arkadaşlar bana biri bişey söylesin herşeyi annemle paylaşırım ama oda sonuçta annem olaylara bana yakın bi gözden bakıo ve burda tecrübeli bi çok arkadaşım vardır eminim .. şimdi benim 4.yılı bitmek üzere olan bi ilişkim var o ankarada ben eskişehirdeyim bu sene mezun oldu kpss, ales vs çalışıyo ales açıklandı 90 puan almış doğal olarak da okulda kalmak istiyo yani anlıycağınız ilişkimiz level atlıo bi anlamda ben daha üniversitedeyim 3 e geçtim o iş hayatına atılıo ben ondan geride geliyorum sonuç olarak o benden önce tecrübe ediyo bunları bana diyoki tercih yaparken ankara eskişehir sonra antep ,antalya , mersin hatta muş bitlis vs yazıcam ama bende çok üzülüyorum oralara gidersen çook uzakta olcaksın nasıl görüşcez hafta sonun olcak bi tek ondada yollarda geçicek diyorum napalım 2 sene dişimizi sıkalım diyo ( nişan vs benim okulum bitince düşündüğümüz için) ama tamam da ben biliyorum oraya gidince buraya gelmek ona zor gelcek ya uzaklaşırsak iyice.. telefonda da şimdi olduğu kadar sık konuşamıcaz iş ,güç malum.. ama beni üzen şey biraz vurdumduymaz bi tavır takınıo napiyim iş için gibilerinden ... işe giderim gelirim dinlenirim sonra yarım saat konuşuruz bende ders çalışmam gerekir yükselmek için dio ama yarım saat ne ki bütün gün sesini duymamışım hangi bişeyimi anlatıyım
ya şimdiden bu kadar işkolik olması beni çok endişelendiriyo bunca sene geçti onu çok iyi tanıyorum ama bu konuda bi tecrübemiz olmadığı için hiç bişey düşünemiyorum ve bu tavırlarıma yansıo beni yanlış anlıo ve biz üzülüyoruz napmam gerek sabredip görmekten başka çarem ne? ona nasıl davrancağımı bilemiyoruummmmm oofff:84: