• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim Kıskanç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hermione111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
98
Sevgilim kıskanç biri erkek ile arkadaşlık istemiyor -iş ilişkisi olara bir şey demiyor tabi- görüşmemi konuşmamı istemiyor. Çift buluşmalarını sevmiyor. Kendisinin de kız arkadaşı yok. Benim erkek arkadaşım pek olmadığı için sorun etmiyorum ama evlenince bu bir sorun olur mu ?

Sevgilim kıskanç biri erkek ile arkadaşlık istemiyor -iş ilişkisi olara bir şey demiyor tabi- görüşmemi konuşmamı istemiyor. Çift buluşmalarını sevmiyor. Kendisinin de kız arkadaşı yok. Benim erkek arkadaşım pek olmadığı için sorun etmiyorum ama evlenince bu bir sorun olur mu ?

Kıskançlık ile birini kısıtlamak farklı şeyler.

Her insanın sınırları var, mesela ben de çoğunluğu kadınlarla iç içe ortamda çalışan, yakın kız arkadaşı olan biriyle yapamam. Şuna okeyim bir kadın arkadaşı olur ayda/haftada bir kere öyle ne var ne yok, nasılsın buluşması yapabilir ama sıkı fıkı, kanka gibi iletişimi kabul edemem. Hayatıma alacağım kişilerde buna dikkat ediyorum. İş için iletişimine karışamam zaten. Ama asla görüşmeyeceksin, konuşmayacaksın gibi kısıltmalar farklı şeyler.

Sen de yani bunca zamandır bu adamla berabersin evlilik yoluna gireceksin, bunlar yeni mi gözüne batıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X