Sevgilim ingilterede mahsur kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ozur dilerim yanlış anlamayın ama Turkiye'ye virus resmen taşındı bu virus salgini olan ulkedeki ler salgindan kaciyoruz derken Turkiye'ye getirdiler hastalığı umrecilere de işi yikmaya calismayin 200 binden fazla kişi salgin sonrası yurda döndü ama bunların 20 bini umreci umrecilerle de taşındı virus taşınmadı demiyorum ama keske basta kapatilsaydi kapılar onlar salgindan kaçtı geldi guya olan bize burdaki hic günahı olmayan insanlara oldu taşıyıcı olarak getirenlere birsey olmayacak belki atlatacak burda masum insanlar ölüyor biraz da burdakilere yapilan haksızlığı düşünün hanımefendi gelmesin sevgiliniz ve diğerleri mahsur kalsin bir zahmet çünkü bizde mahsur kaldik onlar yüzünden hamileyim ve dr a daha hic gidemedim

Üzernze alnmayn hanımefendi .. Ben çinde bu virüs çktığında gelp gidilme kapatılmadığında sadece termal kamerayla ateşe bakldığında ble yeterli olmadığı kuluçka süresnden dolayı snir oluyordum önlem yeterli değil dye .. Sevgilnz gelmesin demedim.. Vicdan ve mantık açısından yorum yaptım.. Sevgilnz olduğu için aşırı hassassnz ve yanlş anladnz umarım bir sıkıntı çıkmaz ve kavuşursunuz iyi günler..

Benim başıma gelmemiş olsaydı bende sizin gibi düşünebilirdim.
Ama burda belli bir derdim var ve destek bekliyorum. Benim gibi düşünmüyor olabilirsiniz bu çok doğal. Ama burda yargılayan insanlar var. Bu çok can sıkıcı.

Ben napim hanımefendi.. Erken doğum yaptım .. Bebeğim küvezde korona yüzünden göremiyorum ben ağrı çekiyorum aklm fikrim onda.. Bir resmne bile muhtacım ki nasl olduğunu gözlerimle göreyim bırakn bende korona ülkemze girdi diye kızaym kapılar geç kapatıldı dye kızaym.. Herkes kendini bilsin..

Dilerim bu durumda kalmazsınız. Benim sevgilimin ilacı bittiği zaman nereden tedarik edebilecek ? Vizesi bittiği zaman ne yapacak ? Haftalık 1000 tl ödemeye bütçesi kaç hafta yetecek ? Artık burada kalamazsın deyip evinden olanlar ne yapacaklar ?
Ve onun gibi yüzlerce insan var. Kimse gelsinler halka karışsınlar demiyor. Gereken ne ise o işlem yapılsın ama yurtlarında olsun diyor.
Mahsur kalsınlar bir zahmet ne demek ?

Ben kendimi çok iyi biliyorum. Siz ne kadar evladınız için endişe ediyorsanız oradaki insanların da aileleri var. Bunu da unutmayın

Zamanında gelseydi mDem sevgılıne ozel sefer duzenleyemezler ben kronık hastayım cocugum var ne cok korkuyorum bılıyormusun ben yurtdışında olsam Boyle bısey cıkınca dırekt gelirdim

Ben kendimi çok iyi biliyorum. Siz ne kadar evladınız için endişe ediyorsanız oradaki insanların da aileleri var. Bunu da unutmayın
Unutmuyorum ve anlayamadığınz şey ben o insanlar orda kalsn ne halleri varsa görsün demiyorum.. Keşke bu salgın bu kadar yayılmadan gelseydiler uçuşlarn iptal edileceği belliydi diyorum.. İnşaALLAH kavuşursunuz diyorum.. Anlamyorsunuz söylemek istediğim şeyi diyorum..

Duygusal ve tarafli düşünüyorsunuz mantığınız devre dışı sevgilim gelsinde tek diğerleri nasıl getirdiyse virüs benimkide getirsin gibi konusuyorsunuz nasil olsa herkese bulasak benimkide gelsin buraya olacak olan burda olsun gibi bir cumle kurmuşsunuz cok dusuncesizce bencilce benim evlatlarım var kronik rahatsizligi olan yakınlarım annem babam var hamileyim keske kimse gelmeseydi Turkiye'de ortaya çıkmadı bu virus boyle geldi

Zamanında gelseydi mDem sevgılıne ozel sefer duzenleyemezler ben kronık hastayım cocugum var ne cok korkuyorum bılıyormusun ben yurtdışında olsam Boyle bısey cıkınca dırekt gelirdim
Kimse ingiltere ile uçuşların kapatılacağını bildirmedi ve eğitimlerinin bitmesini sabırla beklediler. Kimse keyfinden gelmemezlik etmedi yani.

Kimse ingiltere ile uçuşların kapatılacağını bildirmedi ve eğitimlerinin bitmesini sabırla beklediler. Kimse keyfinden gelmemezlik etmedi yani.
Bunu İnsan dusunmesı gerekir kım ulkesıne corona gırsın ıster gelenler geldı demekkı gelınıyormus ben karsıyım herkes dursun yetınde ulkem yurtdışındakıler yuzunden geldı kımae karantınaya uymadı dıyorum ben bu olay olunca fırek gelmeyı dusunurdum okul mokul umrumda olmaz

su asamada kimsenin vize problemi yasayacagini sanmiyorum ben acikcasi, sonucta imkan var da gelemiyor degil.

Yine de umarim ek ucus koyulur ve donebilir.
maadi olarak da kaldigi yer yardim edebilir. En azindan borclandirabilir.

şu işaretlediğim için bir ALLAH KORUSUN demek istiyorum
ne demek herkese geçecek ise aman geçmesin Allah korusun
en az hasarla atlatalım biran önce inşallah
maalesef yapacak bişey yok sizi de anlıyorum ama
herhalde orda mahsur kalanlara kolaylık sağlanır
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yakın bir tanıdığımızın kızı 13 martta gitti İngiltere'ye ve şu an dönmeye çalışıyor. Dil okulu için gitmişti, dil okulu o gider gitmez kapanmış zaten. Kendisi ile benzer durumda 15-20 tane daha öğrenci varmış. Açıkçası ben gideceği zaman da gitmemesi için ısrarda bulunmuştum, göz göre göre tehlikeye attı kendisini. Şimdi gelince karantinada kalacağım zaten diyor ama virüs çok çabuk değişim gösterebilen bir yapıda. Sadece İngiltere değil eminim Dünya'nın hemen her yerinde bu şekilde bir sürü insan var. Bir şekilde evlerine ya da daha güvenli bölgeye geçmeye çalışıyorlar. Zaten virüs biraz da bu yüzden bu kadar hızlı yayıldı, insan hareketi durumu kötüleştirdi. Sevgiliniz için üzgünüm, ama benzer durumda çok fazla insan var, umarım bir an önce virüs için tedavi ve aşı bulunur. Normal hayatlarımıza döneriz.

Ben asıl aylardır bu virüs dolaşıyorken İtalyada bu kadar vaka artmışken ve üstelik kronik rahatsızlığı varken (NHSnin durumu malum) daha önce gelmemesine şaşırdım. Avrupa birliği tek ülke sayılır, İngiltere birlikten çıkmış olsa da tek teması Avrupa ve bir sürü vakası var.

Bakmayın Türkiyeye hastalık çok geç geldi, Avrupa epeydir kaynıyor.

Şimdi devlet kurtarma operasyonu yapabilir ama kurtarma ekibindeki doktorlar da risk alıyor sonuçta.

Uçuşların kapatılması zaten en son nokta orada bilet bulmak şans işi.

Bilemiyorum, kurtarmak da kurtarmamak da doğru cevap.

Bir süre sonra tehlike geçince geri döner. Bu durumda vize vs zaten sorgulanmayacak, devlet yetkililerine, Konsolosluğa ulaşsın ve en azından haberleri olsun ki geri dönüş başladığında ulaşsınlar. Evde kalabiliyorsa, sokağa çıkmıyorsa atlatır merak etmeyin.

Konu sahibini ayrı tutarak söylüyorum. Benim bir tanıdığım da aynı şeyi yaptı. Gitme denmesine rağmen gitti ve uçuşlar iptal olunca arayıp yalvarıyor bizi kurtarın diye. Geçen hafta geldi onlar ama bu sorumsuz davranışlar yüzünden ülke bu hale geldi. Binlerce insan akın akın giriş yapıyor ülkeye, gerçekten herkesin mi elzem işi vardı? Karantina çoğuna uygulanmıyor bu arada, ben bizzat gördüm, geçen hafta gelenlere evinizden çıkmayın dendi, çıkana da herhangi bir yaptırım yok. Hepimizin sağlığı böyle böyle tehlikeye atıldı işte

Kronik hasta olmasa gelmesin derdim ama kalbi var diyorsunuz.
Insallah nisan sonunda ucuslar baslar.
Suan icin kati sekilde ucus yasagi var.
Ben ayricali yapilacagini sanmiyorum bu yuzden.

Arayin polisi, gelip uyari veriyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…