- 29 Temmuz 2015
- 380
- 170
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yapmazKıskançlık yapıp hayvana bişey yapmaz dimi? Saglıklı bir hareket değil yaptığı da
Yok yapmaz
TuhafKıskançlık yapıp hayvana bişey yapmaz dimi? Saglıklı bir hareket değil yaptığı da
Biraz öyle benden daha cok küsüyor o belliİlişkide sen erkeksin o kız sanırım böyle olmuş. Ama bu ilişkiler sonlanıyor genelde
TuhafBelki başka bir seye bozulmustur??
Biraz öyle benden daha cok küsüyor o belli
Oylemi diyorsun yeni tanistik aslinda cok guzel huylarida var birtek bu huyundan rahatsiz oluyorumFazla yürümez o zaman çünkü kadın erkek görevini sevmez pek
Herşeye tavır almandan küsmenden bunalıyorum.Oylemi diyorsun yeni tanistik aslinda cok guzel huylarida var birtek bu huyundan rahatsiz oluyorum
Oylemi diyorsun yeni tanistik aslinda cok guzel huylarida var birtek bu huyundan rahatsiz oluyorum
Soyledim aslinda bile ama sanirim boyle alismis biraz zorlanacak bu huyu birakmaktaHerşeye tavır almandan küsmenden bunalıyorum.
Hep böyle olacaksan ilişkinin başındayken bitirelim ben gelemem böyle saçmalıklara de.