Sevgilim kızlara yaziyo

Yemin ederim forumdaki bütün ergenleri tespit etmek için bu bölümün başlıklarını okumak yeterli oluyor. Kuzucum sen ilk gençlik yıllarında yaşadığın aşkı sonsuz sanıyorsun ama değil. Daha kadın kelimesini bile algılayamazken kadınlık gururunu iki paralık edip elinde tutmak için tavsiye istediğin sümüklü salağı 10 yıl sonra yolda görsen hatırlamayacaksın haberin olsun şimdi istersen ayrılma :KK51:

Ayrilma tabi ki...bi kac kiza mesaj atiyor diye adam mi birakilir? Evleeeen.cocuk yap.o msj attikca sen cocuk yap.sen Turk kizisin buyuk dusun...tovbeler olsun yine girdim gunaha

Evlenince düzelir bence de hemen evlen çocuk yap hem eve bağlamış olursun üç beş kuma geçinirsiniz hem ne güzel ev işlerinde falan yardımlaşırsınız

Başlikdan da anlasildigi gibi sevfilim kızlara sms atiyo. İçeriğini bilmiyorum ama msj nolarini gördüm . Napcam ayrilinın demeyin lütfen .s
Kızlar dediğiniz kim?
Cinsiyeti kız diye herkese yazacak değil bir erkek tabi... ayrıntı lazım.
siz ne zamandır berabersiniz? ne kadar tanıyorsun çevresini? yanında mı yazışıyorlar? bunlar normal arkadaşı olmasın? vs vs...

Bu konuya bir tek ben mi ciddi ciddi yorum yaptım :D
Dört koldan ezmişsiniz kızlar ben de saf saf ayrıntı soruyorum :p sanırım detay falan gelmez artık :cool:

Deli misin ayrilma tabii. Dusunsene o kadar mukemmel biri ki cevresinde bir suru kiz var. Milletin sevgilisine baskasi bile bakmiyo ayh ne zavallica. Boyle populer birini buldugun icin sanslisin ;)

Bu islerden kim anlar tubitak falan mi, su ergenleri bi arastirsinlar ya valla bak. Cok enteresan sonuclar alacaklarina eminim.

Aaa neden ayrılasınız ki aldatan erkek çok çekici yakışıklı ve vazgeçilmez oluyor aman sakın ayrılma... Aldatsın seni aman ne olacak sanki canım :KK51:

Madem ayrıl demeyin demişsin ... O zaman yorumu patlatıyorum. Aman nolcak , sende erkeklere yaz eşit olursunuz . Kadın erkek eşittir :)))

Ayrılma kızz :KK45: Bi daha nerde bulucan böyle şerefli erkek.

ayrılma bencede alış buna kabul et boylede devam et ha sen bilmeden yapmış ha bilip yapmış aynı şey nasılsa :D

Elalemin kizlarina mi birakacaksin biricik sevgilini olmaz tut birakma sakin aman ha!!!

Sevgilin kizlara yazio sen kk ya yaziosun...
O yazistigi kizlarla stresini atar, sen de burda yazistigin kizlarla stresini atarsin pambik gbi olursunuz ohhh gul gbi gecinir gidersiniz:KK76:
Supersiniz boyle devam:KK9::KK73::KK71:

Back
X