• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ilk olduguna inanmiyor ne yapacagim simdi

pinar85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
192
0
96
İstanbul
Erkek milleti ya..hepsi ayni... Hersey cok iyi ve evlilige dogru giderken o cok ozel ani ikimiz de isteyerek yasadik. Ama erkek arkadasim kanamaya ragmen ilk oldugunu hissetmedigini soyledi. Icimden geceni senden saklamadim ilk olsam da olmasam da bunu inemsemiyorum ama ilkmisim gibi hissetmedim bunlari unutalim yepyeni bi sayfa acalim dedi ama ben ona yalan soylemedim ki. Ilk olmanin sorumlulugunu kaldiramiyir bence ya da ben ondan ayrilayim istiyor. Sizce ne yapayim aklimda doktorumdan iliski sonrasi muayeneye gittigimdeki hulgulari raporlamasini istemek var. Sobra bu raporu yuzune vurmak ve ayrilmak... Ne dersiniz... Cok da seviyorum..uzun zamandir beraberiz.. ilk olmasam da onemi yok seni seviyorum diyor ama neden yalan soyleyeyim.... Ve ilk oldugunu nasil anlamadi aklim almiyo..bi erkek anlamaz mi bunu? Bi de doktor ne kadar zaman once oldugunu anlayabilir mi? Raporu yuzune vursam da anlasa yalan olmadigini...gerisi bos zaten.. icimden birsey koptu gitti... Degmezmis... Resmen travmadayim....

Son düzenleme:
Bahane arıyor gibi geldi bana. O haltı yemiş kanı da görmüş. Belki ilişkiden sonra sizden soğumuş olabilir. Açıkçası yanlış yönlendirmekte istemem ama ben bunu hakaret olarak algılardım.

kimseye bişey ispatlamak zorunda degilsin ki sana inanmayan biri ile işin olmasın bence daha sevgili iken sana inanmayan biri evlenince kimbilir neler yapar güven olmadan hiç birşey olmaz birbirinize güvenmeniz şart ama sevgiliniz size güvenmiyor belkide sizden ayrılmak istiyor bir bahane bularak.

nası yani,adamın biri sana"ilk olduğumu hissetmiyorum" dedi diye,gidip kendini muayene ettirip,rapor mu alacaksın?
yapma allahaşkına,kendini bu konuma düşürme,inanmıyosa inanmasın,kendi problemi,zaten başta güven duymuyo bu adam sana,güven olmayan bi ilişki yürümez,madem ayrılmak gibi bi düşüncen var,"inanmak istemiyosan sen bilirsin,bu benim değil senin problemin de" ve bitir,neden kendini küçülteceksin arkadaşım?

Şaka gibi ya kan gelmiş daha neyine inanmıyor neyi hissetmiyormuş ne bekliyordu anlayamdım gerçekten.
Ne demek ben seni böylede seviyorum ya naptında sen böylede diye biliyor sen ona en önemli şeyini emanet etmişsin ve söylediği laflara bak.
Acayip sinirlendim bence ayrılmayı düşünüyorsan ayrıl ve birşey ispartlamana gerek yok.
Allah biliyor neyin ne olduğunu bence oda biliyor ama ne için öyle söylediğini anlaymadım gerçekten Allah yardımcın olsun.

hani sevgilin "ilk"olmaya bu kadar önem veriyor ya peki onun "ilk"i sen miymişsin? keşke sende bunu sorsaydın ona!

kesinlikle ayrıl bu lafın üzerine evlilik felan kurulmaz kardeşim.ömür boyu bunun altında ezilemezsin.

Kanamaya rağmen ilk olduğunu hissetmemiş diyorsun ya

Peki sen ? İlk olduğunu mu sanıyorsun :34:

Bkz: evlilik öncesi ilişkinin zararlarından biri..

Şekil A ) Hevesini alıp kıvıran kaypak Ous

Son düzenleme:
Yazıklar olsun bu kadar basit mi?

Daha ne ispat istiyor acaba?
Fiziksel işaretleri var bu işin hissiyatla olmuyor.

Sorumluluktan kaçmak için yapıyor adım gibi biliyorum.

Bu durumu kafana takmadan yaşayabileceksen dön arkanı git.
Ama yok ben bu adamla evlenecem sonra mevzu olmasın diyorsan doktora gitmek için çok kısa süren var.

konu sahibi arkadaşım peki sen kesin olarak ne yapmak istiyorsun senin düşüncelerin nedir keşke sende sevgiline sorsaydın aynı soruyu ona ilk oldugumu hissetmiyorum dediginde sende aynısını ona sorsaydın.

Kanamaya rağmen ilk olduğunu hissetmemiş diyorsun ya

Peki sen ? İlk olduğunu mu sanıyorsun :34:

Bkz: evlilik öncesi ilişkinin zararlarından biri..

Şekil A ) Hevesini alıp kıvıran kaypak Ous

:9::9:

eskiden sadece bakireliğe önem verirdi bu Ouslar ama şimdi bi de birlikle oldukları kızın ilk olduklarını bildikleri halde bi de ilk hissetmek istiyorlar..

o da ne demekse öyle? hisset paşam seni tutan mı var ?

kendilerini sultan süleyman sanıyorlar zaar :53:

hissedecekmiş!

amacına ulaşmış artık senden ayrılmaya çalışıyor:19:

:9::9:

eskiden sadece bakireliğe önem verirdi bu Ouslar ama şimdi bi de birlikle oldukları kızın ilk olduklarını bildikleri halde bi de ilk hissetmek istiyorlar..

o da ne demekse öyle? hisset paşam seni tutan mı var ?

kendilerini sultan süleyman sanıyorlar zaar :53:

hissedecekmiş!

Öyle deme çağdaş insanlar bunlar :27: imzaya filan önem vermeyeninden hani .. Sadece ilk olduğunu hissetsin yeter :9:

Konu sahibi ne hissediyo bilmiyorum ama ben bile burdan bu adamın kaç kızla beraber olup bu ( ilk olduğumu hissetmedim ) bahaneyle yan çizdiğini hissettim :19:

konu sahibi arkadaşım peki sen kesin olarak ne yapmak istiyorsun senin düşüncelerin nedir keşke sende sevgiline sorsaydın aynı soruyu ona ilk oldugumu hissetmiyorum dediginde sende aynısını ona sorsaydın.

Ben onun icin ilk degilim zaten... Hem sen de benden once baskasiyla ol ya da olma ben seni seviyorum ve vazgecmem diyor hem ee inanmuyor. Banada mesuliyetten kaciyor gibi geldi. Her aptal kiz gibi hersey yoluna girsin iyi olsun istiyorum hatasini anlasin ozur dilesin falan... Keneimi kaneiriyorum belki de... Ama hem cok seviyorum hem senelerdir o var kalbimde.... Bi de ustune baglanmisim....ne yapacagimi sasirdim...o da ayrilmayalim diyor offff

Adam isteğine ulaşmış şimdi kaçış yolu yaratıyor. Arkasında durabileceksen ailenden ve çevrenin sözlerinden rahatsızlık duymayacaksan arkasında durabileceksen al raporunu ki kısa süren var herşey belli oluyor vur suratına senin gibi çok kişiyle beraber olmadım de ayrıl. Saygı ve güven olmadan sevgi tek başına bir şeye yaramıyor çünki.

Kendi çok kadınla yattı herhalde, öyle nasıl anlıyormuş hemen ilk mi değil mi :) Sen onun ilki misin sanki? Bu tarz adamlar harbiden gerizekalı. Kusura bakma ama salla bu hasta ruhlu manyağı. Yaptıysan da yaptın, takacak bir şey yok. Hak etmemiş senle birlikte olmayı. Senin için de tecrübe oldu ;) Onun için bir de muayene mi olacaksın? Yapma allah aşkına yaa :))

Back
X