Sevgilim ingilterede mahsur kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik ne alaka olmuş bu durumla 😂😂 Belli ki bencil yapıya sahip bunuda gösterdi vesselam
İnce düşünceli bir mesaj atmış konu sahibi, mutsuz olduğumu ve bu sebeple ‘sevgili’ kısmını anlayamadığımı düşünmüş olacak ki, sevgi kutsallığı ve benim için iyi dileklerini belirtmiş.
Art niyetsiz hoş bir mesaj ama diyorum ya, bende baba ana sevgili koca vs, torpil yok.
Öyle geldim, öyle öleceğim.

İnce düşünceli bir mesaj atmış konu sahibi, mutsuz olduğumu ve bu sebeple ‘sevgili’ kısmını anlayamadığımı düşünmüş olacak ki, sevgi kutsallığı ve benim için iyi dileklerini belirtmiş.
Art niyetsiz hoş bir mesaj ama diyorum ya, bende baba ana sevgili koca vs, torpil yok.
Sevgilisi kendini bu kadar düşünmemiş. Aksi olsaydı aylar önce bu virüs yayıldığında totosunu bir zahmet kaldıraydı

Herkese merhaba
Çok ama çok üzgün ve endişeliyim. Dünya olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz.
Bir imalat firmasında kalite kontrol laboratuarında mühendis olarak çalışıyorum. Bütün işim metallerle.. Ve mesaili çalışıyoruz. Hafta içi 2 saat mesai yapmaya devam ediyoruz. Yarın ise 6 saat mesai yapmak üzere fabrikaya geleceğiz.
Ellerim kolonyalamaktan, yıkamaktan kurudu. Eminim ki sizler de aynı endişe içerisindesiniz.
Ve bir de hepsinden öte sevgilim Ingilterede yapılan uçuş yasağı sonrası mahsur kaldı. Çarşamba günü dönecek iken pazartesi uçuşların iptaliyle mahsur kaldı. Bir başkasının evinde yaşıyor ve o kişi ne kadar musade eder bilemiyorum ki kaldığı yere haftalık yaklaşık olarak 1000 tl ödeme yapıyor. Maske, dezenfektan veya kolonya gibi malzemelere ulaşamıyor. Aklım tamamen onda ve çok endişe ediyorum.
Müddet verilmeden Ingiltere ile olan uçuşlar durduruldu. Ve sevgilim dahil olmak üzere yüzlerce insan mağdur edildi.
Sevgilimin yine kalacak yeri mevcut fakat vizesi 1 ay sonra dolacak. Ve sevgilim kadar şanslı olamayan üniversite tatil edilmesiyle ortada kalan pek çok öğrenci biliyorum.
Sevgilimin gelmesini ve karantinada kalmak koşulu ile eve dönmesini istiyorum.
Bunun için sosyal medyada #ingilteredestek hastagi oluşturdum. Destek verirseniz çok mutlu olurum.
Bu arada konsolosluk öğrencilerin isimlerini pasaport numaralarını ve kalan vize süreleri mail yolu ile aldı. Ek bir uçuş sağlayabilirler fakat bu uçuş Ingiltere daha kötü bir hal almadan sağlanmalı.
Kadınlae klubunun duyarlılığına güveniyorum desteklerinizi bekliyorum.
Hepinize sağlıklı ve mutlu günler dileri.
Karantina koşuluna uymuyor yurtdışından gelenler, onlar yüzünden bu durumdayız zaten.

Ya burdan tanımadığın birine bilenip de ozelden falan mesaj yazmak, hem de yolunda olmayan evliliğinden vurmak..
Ne bileyim..
Evliliğiniz nasıl hiç bilmiyorum bu arada onu da belirteyim 😄
Bosverin.
Ben de evladima sonsuz torpil var ve herşeyden önce onu düşünürüm.
Hatta malesef eşimin çalıştığı AVM kapandığı için üç vesait gitmesi gereken başka yere gönderdiler.
Şimdi o kadar insan temasından sonra ozbeoz kocamı bile eve alasim yok 😄

Yurtdisindakilerin dönüşü icin ayarlanacak özel uçak, onların karantinasi icin harcanacak paralar hızlı test uygulamasına ayrılır en azından

Konu sahibi cumhurbaşkanı yardmcısı açıklama yaptı. Sevgilin yarın 17.00 a kadar konsolosluğa başvursun oradaki ve bazı ülkelerdeki öğrenciler getirtilecekmiş bunu kaçırmasın bari.. 🤗 Ama siz de sevgiliniz gelince koşa koşa gidip sarılmayn 14 gün geçsin birazdaha sabredin.negatifse özleminizi giderin.. 🤗🤗

Ingiltere hükümetinin virüs politikası hoşuna gitmedi zaar beyefendinin. Baska zaman olsw sevgilim ingiltereye nasil kapagi atar diye konu acardiniz dimi. Benciller .Koşa koşa gelecek potansiyel bulaştırıcı. Karantina şartıylaymış biz de yedik. Polislerin yüzüne tükürmedi mi bu nankör millet.

Konu sahibi cumhurbaşkanı yardmcısı açıklama yaptı. Sevgilin yarın 17.00 a kadar konsolosluğa başvursun oradaki ve bazı ülkelerdeki öğrenciler getirtilecekmiş bunu kaçırmasın bari.. 🤗 Ama siz de sevgiliniz gelince koşa koşa gidip sarılmayn 14 gün geçsin birazdaha sabredin.negatifse özleminizi giderin.. 🤗🤗
Allah razı olsun. Dualar kabul oldu. Insallah hepsi karantina altına alınır gereken testler yapılır bunun neticesinde ailelerine kavuşur. Biz burdaki insanlar kadar bencil değiliz maalesef. Herkes gereken ne ise onu sağlamalı.
Bu sayede değil hastalığın dünyaya ne felaket gelirse gelsin bazı insanların kalbindeki kiri temizleyemeyeceğini gördüm. Yazık ki acıyorum onlara.

Ingiltere hükümetinin virüs politikası hoşuna gitmedi zaar beyefendinin. Baska zaman olsw sevgilim ingiltereye nasil kapagi atar diye konu acardiniz dimi. Benciller .Koşa koşa gelecek potansiyel bulaştırıcı. Karantina şartıylaymış biz de yedik. Polislerin yüzüne tükürmedi mi bu nankör millet.
Polisin yüzüne tüküren benim milletim de evinden hiç çıkmayan sizin milletiniz mi ?

Yazık nerde nasıl konuşulması gerektiğinden bile bi habersiniz.
Niye gerçekler bunlar kusura bakmayın. Bu olay yeni mi çıktı hanımefendi aylar oldu bütün dünya teyakkuzdaydı gelebilirdi. Hem kusura bakmada başka insana yazıp bir sene önceki konusundan vurmakta ne biliyim tam yerine göre konuşma olmuş 🙄 Herkes burda fikrini söyler karşınızdaki insanlar çocuk değil gündemi takip etseydiniz ya da rahat davranmasaydı sevgiliniz şu an yanınızda olurdu

Allah razı olsun. Dualar kabul oldu. Insallah hepsi karantina altına alınır gereken testler yapılır bunun neticesinde ailelerine kavuşur. Biz burdaki insanlar kadar bencil değiliz maalesef. Herkes gereken ne ise onu sağlamalı.
Bu sayede değil hastalığın dünyaya ne felaket gelirse gelsin bazı insanların kalbindeki kiri temizleyemeyeceğini gördüm. Yazık ki acıyorum onlara.
Aminn hepimizden razı olsun Rabbim..Direk karantinaya alınacaklarmış gelenler.. Umarım negatif çıkarda siz de rahat edersiniz ailesi de rahat eder.. 🤗🤗 Herkes bu süreç içerisinde korku ve endişe dolu psikolojimiz bozuldu neredeyse.. o yüzden sizi destekleyen görüşler gibi desteklemeyen görüşlerde çok olacak yapacak birşey yok.. Umarım daha fazla yayılmadan bu virüsten kurtuluruz Hayırlı akşamlar.. 🤗🤗

Arkadaşlar dışişleri yarın saat 17.00 a kadar gelmek isteyenlerin isimlerini istemiş, sonrasında getirilecekler belliki. Sevgilinize söyleyin isim yazdırsın, takip etsin , verilecek saatte de havaalanında bulunsun artık. Yani inşallah çok hızlı oldu , birden oldu yetişemedik, gelemedi olmaz bunda da . Ve inşallah dediginiz gibi geldiğinde en az 1 ay kendini karantinada tutar, devletin tuttuğundan hariç. Hayırlısıyla bir an önce biter insallah ..

Niye gerçekler bunlar kusura bakmayın. Bu olay yeni mi çıktı hanımefendi aylar oldu bütün dünya teyakkuzdaydı gelebilirdi. Hem kusura bakmada başka insana yazıp bir sene önceki konusundan vurmakta ne biliyim tam yerine göre konuşma olmuş 🙄 Herkes burda fikrini söyler karşınızdaki insanlar çocuk değil gündemi takip etseydiniz ya da rahat davranmasaydı sevgiliniz şu an yanınızda olurdu
Çok şükür kimsenin yumuşak karnına vurmadım.
Içimdeki kasvet biraz olsun dağıldı o yuzde n sizin negatif ve aşağı çeken yapıcı olmaktan bihaber yorumlarınızla canımı sıkmayacağım.

Konu sahibi,
Destek goremeyip, virus karsisinda gerekli tedbirleri almadiginiz icin elestirilmissiniz. Sizin bu elestirilere hic cevap vermediginizi, konudan alakasiz ve gereksiz cevaplar verdiginizi goruyorum. Mesela “bencilsiniz, keyif aliyorsunuz, insanlik olmus, evliliginizde mutsuzsunuz” gibi. Elestirilere karsi kendinizi savunsaniza. Sana ne milletin evliliginden, bi de gitmissin gecmis konularina bakmissin usenmeyip.

Arkadaşlar dışişleri yarın saat 17.00 a kadar gelmek isteyenlerin isimlerini istemiş, sonrasında getirilecekler belliki. Sevgilinize söyleyin isim yazdırsın, takip etsin , verilecek saatte de havaalanında bulunsun artık. Yani inşallah çok hızlı oldu , birden oldu yetişemedik, gelemedi olmaz bunda da . Ve inşallah dediginiz gibi geldiğinde en az 1 ay kendini karantinada tutar, devletin tuttuğundan hariç. Hayırlısıyla bir an önce biter insallah ..
Muhakkak. Hiç birimizin bir başkasının hayatını tehlikeye atma lüksü yok.
Dilerim bu kara günler bir an önce biter.

Konu sahibi,
Destek goremeyip, virus karsisinda gerekli tedbirleri almadiginiz icin elestirilmissiniz. Sizin bu elestirilere hic cevap vermediginizi, konudan alakasiz ve gereksiz cevaplar verdiginizi goruyorum. Mesela “bencilsiniz, keyif aliyorsunuz, insanlik olmus, evliliginizde mutsuzsunuz” gibi. Elestirilere karsi kendinizi savunsaniza. Sana ne milletin evliliginden, bi de gitmissin gecmis konularina bakmissin usenmeyip.
Ne kendimi ne de sevgilimi savunmak zorundayım. Ayrıca kendimi herhangi bir şekilde savunmam gerekiyorsa buranın amacı nedir
Ben derdimi anlatıyorum üzüntümü paylaşıyorum insanlar haddi olmayan yorumlar yapma hakkını kendinde bulabiliyor. Yapıcı olan kaç yorum okudunuz konumda ?

Sevgili konu sahibi, öncelikle teşekkür ederim özel mesajınız için.
Ama saklayacak bir şeyim olmadığından dolayı buradan rahatlıkla cevap verebilirim:)

Özel hayatımda mutsuz olmamla konuyu nasıl bağladınız, anlamadım.
Kaldı ki eşe karşı sevgi meselesi hariç her şey yolunda, kendimde problem var o ayrı.
1 seneyi aşkın konuda endişelenmeniz de gözümü yaşarttı.

Amma velakin, benim çocuğum da orada kalsaydı ‘aklın neredeydi’ diyebilecek kadar objektif bir insanım.
Hayatım boyunca ‘ben, benim bla bla’sını çok tehlikeli buldum ve bana asıl bencillik böyle şeyler yapmak geliyor.
Mesajlarımda atladığınız nokta, annem evine gelmiyor evine!
Ola ki virüs varsa, koca bir sitede oturuyor oraya, bizlere sokmamak adına şehir dışında ‘mahsur’ kaldı.
Siz bana yurtdışı diyorsunuz.
Babam per perişan, yazık adama.
Annemi çok istesem ambulans tutar getiririm, değil mi?
Ama bu fikre karşıyım ben, her şeyden öte ben benim annem senin sevgilin demeden, dünyada bir salgın var iken bencilliğe karşıyım.
Kır dizini, neredeysen kal yani.
Rahatlığının ceremesini başkasına çektirme.
Bu düşüncemi de yolunda olmayan evliliğime bağlamanız, enteresan olmuş ama teşekkür ederim, olumlu bir mesaj atmışsınız.
Düşünmeniz yeter.

bayılıyorum istemediği cevaplar alınca olayı hemen insanların özel hayatına bağlayanlara.
velev ki insanlar mutsuz, herkes sıraya girip mutsuzluğunu başkasından çıkaracak kadar aciz mi ?
cevabınız çok güzel olmuş. bu dönemde hepimizin kendinden önce tüm insanlığı düşünmeye ihtiyacı var.

Ne kendimi ne de sevgilimi savunmak zorundayım. Ayrıca kendimi herhangi bir şekilde savunmam gerekiyorsa buranın amacı nedir
Ben derdimi anlatıyorum üzüntümü paylaşıyorum insanlar haddi olmayan yorumlar yapma hakkını kendinde bulabiliyor. Yapıcı olan kaç yorum okudunuz konumda ?
Sizinle ayni fikirde olmak zorundalar mi? Savunmak zorunda degilsen, hosuna gitmeyen yorumlari goz ardi edersin. Bu da bi opsiyon, degil mi? Sen alakasiz yorumlar yapiyorsun.
Bu arada TRde covid19 vakasi cikmadan sadece 1 gun once Italyadan 5 gun once gelmis ve kendini karantinaya bile alma geregi duymayan bilincsiz bir kisiyle is geregi yuz yuze gelmek durumunda kalan bir hamileyim. Toplumun sorumsuzlugundan, bilincsizliginden biktim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X