Sevgilim ingilterede mahsur kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya burdan tanımadığın birine bilenip de ozelden falan mesaj yazmak, hem de yolunda olmayan evliliğinden vurmak..
Ne bileyim..
Evliliğiniz nasıl hiç bilmiyorum bu arada onu da belirteyim 😄
Bosverin.
Ben de evladima sonsuz torpil var ve herşeyden önce onu düşünürüm.
Hatta malesef eşimin çalıştığı AVM kapandığı için üç vesait gitmesi gereken başka yere gönderdiler.
Şimdi o kadar insan temasından sonra ozbeoz kocamı bile eve alasim yok 😄

ya ben sabah ballandıra ballandıra kuyumcuya gittiğini yazan birine çok mu acildi dediğim için işgüzar ilan edildim :) kim işine gelmeyen birşey duysa hemen saldırıya geçiyor. kimse durup acaba bu yazılanın mantıklı tarafı var mı demiyor.
bu kadar duygusallık iyi değil, tipik akdeniz insanıyız. ama hatırlamak lazım tipik akdeniz insanı italyanlar bu duygusallıkları nedeniyle şu an çin'in yarısı kadar vaka varken ölüm sayısında dünya rekoru kırdı..

hayat güçlüyü değil değişime ayak uyduranı tutar. koşullara bir an önce uyum sağlayan bu süreçten sağlıklı çıkacak. bu koşullar minimum mobiliteyse hepimiz bunu sağlamak zorundayız.

Çok şükür kimsenin yumuşak karnına vurmadım.
Içimdeki kasvet biraz olsun dağıldı o yuzde n sizin negatif ve aşağı çeken yapıcı olmaktan bihaber yorumlarınızla canımı sıkmayacağım.
Ben normal fikirlerimi yazdım. Burada sadece eleştiren ben değilim. Siz buraya sevgilimde aklım vs yazsaydınız herkes böyle eleştirmezdi. Siz twitterden destek vermemizi isteniz. Eğer farklı bir yardım isteği olsaydı en başta ben size arkadaşlarımdan da rica eder twitterden yardımcı olurdum. Bakın iki hafta öncesine kadar görülmeyen hastalık ne zaman yurt dışından akın akın gelmeye başlandı vaka sayıları arttı. Ben sizi kırmakta istemezdim bu yapıda biri değilim. Ancak bizide anlayın insanlar ülkede görülmedi diye gelmeye başladı. Her yer kapalı herkes evine kapandı. Ama benim babam her gün dışarda görevde bu olaylardan sonra iyice görevden çağırıyorlar. İşten yeni gelen adam gece 1 de tekrar çağrılıyor baskınlara gidiyor. Bulaşacak diye ödüm kopuyor.

Yarabbim geliyorlar mı allahım lütfen direkt karantina olsun boşaltılan yurtlara gidecekler dimi?
Ben bir de o yurtlar nasıl temızlenecek onu dusunuyorum ben bu yuzden corona kaparsam bunun hesabını kim verecek?

zira benımki de boşaltılan yurttu ama tedbiren ay kızlar bana bir şey oluyor tutun beni

Yarabbim geliyorlar mı allahım lütfen direkt karantina olsun boşaltılan yurtlara gidecekler dimi?
Ben bir de o yurtlar nasıl temızlenecek onu dusunuyorum ben bu yuzden corona kaparsam bunun hesabını kim verecek?

zira benımki de boşaltılan yurttu ama tedbiren ay kızlar bana bir şey oluyor tutun beni
Ben gelen herkesin istisnasiz karantinaya alınmasını isterim. 1 kişi bile fire verilmeden. Gerekirse 1 ay tutulsun. Bizler bencil insanlar değiliz. Sadece vatanlarina dönebilmek istiyorlar.

Ben gelen herkesin istisnasiz karantinaya alınmasını isterim. 1 kişi bile fire verilmeden. Gerekirse 1 ay tutulsun. Bizler bencil insanlar değiliz. Sadece vatanlarina dönebilmek istiyorlar.
Vallaha ben bunla alakalı bir şey yazmadım ama herkes bencildir olmak da zorunda insanız biz

siz nasıl ki önce sevgılınızı düşünüyorsunuz çok doğal ben de o yurda nasıl gerı dönecegımı düşünüyorum çok doğal

size karşı yapabıldığım kadar yumusak yorum yapmaya çalışıyorum bundan dolayı

ya ben sabah ballandıra ballandıra kuyumcuya gittiğini yazan birine çok mu acildi dediğim için işgüzar ilan edildim :) kim işine gelmeyen birşey duysa hemen saldırıya geçiyor. kimse durup acaba bu yazılanın mantıklı tarafı var mı demiyor.
bu kadar duygusallık iyi değil, tipik akdeniz insanıyız. ama hatırlamak lazım tipik akdeniz insanı italyanlar bu duygusallıkları nedeniyle şu an çin'in yarısı kadar vaka varken ölüm sayısında dünya rekoru kırdı..

hayat güçlüyü değil değişime ayak uyduranı tutar. koşullara bir an önce uyum sağlayan bu süreçten sağlıklı çıkacak. bu koşullar minimum mobiliteyse hepimiz bunu sağlamak zorundayız.
İtalya’da bir arkadaşım var. Vakanın ilk görüldüğü yeri devlet açıklayınca herkes başka yerlere kaçmış iyice yayılmış. Şu an kötü durumdalar hastane bile yeterli değilmiş. Ama karantinaya almışlar kendilerini ve gelmiyorlar olurda birimizde kuluçka dönemindedir birilerine bulaştırmaktan korkuyorlar

sizce türkiyede kaç yurt var, bu kadar insan nereye ne kadar sığacak ? bir süre sonra kritik görmediklerini evlerine göndermek zorunda kalacaklar. kuluçka süresinde olup olmadığı bilinmeden kişiler sokağa, evlerine dönecek. bireysel dikkat istenecek.
bu virüs bilinenlerin hepsinden hızlı mutasyona uğruyor. muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içerisinde kuluçka dönemi 14 günden 1 aya çıkacak. yani 1 ay olmadan belirti gözlemlenmeyecek. ve bu anlaşılana kadar 14 günde sorun yaşamayanlar semptom gözlemlemeyenler bende birşey yok diyerek rahat davranacak.

ilk başta kuluçka süresi 7 gündü, o 14 güne geçtiği aşamada aynen böyle çoğaldı.
bu yüzden insanlar herkes olduğu yerde kalsın diyor işte .

sizce türkiyede kaç yurt var, bu kadar insan nereye ne kadar sığacak ? bir süre sonra kritik görmediklerini evlerine göndermek zorunda kalacaklar. kuluçka süresinde olup olmadığı bilinmeden kişiler sokağa, evlerine dönecek. bireysel dikkat istenecek.
bu virüs bilinenlerin hepsinden hızlı mutasyona uğruyor. muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içerisinde kuluçka dönemi 14 günden 1 aya çıkacak. yani 1 ay olmadan belirti gözlemlenmeyecek. ve bu anlaşılana kadar 14 günde sorun yaşamayanlar semptom gözlemlemeyenler bende birşey yok diyerek rahat davranacak.

ilk başta kuluçka süresi 7 gündü, o 14 güne geçtiği aşamada aynen böyle çoğaldı.
bu yüzden insanlar herkes olduğu yerde kalsın diyor işte .
Bunlar var ama inanın şuan şunu düşünüyorum hastalardan da biri yurtta kalabılır sadece ben değil pek çok arkadşım mağdur
Eve çıksam o kadar param yok

Ama bizim halkımız kurallara uymaz inanın uymaz yapmasalar bir dert
Geri döndüğümüzde belki çok zaman geçecek ama bize bulaşma ihtimali de yok mudur

bu uygulama ünileredr bulaşın önünü çok açmaz mı diye cahilce bir fikrim var
Çünkü halk uymuyor virüs de kristalize malum

Bunlar var ama inanın şuan şunu düşünüyorum hastalardan da biri yurtta kalabılır sadece ben değil pek çok arkadşım mağdur
Eve çıksam o kadar param yok

Ama bizim halkımız kurallara uymaz inanın uymaz yapmasalar bir dert
Geri döndüğümüzde belki çok zaman geçecek ama bize bulaşma ihtimali de yok mudur

bu uygulama ünileredr bulaşın önünü çok açmaz mı diye cahilce bir fikrim var
Çünkü halk uymuyor virüs de kristalize malum

ben endişenize hak veriyorum. ancak hastanelerde enfeksiyonu yok etmek için uv kullanılıyor. muhtemelen yurtlar içind e bu temizlik yöntemi uygulanır.

yine de bu kaos içinde korkmak çok doğal. muhtemelen salgından sonra psiklojide corona delirmesi falan gibi bir terminoloji çıkacak.

İtalya’da bir arkadaşım var. Vakanın ilk görüldüğü yeri devlet açıklayınca herkes başka yerlere kaçmış iyice yayılmış. Şu an kötü durumdalar hastane bile yeterli değilmiş. Ama karantinaya almışlar kendilerini ve gelmiyorlar olurda birimizde kuluçka dönemindedir birilerine bulaştırmaktan korkuyorlar

evet bunu internette threpistmom da anlattı. ne kadar az mobilite o kadar çok sağlık.

ben endişenize hak veriyorum. ancak hastanelerde enfeksiyonu yok etmek için uv kullanılıyor. muhtemelen yurtlar içind e bu temizlik yöntemi uygulanır.

yine de bu kaos içinde korkmak çok doğal. muhtemelen salgından sonra psiklojide corona delirmesi falan gibi bir terminoloji çıkacak.
Halk cahil mi diyeyim afedersiniz aptal mı diyeyim hayır devlete de suç bulamıyorum
Uymazlar çünkü
Uysalar keşke inanın daha raha olurdum

Biz çocuklu hamileler olarak uyum sağlıyorsak, Dr a bile esimizi götürmüyorsak, annemi çok ozleyip görmüyorsam herkes elzem olmadıkça uyum sağlayabilir.
Elzem olan şeyler de eczanedir, Dr dur, para, gıda alma, ve mecburi ise gitmedir.

Ay zaten aserdiklerimi bile bir markete bakıp bırakıyoruz, yoksa onu bulmak için bile gezmiyoruz 😄😄
Oysa ki basit bir puskevitti aradığım, konuyla alakasız ama içlendim şuan 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X