Sevgilim kızlara yaziyo

Ayrıl demeyin diyosun da adam seni aldatıyor bunu bile bile devam mı ediceksin. O zaman son gaz devam edin. Evlenince düzelir. Evine bağlanır bide çocuk yaparsınız evden hiç çıkmaz.

Dünyadaki tek mükemmel adamı kaçırmaman için kırmızı gecelikle aklını çelip elini kolunu bağla yazamasın kızlara:KK45:

Sende yap erkek arkadsların az ise biraz daa Genişlet msj las görüş kanki ler yap Sevgilin bakalım ne yapacak madem ayrılmak da işine gelmiyo böyle dene belki hem suçlu iken o seni bırakır

Başlikdan da anlasildigi gibi sevfilim kızlara sms atiyo. İçeriğini bilmiyorum ama msj nolarini gördüm . Napcam ayrilinın demeyin lütfen .s
Canım.kac yasindasın ? Ha bi de bu insan seni üzecekse devam etmenin bi anlamı yok hic kimse senden degerli olmasın 3-5 gun üzülürsün ama sonra şükredersin bence ben olsam önce sorardım , dinlerdim yapmazsa öyle devam ederdim .

Lütfen ayrılma kesin kuzenleridir göz yum ve kesinlikle evlen onunla demek isterdim ama maalesef

Ya ne yaziuor onu bilmiuosun belki normala arkadasi sevgilisibvar diye kendini arkadaslarindan izolemi edecek.
Once ne konusuyor onu ogren bu kadarda paronayak olma.

Back
X