Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz kız arkadaşlarımızla bile Adalar'a gidip de vapuru son anda yakalamıştık. Vaktin nasıl geçtiğini anlamazdık.Tanışmıyoruz etmiyoruz şurda size nispet yapacak ne var yahu yaptığınız hazırlığı yemeden kalkmışsınız dalga geçer gibi , evlenince şenlik olsun diye sürekli kendi ailesini çağırır seninle başbaşa kalmamak için kırk takla atar sonra da “ Yeaaa bütün ömür bizim niye uzatıyorsun der” ilişki mi şimdi bu, biz sevgiliyken adaya giderdik ilk seferle gidip son sefere kalana kadar beraber takılırdık hatta vaktin nasıl geçtiğini anlamayıp vapuru kaçırmışlığımız var, dandik bi tekneyle dönmüştük geri de tırsmıştım. Şimdi nispet mi yapmış oldum sana öyleyse de pardon![]()
Annesi yada babası gibi seviyor sizi. Evlilik için olması gereken bu değilMerhaba,
Sürekli bdv köşesini okuyorum,konu açmak için üye oldum.
26 yaşımdayım,1 yıllık ilişkim var sevgilim 29 yaşında,sorun şu ki sevgilimle hiç güzel zaman geçiremiyoruz.Beni seviyor eminim ilgili biri sürekli arar evdeyken dışardayken gün içinde,gece uyurken sesimi duymadan uyumaz genelde,bensiz yapamaz ama bir araya gelince iki arkadaş gibi takılıyoruz 2 saatten fazla yanımda dursa hemen ne zaman gidicez falan demeye başlıyor.Ben değişik aktiviteler yapmak istiyorum ama kendisi yanaşmıyor.Öyle içi geçmişlerden değil komik eğlenceli neşelidir ve karizmatik biri ama hemen sıkılıyor oyle olunca benimde hevesim moralim bozuluyor,Bugün beraber doğaya kaçalım dedik sabah kahvaltı sonra yürüyüş akşama doğruda mangal yapar döneriz dedik,gitmek istediğimiz yer yol çalışması nedeniyle kapalıydı gidemedik rotayı daha yakın biryere çevirdik güzel bi yerdi yinede,kahvaltı yaptık güldük eğlendik sonra 2. Saatte napsak gitsek mi hava yağacak falan demeye başladı bende kırıldım kalalım diyemedim,gidelim en iyisi dedim onunda canına minnet ben istemez hemen gitmek dedim ama hemen toparlandık birkaç işimizi halledip eve bıraktı beni,düşünün o kadar mangal malzemesi kap kacak cips çekirdek almıştık,akşama kadar dururuz diye,ama yine aynısı yaptı her zamanki gibi,doldurduk poşete geri getirdik.ne bi sarılayım öpeyim yılışayım gibi bişeyi yok gittiğimiz yer ağaçların arasında dere kenarı kimsenin olmadıgı ıssız bi yerdi,insan bi elimi tutar ya ,ilk aylarımızda öperdi tutkulu aşıktı ama şuan 30 yıllık evli gibiyiz,tamam güldürdü eğlendirdi ama boyle olunca kankası gibi hissediyorum kendimi,bende yolda surat ettim diyo neden keyfin kaçtı yoruldum dedim ,gidince uyu dinlen askım diyor!! Kafayı yicem bu konulardan çok tartıştık ama asla anlamıyor,çok seviyorum banada düşkün ama napmam lazım kızlar boyle sevgili olur mu ??
Biz kız arkadaşlarımızla bile Adalar'a gidip de vapuru son anda yakalamıştık. Vaktin nasıl geçtiğini anlamazdık.
Pikniklere sabah 7 de gidip akşam 7 de dönerdik.
@cipssever normali bu yani :)
Evet balıkBurcu balık mi balık burçları böyle hemen sıkılıyor da:))
mesajlarında bile meymenet yok ne yazdığı bile okunmuyo ruhsuz özensiz yazmış yollamış klasik kalıpları.devam et kendini kandır , vazgeçilmez san.ilerde kafanı taştan taşa vurursun.yalan söylüyo bariz.Ayrılın demeyin seviyorum çok ayrılamıyorum denedim inanın başka çözüm yolları yok mu bu durumda olan kimse yok mu? Bazı arkadaşlarımla dertleşiyorum onlar bana erkeklerim genelde boyle odun olduğunu mutlu çiftlen gösteriş o yaptığını falan söylüyor
Tipik balık hareketi harika planlar yapılır isteklidir ve sonra sıkılır yorumları okumamıştım oncedende yazmışsın burcunu..hayatın boyunca onun ya çok hareketli halini ya da çok isteksiz halini göreceksin eğer bir hastalıkla anlatılsaydı bence pipolar balık burcundan esinlenilmis bir hastalık..bu arada üzgünüm ama gerçekten sıkılıyor seni sevmediginden değil tavsiyem güvenli alan planları yapın kendini rahat hissedecegi rahat kıyafetler giyebileceği temiz kokulu alanlarda daha uzun durabilir bende astroloji uzmanı gibi konuşuyorum ama bana güven bu arada çok güneşli yerlerden de sıkılır :)özeti rahat kıyafet hafif kokular meze sofraları alkol olmak zorunda değil balık insanını şen şakrak ve istekli yapar dene bana dua et deceksi ln :))Evet balık
Tüm tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışmak gibiYa bi korona muhabbeti döndürseler bi bir saat daha takılırlardı bence konusahibi sen bi dahakine yanında jenga, kızma birader monopoly filan götür sıkıldım dediğinde çıkar oyunu, o oyalanırken yak mangalı, mangal bitince ver eline 250 parçalık puzzle böyle böyle günü uzat, oyun oynarken de sırnaş öp kokla filan sıkıştır bari ,onu kandırıp ondan faydalan ne diyeyim![]()
Tüm tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışmak gibi![]()
Sarmasa bile hiç yoktan cinsellik için yanaşırdı ama o da yokmuş. O kadar uzak yani adam.Ya sevmiyor ya da sohbetiniz onu sarmiyor. Başka sebepler aramaya gerek yok
Sevmiyor o zaman ya da gay yahu konu sahibi trip atacağına sebebini ogrenmeliSarmasa bile hiç yoktan cinsellik için yanaşırdı ama o da yokmuş. O kadar uzak yani adam.
Ya bi korona muhabbeti döndürseler bi bir saat daha takılırlardı bence konusahibi sen bi dahakine yanında jenga, kızma birader monopoly filan götür sıkıldım dediğinde çıkar oyunu, o oyalanırken yak mangalı, mangal bitince ver eline 250 parçalık puzzle böyle böyle günü uzat, oyun oynarken de sırnaş öp kokla filan sıkıştır bari ,onu kandırıp ondan faydalan ne diyeyim![]()
Ayrılın demeyin seviyorum çok ayrılamıyorum denedim inanın başka çözüm yolları yok mu bu durumda olan kimse yok mu? Bazı arkadaşlarımla dertleşiyorum onlar bana erkeklerim genelde boyle odun olduğunu mutlu çiftlen gösteriş yaptığını falan söylüyor
HahahaValla biz 16 aylık speedy gonzales oğlumuzu böyle oyalıyoruz bi yere gidinceBak bu oyuncak, aa patates kızartması , gel pisi pisi hebele hübele
Belki inşaat izlemeyi sevgilisiyle aşna fişna yapmaktan daha eğlenceli bulan adamda da işe yarar dedim ne diyeyim![]()