sevgilim kıbrısa okumayaa gidiyo.çık kıskaniorum biraz içimi rahatlatın kızlarr :D

bus_ra

ߣ
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
38
0
86
Edirne
ya kızlarr sevgilim kıbrısa üni. gidiyo.bende trakyaya gidiorumm.amaaa bide bana sorun nasıl gidiorum.kime sorduysam ohh her gce başka kızla diooo..npçam ben ya onu da çok sıkmak istemiorum ama elimde değil yardım edin onun anlamiçağı şekilde takip etmem lazımm !!:sinifsinif:

Askere falan gidiyo olsa neyse dicem ama üniversite apayrı bir dünya :( ama kısmete nasipse sevgilinde helal süt emmişse hayırlısı ile kavuşursunuz,hem sende ünive gidiyorsun bırazcık oda tutuşsun zemuszemus

o tutuştu ama ben daha feci.sonuçta kıbrıss bide her milletten insan var demiyomuuu...alsanaalsanasmile

Tüm kızlar sevgilinizi mi bekliyor Allah aşkına:1:

Rahat olun az,ne yaparsa yapsın..Okumayla zevki sefayı karıştıracaksa kendi keyfi diyin.Sizde yaşarsınız hayatınızı burda..Ohh her gece biriylesempatiksalakcinni

Evet herkesin aklına kıbrıs diyince kızlar eğlence gece hayatı geliyor ve kıbrısın cok pahalı oldugu öğrencilerin masrafının çok oldugu ve öyle işlere fazla para ayıramadıkları gelmiyor eğer sevgilinde seviyorsa yapmaz canım sende cok sıkma buyuk ihtimal telefon sorununuzda olacak eğer guveniyorsan sorun etme

saruboceq ne güzel söylemiş işte... arayıp sorma o seni merak etsin, taviz verme bakalım. kıskansan da belli etme... seven insan seni bırakıp başkasıyla mı gezcek

hem kıbrısa uçak biletleri ucuz gider gelirsin yanına sık sık :dance: of ya ben kıbrısı özledim dedikce gözüme gözüme sokuosunuz :a015:

Evet herkesin aklına kıbrıs diyince kızlar eğlence gece hayatı geliyor ve kıbrısın cok pahalı oldugu öğrencilerin masrafının çok oldugu ve öyle işlere fazla para ayıramadıkları gelmiyor eğer sevgilinde seviyorsa yapmaz canım sende cok sıkma buyuk ihtimal telefon sorununuzda olacak eğer guveniyorsan sorun etme

telefonda sorunn..allahtan net varr :D büyük sözler verio ama ilk dönemden sora türkiyeye geçiş yapçam fln dio ama..teşekkür ederimnm::CüvCüv:

telefonda sorunn..allahtan net varr :D büyük sözler verio ama ilk dönemden sora türkiyeye geçiş yapçam fln dio ama..teşekkür ederimnm::CüvCüv:

kıbrısa gitmeden herkes geciş yapacm diyo ama kimse yapmıyo nedense :umursamaz: üzülme sende aldatırsa aldatsın basarsın tekmeyidelikafadulden

kıbrısa gitmeden herkes geciş yapacm diyo ama kimse yapmıyo nedense :umursamaz: üzülme sende aldatırsa aldatsın basarsın tekmeyidelikafadulden

hahaa oda doruu ben ona deil o bana meraklı :D:D aldatursa önce döverim sonra başkasını bulur gıcık ederimm :D:D ah kız milleti çok şeytanız yaa :D:kedi:

Canım benim sewgilimde kıbrıs'ta askerlik yapıyor.. banada öyle diyorlar carsı ıznınde falan kızLarLa takılır gibisinden ama takmıorum :) Sıkma canını bu kadar yerimseniben

Seven yapmazzz
Bende olsam kıskanırdım güvenmediğimden değil bilmem kıskanırdım ama neden neyden bilemicemkaydirigubbakcemile3
hem bunları düşünme daha önemli şeyler var sevdiğinden uzak kalmak:çok üzgünüm:

İçinde o niyet olduktan sonra takip etsen de bi işe yaramaz güzelim.

ilk dönemden sonra geçiş mi yapacakmış hahahhaha ay inşallah öyle olurdaaaa üniversiteye giden hemen hemen her insan söyler bunuuu.''ilk dönem derslerime çok çalışıcam geçiş yapıcam'' hahah hadi nan ordan :) şaka bi yana kişilik meselesi cnm bu....dünyanın öbür ucuna gitsede yapmayan yapmaz yani..
AYRICA hadi sen yaparsan kız :):):):):):)

benım kıbrıs ta bi sevgilim vardı ve o benı 1 gun olsun ihmal etmedı her gun msnde konusurduk bi derdim oldugunda oralardan elınden gelenı yapmaya calısırdı... kızlarla bısey yaptıgını da pek sanmıyorum.. yanı seviyosa uzaklık, kızlar falan bitirmez diye dusunuyorum... biraz da yapı meselesi gerci :/

Back
X