Sevgilim konusunda kafam cok karisik

user5433778905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2025
21
5
1
19
Sevgilimle 2 senedir beraberiz ama ben artik onunla cok sıkılmaya basladım onu hala cok seviyorum ama bilmiyorum artik sıkılıyor gibiyim kafam bu konuda cok karisik onunla beraber olmadan once cok daha eglenceli ve aktif bir hayatim vardi hep bir seyler olurdu ama simdi her sey cok monoton artik bunaldim bunu bana baskasi dese ayril o zaman derdim ama insan kendi yasayinca oyle olmuyor onu seviyorum ama kafam karisik eski halime donmek istiyorum ama onu da birakmayi istemiyorum napmam lazim bilmiyorum boyle seyleri baskalarina anlatmayi cok sevmiyorum burda tanimadiklarima sormak daha kolay

Bence çok fazla zaman geçirdiğiniz için monotonlaşmış ilişkiniz ondan dolayı böyle düşünüyorsun bence 1 hafta 7 gün yüz yüze görüşmeyin telefonda da çok sık arayıp mesajlaşmayın biraz özleyin birbirinizi

Bır sure uzaklasabılırsınız. Belkı bıraz ferahlamaya ıhtıyacın vardır. Sevgılılıkten mı sıkıldınız yoksa cıddı bır boyuta tasıyıp monotonlugu kırmak mı ıstıyorsunuz?

Yani bilmiyorum zaten su siralar her gun gorusmuyoruz onceden her gun beraberdik ama yaninda en cok eglendigim kisi oydu simdi aralikli gorusuyoruz ama ben sıkılıyorum

Sevgin alışkanlığa dönüşmüş, bitirirsen düşeceğin boşluktan endişe ediyorsun. Hatta bitirirsen eskisi gibi olamamak bile düşündürüyor olabilir..

Eğer gerçekten sevseydin zaten onu kaybetme ihtimalini düşünmek bile istemezdin.

Bır sure uzaklasabılırsınız. Belkı bıraz ferahlamaya ıhtıyacın vardır. Sevgılılıkten mı sıkıldınız yoksa cıddı bır boyuta tasıyıp monotonlugu kırmak mı ıstıyorsunuz?
Sevgililikten sıkıldıgımı hissediyorum bazen sevgilimden once cok neseli biriydim ama soyle bir seyde var sevgilimle olan monotonlugu kirsak eskisi gibi olabiliriz belki diye dusunuyorum o yuzden emin degilim

Yani bilmiyorum zaten su siralar her gun gorusmuyoruz onceden her gun beraberdik ama yaninda en cok eglendigim kisi oydu simdi aralikli gorusuyoruz ama ben sıkılıyorum
Aklında başka biri falan mı var acaba olur ya gönül bu. ya da bı boşlukta gibi mi hissediyorsun soğuyor musun yoksa gerçekten seviyor musun bundan da bı emin olmak lazım bu durumlarda durup bı acaba mı dediğin kafanı karıştıran bir sey varsa onun üzerinden konuşalım

Sevgililikten sıkıldıgımı hissediyorum bazen sevgilimden once cok neseli biriydim ama soyle bir seyde var sevgilimle olan monotonlugu kirsak eskisi gibi olabiliriz belki diye dusunuyorum o yuzden emin degilim
Onun senin zıttına bir huyu varsa emin ol daha kötü bu. Mesela sen konsere gitmeyi seversin o sevmez ve gitmezsiniz bu bile insanı yorar uzaklaştırır ya da hep sen bir şeylerin üstüne düşünüp erkek rolünü üstlendiysen bu da sebep olabilir

Bır sure konusmayın ama uzun surmesın 1 hafta kadar. Sureklı aynı yerlerde bulusmayın. Farklı aktıvıteler edının. Cınsellık, iletişim dengesını ıyı kurun. Haftalık buluşmanız coksa azaltabılırsınız. Sureklı mesajlaşıp konuları tüketmeyin

Bu konu cok uzun konusulabilir aslinda ama ozet gecersem aklimda biri yok tabi ki ama eski yasantima ozlem duymuyo degilim, onu gercekten seviyorum cok inisli cikisli donemler gecirdik hic kopmadik onu kaybetmekten korktum hep ama sanki artik bir seykerden bikmis gibiyim sogudugumu hissediyorum sıkılıyorum sonra kucuk bir sey oluyor tekrar sevdigimi hissediyorum dedigim gibi hem onu hem de eski halimi istiyorum boyle diyince biraz simarik duruyo ama neseli halimi cok ozledim benim bu isteksizligim onu da etkiliyor kavga cikariyorum bunaliyorum yanindayken o da etkileniyor bundan

Hayır bu şımarıklık değil olmak istediğin kişi ol nasıl mutluysan öyle yaşa soğuduysan bitir çünkü zamanın boşa gidecek bu yaşların bir daha gelmeyecek ve senden daha değerli kimse yok bu hayatta kendine bu kötülüğü yapma nerde iyi hissediyorsan orda kal, nerde kötü hissediyorsan ordan kaç sonra keşke daha erken bitirseymisim dersin zaman kaybetme bu kere soğuduysan geri dönüşü olmaz bitirdikten sonra o yükü attıktan sonra oh ne diyeceksin forumdaki o kız demişti dersin

Ya cok tatlisiniz tesekkur ederimm son demlerimizi oynuyo gibiyiz ya her sey cok iyiye gidicek ya da olmicak ve biticek kisa surede bu netlesicek onunl da konustuk az cok tekrar tesekkur ederimm

Daha 19 yasindasiniz. Icinde kendinizi huzursuz hissettiginiz bir iliskinin icinde olmak zorunda degilsiniz. Oyle veya boyle, mutlu degilseniz mutlu da edemezsiniz. Ikiniz icin de aliskanlik yuzunden bir iliskiyi surdurmek gereksiz.

Üniversiteye gidiyor musunuz?

Sevmiyorsun zaten seviyorum diye kendin öyle düşünüyorsun sevsen sıkılmazdın

monoton olan şeyleri değiştirin. sıkıldığın konu ne ise konuşarak orta yolu bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…