:( sevgilim ilişki istemiyor

kız arkadaşın bu aralar duygusal takılmak istiyor olabilir,ondan ilişki istemiyordur bence

sıkılmıştır senden.. erkeklerin bir kadından sıkılması için illa evli olması gerekmez..her türlü daralırlar..

ben mi yanlış hatırlıyorum mutsuz kuşlu bir üye dahamı vardı..
onunda eşinde sorun vardı..kuşu ölmüştü

Son düzenleme:
Konu gerçek midir değil midir bilemem, son zamanlarda paranoyak yaptılar iyice bizi

Lakin yapılan yorumlara takıldım, ilişkilerde cinsel beraberlik olunca ilişki seviyesini mi yitiriyor?

Konu sahibi : MutsuzKuş

Konu : Karşı taraf beraberlik istemiyor.

Olası nedenler : Bir heves olarak görmesi hevesinin bitmesi artık istememesi.
Hayatında başka birinin olması
Psikolojisinin o an kabul etmemesi
İlk ilişki de senin baskınla olduysa bu işi ta baştan istememesi ve öyle de sürüp gitmesi

Not : Mutsuz kuş ' un foruma 17.33 de girmiş.Tahmini ilk 2 sayfadaki yorumları okumuş ama cevap yazmamış.

Sevgilim ilişki istiyor isimli konuya atfen açıldığına emin gibiyim.

Çok dalga geçilmişti bununla çünkü, sözlükte.
sevgilim ilişki istiyor - ekşi sözlük

Ekşi sözlük buraya laf atar ama sürekli de takipteler. :))
İşi gücü olmayan abaza gençlik boş durmuyor.
Yoksa kim üyelik alıp buraya sahte konu açmak için uğraşsın.

Konu sahibi kadın mı erkek mi anlamadım
Erkek kadın fark etmez ayrılık çanları senin için çalıyor

Cevabı belli işte kuş mutsuzmuş Sayıyla veriyorlar vallaha
Adam sıkılmıştır anacım sen her zaman aynı yemeği yemek, aynı gömleği giymek ister misin?

Son düzenleme:

Konularinda tip okuyan birinin buraya uye olmasi dikkatlerini cekmis ama yaptiklarina bakilirsa kendileri de issiz, guccuz bir sap takimi. Dikkat cekmeye mi geliyorsun, kiz ayarlamaya mi geliyorsun? Bir daha ki sefere dikkat cekmek istiyorsan sacini kirmiziya boya. Kiz ayarlama konusunda tavsiye veremiycem cunku kizin hayatini yakmak istemiyorum.

Ayrica onlarda gurur olsa istenmedikleri yerde durmazlar.

DIP NOT: Surekli kizlik zari, iliski, sevisme konularini acacaginiza, gidip bir beyin zariniza baktirsaniza. Burdan baya incelmis gorunuyor.

Son düzenleme:
şu mavi haptan alın kahvesıne katın bakın bakalım istıyormu ıstemıyormu

çekici gelmiyorsundur ya da dediğin gibi cinsel anlamda tedirgin bir süreçten geçiyordur sevgilin. ahlakını sorgulayacak değilim, evlilik öncesi bir şeyler yaşarsın yaşamazsın o seni bağlar.

kazayla bi yerden zina oldugunu duymu$tur belki, daha dogrusunu zinanin ne demek oldugunu

hayatında baska bırı vardır senden sıkılmıstır seni basit olarak da görüo olabilir cnkü evli degilsiniz anladıgım kadarıyla sevgılısnz bazı erkekler işi bitene kadar gördükleri kızları pek umursamazlar )

kuşu_mutsuz muş işte ah şu yeni üyelik ve ilk açılan konular nasılda hep cinsellik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…