• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim kankam gibi davranıyor!

Sevgiliyi geçtim x kişiyi mangal diye götürüp iki saat sonra vazgeçip dönsen “Evdekilerle yersin yeaa” desen ayıptır yahu, tavada mı yapayım evde ateş mi yakayım İbrahim tatlıses miyim ben, manyak mısın der bi terslerdim, sevgili aşna fişna olayları ayrı kavga konusu ama bu mangal olayını yapmayacaktı, mangal benim kırmızı çizgim 😁😁
Alemsin. Gece gece canımız mangal çekti yaaaa :dondurma:

Merhaba,
Sürekli bdv köşesini okuyorum,konu açmak için üye oldum.
26 yaşımdayım,1 yıllık ilişkim var sevgilim 29 yaşında,sorun şu ki sevgilimle hiç güzel zaman geçiremiyoruz.Beni seviyor eminim ilgili biri sürekli arar evdeyken dışardayken gün içinde,gece uyurken sesimi duymadan uyumaz genelde,bensiz yapamaz ama bir araya gelince iki arkadaş gibi takılıyoruz 2 saatten fazla yanımda dursa hemen ne zaman gidicez falan demeye başlıyor.Ben değişik aktiviteler yapmak istiyorum ama kendisi yanaşmıyor.Öyle içi geçmişlerden değil komik eğlenceli neşelidir ve karizmatik biri ama hemen sıkılıyor oyle olunca benimde hevesim moralim bozuluyor,Bugün beraber doğaya kaçalım dedik sabah kahvaltı sonra yürüyüş akşama doğruda mangal yapar döneriz dedik,gitmek istediğimiz yer yol çalışması nedeniyle kapalıydı gidemedik rotayı daha yakın biryere çevirdik güzel bi yerdi yinede,kahvaltı yaptık güldük eğlendik sonra 2. Saatte napsak gitsek mi hava yağacak falan demeye başladı bende kırıldım kalalım diyemedim,gidelim en iyisi dedim onunda canına minnet ben istemez hemen gitmek dedim ama hemen toparlandık birkaç işimizi halledip eve bıraktı beni,düşünün o kadar mangal malzemesi kap kacak cips çekirdek almıştık,akşama kadar dururuz diye,ama yine aynısı yaptı her zamanki gibi,doldurduk poşete geri getirdik.ne bi sarılayım öpeyim yılışayım gibi bişeyi yok gittiğimiz yer ağaçların arasında dere kenarı kimsenin olmadıgı ıssız bi yerdi,insan bi elimi tutar ya ,ilk aylarımızda öperdi tutkulu aşıktı ama şuan 30 yıllık evli gibiyiz,tamam güldürdü eğlendirdi ama boyle olunca kankası gibi hissediyorum kendimi,bende yolda surat ettim diyo neden keyfin kaçtı yoruldum dedim ,gidince uyu dinlen askım diyor!! Kafayı yicem bu konulardan çok tartıştık ama asla anlamıyor,çok seviyorum banada düşkün ama napmam lazım kızlar boyle sevgili olur mu ??
Ne yani mangal yakmadınız mı cidden yok daha neler yaaa mangala gideceğim yemeden döneceğim orada biter🙄

Whatsapp mesajlarını gördüm de şimdi, böyle ne bileyim... Bir kekremsilik var sanki. Bir geçiştirme hali falan.

Mangal için gidilecek, malzeme alınacak, 2 saat sonra sıkıldım gidelim denilecek sonra da evdekilerle yersin öyle mi? Ayıp ya...
Bırak sevgilimi bırak kankamı normal sade vatandaşa yapmam bunu.

her ilişkide inişler çıkışlar olur. Ben sevmediğini düşünmedim. sevmese bu kadar aramazdı, sesinizi duymadan uyumazdı. Bazen insanlar yalnız kalmak isteyebilir, size evlenme teklif etmeyi düşünüyorsa da bu tip bir uzaklaşma olur çünkü nasıl geçineceğiz, aileler anlaşabilecek mi kaygıları insanı durgunlaştırır. Anlattıklarınızdan ben olumsuz birşey çıkarmadım. Acele etmeyin. Kendisine bu sıkıntılarınızı anlatın ama.. acaba monotonlaştık mı veya o gün tüm gün için motive olmuştum ve hayal kırıklığına uğradım gibi. Bence sizde de sorun var, duygularınızı açık açık söylemiyorsunuz. Yoruldum demeniz yanlıştı. açık açık söyleyeecektiniz, en kötü kavga ederdiniz, o da hareket heyecan olurdu, önünüzü görmenizi sağlardı belki

inşaat seyretme işine hiç takılmadım, erkekler çok sever, benim eşim saatlerce izleyebilir hatta sadece inşaat işlerini gösteren bir utube kanalı vardı ve erkeklerden çok ilgi gördüğü için televizyona çıkmıştı. Tüm gün sadece inşaat yayını yapan bir kanal

Her iliskide inişler çıkışlar olur demişsiniz ama konu sahihi 2 haftadir ya da 2 aydir böyle gibi bir sey yazmamiski mesajinda. Ben bastan beri böyle olduğunu anlıyorum...

Acaba dış görünüşüme değişiklik yapsam bana aşık edebilir miyim eskisi gibi düzelir mi,biraz kilo aldım son birkaç aydır giydiğim kıyafetleri yakıştırmıyorum kendime zayıflasam falan off ne hallere düştüm :KK43:
bence kilo almadınız, size öyle geliyodur yaşanılanlardan dolayı.. kaç kilosunuz?

Bu adam herzaman böyle değildiyse ya sizi sevmiyor sıkıldı yada kesin başak burcudur monoton insanlar olur genelde.

Adamın ruhu 72 filan olmalı.
Heyecan yok, hadi fingirdeşme de bir cilveleşir yahu insan.
Niye erken döndük?
Yok evdekilerde yesin...
Hele bir de başbaşa vakit geçirmek yerine manzara! seyretmesi...
Hadi çooook seviyor olsun, aşkınızdan ölüyor olsun, mizaci bu diyelim.. Ne zamana kadar uğraşacaksınız diriltmek için?

Merhaba,
26 yaşımdayım,1 yıllık ilişkim var sevgilim 29 yaşında,sorun şu ki sevgilimle hiç güzel zaman geçiremiyoruz.Beni seviyor eminim ilgili biri sürekli arar evdeyken dışardayken gün içinde,gece uyurken sesimi duymadan uyumaz genelde,bensiz yapamaz ama bir araya gelince iki arkadaş gibi takılıyoruz 2 saatten fazla yanımda dursa hemen ne zaman gidicez falan demeye başlıyor.Ben değişik aktiviteler yapmak istiyorum ama kendisi yanaşmıyor.Öyle içi geçmişlerden değil komik eğlenceli neşelidir ve karizmatik biri ama hemen sıkılıyor oyle olunca benimde hevesim moralim bozuluyor,Bugün beraber doğaya kaçalım dedik sabah kahvaltı sonra yürüyüş akşama doğruda mangal yapar döneriz dedik,gitmek istediğimiz yer yol çalışması nedeniyle kapalıydı gidemedik rotayı daha yakın biryere çevirdik güzel bi yerdi yinede,kahvaltı yaptık güldük eğlendik sonra 2. Saatte napsak gitsek mi hava yağacak falan demeye başladı bende kırıldım kalalım diyemedim,gidelim en iyisi dedim onunda canına minnet ben istemez hemen gitmek dedim ama hemen toparlandık birkaç işimizi halledip eve bıraktı beni,düşünün o kadar mangal malzemesi kap kacak cips çekirdek almıştık,akşama kadar dururuz diye,ama yine aynısı yaptı her zamanki gibi,doldurduk poşete geri getirdik.ne bi sarılayım öpeyim yılışayım gibi bişeyi yok gittiğimiz yer ağaçların arasında dere kenarı kimsenin olmadıgı ıssız bi yerdi,insan bi elimi tutar ya ,ilk aylarımızda öperdi tutkulu aşıktı ama şuan 30 yıllık evli gibiyiz,tamam güldürdü eğlendirdi ama boyle olunca kankası gibi hissediyorum kendimi,bende yolda surat ettim diyo neden keyfin kaçtı yoruldum dedim ,gidince uyu dinlen askım diyor!!

Valla trip atmayı bırakıp iletişim kurmaya başlamalısınız bence. Sürekli akıl mı okumak zorunda kalacak kendisi? Belli ki söylemeden anlamıyor. Yoruldum derseniz dinlen der zaten hanımefendi, biraz daha oturmak istiyordum ama kalktık diyebilirsiniz. Hatta kendisi gidelim deyince surat asıp kalkmak yerine sen gitmek istiyorsun ama ben kalmak istiyorum, sen böyle durumlarda aceleci davranınca canım sıkılıyor diyebilirsiniz.
Kimse sizin beklentilerinizi tahmin edemez, kafanızın içini okuyamaz. Öyle bir şey mümkün olsaydı uzun süredir evli insanlar her zaman çok iyi anlaşırdı ve hatta birbirlerinden hemen sıkılırlardı artık çözecek bir şey kalmadığı için.
Karşınıza alıp ciddice derdinizi anlatın. Trip atmadan, ajite etmeden, olabildiğince mantıklı şekilde. Hala aynı ise mizacımız uymuyor der yolunuza bakarsınız.
Bu arada burdakiler aşk meşk demiş ama çoğu iyi evlilik belli bir süre sonra arkadaslık+sevgiye evriliyor. Zaten bilimsel olarak bile o başlardaki heyecan kalmıyor. Zaten iyi arkadaş olmadığınız biriyle evli olamazsınız bence.

Whatsapp mesajlarını şimdi gördüm. Önceki yorumumu mesajları görmeden yapmıstım.
Karşınıza alıp ciddi sekilde konusun dedigim gibi. Ancak ben sizi arkadas gibisiniz sanmıstım siz öyle yazınca ama whatsapp mesajları iki arkadaşınki gibi bile değilmiş ki... Ben aşkla başladı ama iki yakın arkadaşa evrilir gibi oldu sanmıstım ancak whatsapp mesajlarını görünce şaşırdım.
Ayrılamam dediniz diye size verebileceğim tavsiye trip atmadan kendinisi biraz geriye çekmeniz, kendinize odaklanmanız. Belki kıymetinizi anlar. Birde rahatsız olduğunuz seyleri rahatsız oldugunuz an acıkca ve yapıcı sekilde söylemeniz...
Ama ayrılamam demis olmasaydınız whatsapp mesajlarından sonra ayrılın derdim açıkçası çünkü siz arkadaş gibi bile konusmamıssınız ki o mesajlarda Sizi resmen gecistirmis gibi geldi

Sevgiliniz eşcinsel olabilir belki de bir inşaat işçisine gönlünü kaptırmıştır fakat hem eşcinsellere yapılan toplum baskısı hem de aşık olduğu inşaat işçisini yalnızca uzaktan izleyebilmek onu yormuş olmalı. Yoksa sevgilinin yanından haldır huldur kalkıp inşaat izlemenin başka açıklaması olamaz🥰

Biraz kaybetme korkusu yaşatın, ben de Balık burcuyum. Balık erkeği 2 flörtüm oldu, çevremde de gördüm çok. Bunlara iyilik fazla yaramıyor ve ketum oluyorlar, evet şefkatli hayalperestler ama bunu görmek için bence sizden emin olmamaları şart. Ne yapacaklarını kestiremiyorsun bir de, benim gördüğüm tüm balık erkeklerine sevgini belli ettiğin an bi melankolik salak saçma havalara girdiler ve balık erkeği çok dengesizdir, dışarı vurumu biraz zordur bunun ama zodyağın değişken burçlarından zaten. Kendinizi geri çekin. Buluşma günlerini erteleyin, işim var deyin yanındayken ondan önce sıkıldım gidelim deyin gibi gibi.

Biraz kaybetme korkusu yaşatın, ben de Balık burcuyum. Balık erkeği 2 flörtüm oldu, çevremde de gördüm çok. Bunlara iyilik fazla yaramıyor ve ketum oluyorlar, evet şefkatli hayalperestler ama bunu görmek için bence sizden emin olmamaları şart. Ne yapacaklarını kestiremiyorsun bir de, benim gördüğüm tüm balık erkeklerine sevgini belli ettiğin an bi melankolik salak saçma havalara girdiler ve balık erkeği çok dengesizdir, dışarı vurumu biraz zordur bunun ama zodyağın değişken burçlarından zaten. Kendinizi geri çekin. Buluşma günlerini erteleyin, işim var deyin yanındayken ondan önce sıkıldım gidelim deyin gibi gibi.
Uğraşmaya değer mi ki böyle mıymıy adamla? En sevmediğim tür. 😀

üzülerek söylüyorum sizi seviyor gibi hissetmedim. İnsan olarak seviyor ama aşık mı bence hayır.

Piknik planı yapıp dünya malzeme götürüp hiç açmadan geri gelseydik ben de sizin gibi çok bozulurdum ama bunu dile getirmeniz gerekiyor. Yoksa kendi kendinize çözebileceğiniz bir durum değil.

- mangala gidilecek, yenmeden dönülecek (evdekiler de yesin muhabbetine girmiyorum bile bak)

- sevgili olacaksın, müsait ortam bulacaksın ve el ele bile tutuşmadan sana kalkalım dedirtene kadar yıldıracak ve kalkıp eve bırakacak.

bilmiyorum arkadaşım ben çok normal bulamadım

Adam cinsellik istiyor .Ama bunu söylese sapik ,günah gibi şeyler diyeceğinizi de biliyor.Sizi bence seviyormuş ama cinsellik olmadıkça uzaklaşmış olabilir sevgili olarak.Ben yaşayın demiyorum olanı söylüyorum.Siz adam yaklaşinca günah derseniz ben de sıkılırım.Boyle ilişkiler yok mu var ama her iki taraf ta evkilikten önce cinselliği gunah sayar ,ama bence sevgiliniz böyle düşünmüyor.Bu konuda anlamadığım bir şey de günahsa onun sizin elinizi tutması ,opmesi de günah ,islam demiyor ki biyere kadar tamam ama işte şu olmayacak.Neyse.Sonucta bunun dışındaki aktiviteleri kankayla da yapabilirsin,mesajlaşma araya aşkım yazmak tek farkı olur.

Merhaba,
26 yaşımdayım,1 yıllık ilişkim var sevgilim 29 yaşında,sorun şu ki sevgilimle hiç güzel zaman geçiremiyoruz.Beni seviyor eminim ilgili biri sürekli arar evdeyken dışardayken gün içinde,gece uyurken sesimi duymadan uyumaz genelde,bensiz yapamaz ama bir araya gelince iki arkadaş gibi takılıyoruz 2 saatten fazla yanımda dursa hemen ne zaman gidicez falan demeye başlıyor.Ben değişik aktiviteler yapmak istiyorum ama kendisi yanaşmıyor.Öyle içi geçmişlerden değil komik eğlenceli neşelidir ve karizmatik biri ama hemen sıkılıyor oyle olunca benimde hevesim moralim bozuluyor,Bugün beraber doğaya kaçalım dedik sabah kahvaltı sonra yürüyüş akşama doğruda mangal yapar döneriz dedik,gitmek istediğimiz yer yol çalışması nedeniyle kapalıydı gidemedik rotayı daha yakın biryere çevirdik güzel bi yerdi yinede,kahvaltı yaptık güldük eğlendik sonra 2. Saatte napsak gitsek mi hava yağacak falan demeye başladı bende kırıldım kalalım diyemedim,gidelim en iyisi dedim onunda canına minnet ben istemez hemen gitmek dedim ama hemen toparlandık birkaç işimizi halledip eve bıraktı beni,düşünün o kadar mangal malzemesi kap kacak cips çekirdek almıştık,akşama kadar dururuz diye,ama yine aynısı yaptı her zamanki gibi,doldurduk poşete geri getirdik.ne bi sarılayım öpeyim yılışayım gibi bişeyi yok gittiğimiz yer ağaçların arasında dere kenarı kimsenin olmadıgı ıssız bi yerdi,insan bi elimi tutar ya ,ilk aylarımızda öperdi tutkulu aşıktı ama şuan 30 yıllık evli gibiyiz,tamam güldürdü eğlendirdi ama boyle olunca kankası gibi hissediyorum kendimi,bende yolda surat ettim diyo neden keyfin kaçtı yoruldum dedim ,gidince uyu dinlen askım diyor!! Kafayı yicem bu konulardan çok tartıştık ama asla anlamıyor,çok seviyorum banada düşkün ama napmam lazım kızlar boyle sevgili olur mu ??

Ben kankamla daha çok zaman geçiriyorum.

Back
X