- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi dertlikizz12
seviyosun çünkü dimiBaşlikdan da anlasildigi gibi sevfilim kızlara sms atiyo. İçeriğini bilmiyorum ama msj nolarini gördüm . Napcam ayrilinın demeyin lütfen .s

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seviyosun çünkü dimiBaşlikdan da anlasildigi gibi sevfilim kızlara sms atiyo. İçeriğini bilmiyorum ama msj nolarini gördüm . Napcam ayrilinın demeyin lütfen .s
ekmeğine yağ sürersinTakmiyomus gibi davransam nasıl olur
Bence o bizi trollüyor.
Yazmasam düzelir mi diyor bide.
Sen yazmasan kaç yazar yazan yazıyor adama. Senin yazmaman adamın çok da umrunda çok da fifi çok da lülü yani![]()
Başlikdan da anlasildigi gibi sevfilim kızlara sms atiyo. İçeriğini bilmiyorum ama msj nolarini gördüm . Napcam ayrilinın demeyin lütfen .s
Siz de çok yaşayın bebeğinizle birlikte :)yoruma koptum çok yaşa
Yakasına yapış asla bırakma. Erkektir yapar nolcak. Evlenin bence biran önce![]()
Amin Allah razı olsun tatlım :)Siz de çok yaşayın bebeğinizle birlikte :)
Canım.kac yasindasın ? Ha bi de bu insan seni üzecekse devam etmenin bi anlamı yok hic kimse senden degerli olmasın 3-5 gun üzülürsün ama sonra şükredersin bence ben olsam önce sorardım , dinlerdim yapmazsa öyle devam ederdim .Başlikdan da anlasildigi gibi sevfilim kızlara sms atiyo. İçeriğini bilmiyorum ama msj nolarini gördüm . Napcam ayrilinın demeyin lütfen .s