Sevgilim ilişkiye girmezsen bitirelim dedi

İyi de beklemek zorunda da değil kimse kimseyi.
Konu sahibi belki 5 yıldan önce yok diyecek ,ee adam gençliğinin 5 yılını bekleyerek mi geçirecek istediği farklı olduğu halde ? Sırf seviyor ( 4 ayda kim kimi ne kadar sever onu da anlamadım ya neyse) diye ? Neden bu fedakarlık hep karşı taraftan bekleniyor peki ben de bunu sorayım.
Doğrusunu yapmış, dürüstçe fikrini ve bir ilişkiden beklentisini söylemiş. Biraz yetişkin gibi davranıp bu durum size uymuyorsa saygı duyup yolunuza devam edeceksiniz.
Kimse sevişmek istediği ve bunu sesli dile getirdiği için kötü değil, artık şu her erkeğe ''ayy sapık'' muamelesi çekmeyelim, yıl 2025. Gayet fizyolojisine uygun konuşuyor karşıdaki erkek.

Ben de öyle düşünüyorum aşkından ölüyorum ayakları yapmamış. Cinsellik olursa sağlam bir ilişkimiz olur demiş. Evlenirim falan da dememiş. Sağlam bir ilişki yaşamam cinselliğe bağlı demiş. Kimse kimseyi kandırmıyor.

20 yaşındaki genç bir kızı zorla sevişmeye ikna etmeye hiçmi hiç hakkın yok senin.

Yazdığımda beklemek zorunda, sapık imaları gibi şeyler yok. Ben fedakarlık beklensin de yazmadım. Senin şuan yazdığının benim yazdığımla alakası yok. Ne alaka sapık muamelesi.

Kimse kimseye ilişkide bu şekilde baskı yaparak cinsellİk şartı koyamaz. Üstelik ilk olarak hemencevik ilişkiye gireceksin şartı koyulmuş bir şart korkunç. Cinsellik aşamalı aşamalı, yakınlaşarak yaşanılan bir şey. Öyle pat gel cinsellik yaşayacağız diye ilerlemez cinsellik.

Kimse kimseye baskı yapmıyor işte bunu anlatıyorum. Adam dürüstçe ''ben ilişkide sevişmek istiyorum, sen bu şekilde düşünmüyorsan ayrılalım'' demiş. Nerede baskı var gösterir misiniz bana ? Silah zoruyla tehdit etmiyor, dürüstçe fikrini söylemiş.
Ayrıca sizce o şekilde ilerlemez. İsteyen istediği şekilde ilerletir, ona da siz karışamazsınız.

hayır orda şair şey demek istemiş 4 ay oldu yatalım gari. bana gına geldi. para verip gitsem para yok anamdan babamdan da ısteyemem .. senle yapım da bu ergen coskularım dınsın . ha sen ha baskası. sil engelle koy kapının onune.

isteyen ikna ederdi diyorsun yani?

"İlişkiye girmezsen ayrılırız" demiş. Bu ne demek? Dakika bir gol bir ufak ufak sevişmeden, yakınlaşmadan benle seks yapacaksın demek.

Hangi ilişkide ister kısa süreli ister uzun süreli olsun, böyle daha önce cinsellik yaşamamış çiftler bu şekilde ilk yakınlaşma seks ile başlamaz. Hele bu yaşlarda.

Böyle 20lerinin başında daha önce cinsellik yaşamamış gençler sevgili olurlar, öpüşürler, sevişirler, ilişkiye girerler. Bunlar aşamalı gerçekleşir, hoop bir anda hiçbirini yapmadan öyle uzun uzun öpüşmeden birbirlerine temas etmeden şak diye ilişkiye girmezler.

Fikir söylemek dürüst olmak bu şekilde olmaz. Cinsellik yaşamak istese düzgünce bir ilişki istese bunları yazdığım gibi yakınlaşır, şak ilişki isteği olmazdı.

Aynen böyle oluyor gerçekten.bana da biri gelip deseydi bakireyken ya ilişkiye gir ya ayrıl diye ben de tamam diyemezdim. Korkuyor çünkü insan.yavaş yavaş kafasında bu düşünceyi içselleşirmesi gerekiyor.

Yakınlaşma derecelerini bilmiyoruz ki. Konu sahibi yazmamış. Tamamen sizin düşünceniz yazdığınız.

kıvırmazsan sevinirim.

Konunun kırk metre ötesinden belli oluyor bu yakınlaşmaları yaşamadıkları. İlişkiye girme şartı koyabilen bir erkek böyle ön sevişme gibi yakınlaşma yaşayıp, rahatladığı bir ilişkideyse böyle bir şart koyup elindekini bırakmaz.

gerçekten bunun için konu mu açtınız . Bence bunu anne babana sormalısın acaba kızları 4 aylık adamlar yatıp kalkınca o anne baba namus konusunda ne hissedecek .
Anne babana sor ki doğru cevabı bul sonuçta hiç bi anne baba çocuğunu yanlış yönlendirmez

Nereden belli oluyor ? Belki öpüşüyorlardır ama konu sahibi için bekaretini kaybetmek ( ki riske atmak istemiyorum derken bunu kastettiği bariz belli ) belli ki farklı bir seviye, rahatsız olmuş bu durumdan.
Hala söylediğimin arkasındayım, toplumun erkeklere sevişmek istedikleri için yabani gözüyle bakmasından tiksiniyorum.

O halde konu sahibi ya hazır olunca sevgilisiyle ilişkiye girecek ya da bu kişiden ayrılıp birkaç sene sonra düşünceleri değişirse, kendi isteğiyle ilişkiye girmek isteyecek. Sevgilisi de kendisi de çok genç. Hepimizin libidosu var sonuçta. Erkek de kendisine uygun istekli birini bulsun o zaman. En iyisi, sağlıklısı iki tarafın da isteyerek cinsellik yaşaması.

Kesinlikle bu zaten savunduğum şey.
Herkes kendisine ve değerlerine saygı duysun, kendisi gibi biriyle birlikte olsun. İstemediği şeyleri sırf karşıdaki istiyor diye yapan insanın kendisine saygısı yoktur.
Ayrıca kimse kendi isteklerini dile getirdiği için suçlu veya kötü değil.

O anne babalara bakarsan 50 yaşında bile ilişki yaşayamazsın evlenmediğin takdirde.kıstas mı bu şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…