Sevgilim kedimi kiskaniyor bu normalmi?

isimcik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
380
170
23
Sevgilim kedimi kiskaniyor kedimi sevdim onunla ilgilendim diye bir surat asti resmen kiskandi dogru dürüst konusmadi benimle falan.
Güleyimi ağlayimi bilemedim acikcasi cok tuhaf buldum bide cok cabuk küsüyor hep gönlünü almam lazim. Böyle adamla hayat nasil olur?

Bu sıcakta hiç çekilmez, yetişkin insan küsmez, iletişim kurar. Kediyi kıskanmasına hiç yorum bile yapmayacağım. Bu tarz kişiliği gelişmemiş insanlarla günlük hayatınızı çekilmez hale getirmenize gerek yok, hayat hızla geçip gidiyor, bu kısa zamanı sizinle keyifle geçirecek insanlar bulmaya çalışın, arkadaş, sevgili vs.

Oylemi diyorsun yeni tanistik aslinda cok guzel huylarida var birtek bu huyundan rahatsiz oluyorum
Herşeye tavır almandan küsmenden bunalıyorum.
Hep böyle olacaksan ilişkinin başındayken bitirelim ben gelemem böyle saçmalıklara de.

kedi küsüp trip yapsa anlarım da bu saçmalamış. bizim kedi kardeşim başka kediyi sevdi diye küsmüştü. hatta gidip diğer kediyle kavga etti.

Adam hem kadın hem kedi rolüne bürünüp onların davranışlarını sergileyebiliyor ama bir tek erkek olmayı, adam olmayı beceremiyor gibi geldi bana.

Konu sahibi sevgilin manyak. En çekilmez erkek modeli.

Back
X