilgisiz. insan sevdiğine bunu neden yapar anlamıyorum. lütfen bana bi akıl verin :/

bu konuda mı sahte ki acaba :26:
neyse ben saf saf yorumumu yapayım genede, artık çekici gelmiyosundur başka biri olabilir uzarda gider bu liste, prensipleri vardır dicemde daha önce birliktelik yaşamışsınız birden bu hale gelmesi için başka bişeyler olmalı

ilişkiniz sandığınız kadar seviyeli olmadığı için olmalı
gönlü geçmiş

Kuşu mutsuzdur belki ?

Konu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama gerçek ise eğer normal sıradan kadınlardan birisindir onun için bir sürelik ilişki de yatağa geçen sıkılmıştır bir de başıma mı kalacak stresi yapmıştır belki. Direk kendisine sorsana benim ile neden birlikte olmuyorsun eskisi gibi senin dışında işi gücü çevresi ile de sıkıntısı olabilir yansıtamadığı.

Kimi sevgilim ilişki istiyor diye konu açar kimi de istemiyor diye
Biri de ben ne istiyorum diye konu açsın

Son düzenleme:
Bence bu konu sahte. İlk defa bir konunun sahte olduğunu dile getiriyorum. Son iki gündür kk garip insanlarla doldu.

Sürüncemede kalmış bir ilişki modeli...
Bitirmeye cesareti yok,uzatmaları oynuyor.
Muhtemelen aldatmayla bitebilir.

ay ne bileyim kızlar, 2-3 gündür sahte konu üstüne konu açılıyor fake hesaplar havada uçuşuyor
benim de nevrim döndü kim erkek kim kadın kim lgbtt (saygım sonsuz) bilemiyorum yorumlarım da saçmalıyor arada
şaştım kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende konunun sahte olduğunu düşünüyorum,konu sahibinin nickinden de bu kanıya varılabilir.

Eğer ki gerçekse;sevgiliniz hep aynı çiçekten bal almaktan sıkılmış olabilir.Bu düzenli cinsel yaşamanız artık onun için monoton bir hal almıştır ve başka çiçeklere bakmaya başlamıştır.Tavsiyem çekimser durun,ilişki meraklısı değil...

Konu sahibi öyle bakacağınıza bi cevap verseniz fena olmaz hani :)

ay gına geldi artık ipini koparan foruma geliyor, 1 nisan bir tek buraya geldi herhalde.. hepside cinsel içerikli fake konuların enteresan

neyse uyarı fln almayalım konudışı mesajdan nolur nolmaz. konuyla ilgili cevap veriyorum canı sıkılmıştır senden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…