Sevgilim kova burcu ve bitmeyen istekleri yardım

Başlık ilginç..Kova burcu ile ne alakası var bu olayın?
1 hafta içinde içinizde ne olduğunu soran adamın burcu yerine kişiliğini irdeleyin derim.

sevgilim kova burcu 1 haftadır çıkıyoruz ve anlamakta çok zorlanıyorum beni hiç kimseyi sevmediği gibi sevdiğini söylüyor benim tek sorunum onun çok arzulu ve tutkulu olması bana sarılrken kendinden geçiyor sürekli sevdiğini söylüyor dudaktan öpmesini istemiyorum ama bunu fırsat bulduunda yapmaya çalışıyor çoğu kez uyardım onu bu uyarmalarımdan sıkıldı sen istemedikten sonra aramızda hiçbişey asla olmaz diyor ama öpmek konusundaki tavrı bana güven vermiyor msnde konuştuğumuz zaman üzerimde ne olduğunu içimde ne olduğunu sorunca deliye döndüm dün ve onun hakkında düşündüklerimi söyledim kapattım şimdi araamıyor ve msn açmıyor benim en önemli sorunum beni bu kadar arzulaması ve bundan korkuyorum kendinden geçiyor çünkü bilmiyorum

bir haftada mı, bence o kova değil çoşkun burcukaydirigubbakcemile3

mavili forum yöneticilerine mesaj at konumun kapanmasını istiyorum diye, mesaja konun linkini kopyalamayı unutma:hulya:

bir haftada mı, bence o kova değil çoşkun burcukaydirigubbakcemile3

Akrep burçları ünlüdür bu azgınlık konusunda ama.
sempatiksalakcinni
Kova aksine isteksizdir.
sempatiksalakcinni

6 yıllık kocam kova burcu bi kere bilem üstünde ne var deyye sormadı ...üzüldüm nan ..

Hiç ormantik ve fantezik değilsiniz be.
:dilcikar:

Başlık ilginç..Kova burcu ile ne alakası var bu olayın?
1 hafta içinde içinizde ne olduğunu soran adamın burcu yerine kişiliğini irdeleyin derim.

ilk önce burcuylamı alakalı diye düşünmüştüm şimdi böyle düşünmüyorum yani burçla alakası yok bencede kişilik bu biraz. beklemedeyim şuan :delphin::sm_confused:

Ben de kova burcuyum, ama daha kimseye saldırmışlığım yoktur. O yüzden burçla alaka kurmayalım yani.

1 haftada çok sevdiğinden söylüyor olamayacağına göre bunları, gerisini sen düşün artık.
Gerçi aranız iyiymiş şimdi yeni gördüm, aman dikkat !!

bi sevgili nasıl seviyosa öyle savranıyo kırmamaya çalışıyo ilgileniyo uyardığımdada dinledi bilmiyorum ben sevgisinden şüphe değilde tavırlarına söylediklerine çok takılmıştım bu kadar çabuk bu konulara girmesine felan dediğim gibi izliyorum tavırlarını yaptıklarını ölçüp tartıyorum aslında ondan hoşlanmasam şimdiye kestirip atmıştım bilmiyorumkismile

sevgilim kova burcu 1 haftadır çıkıyoruz ve anlamakta çok zorlanıyorum beni hiç kimseyi sevmediği gibi sevdiğini söylüyor benim tek sorunum onun çok arzulu ve tutkulu olması bana sarılrken kendinden geçiyor sürekli sevdiğini söylüyor dudaktan öpmesini istemiyorum ama bunu fırsat bulduunda yapmaya çalışıyor çoğu kez uyardım onu bu uyarmalarımdan sıkıldı sen istemedikten sonra aramızda hiçbişey asla olmaz diyor ama öpmek konusundaki tavrı bana güven vermiyor msnde konuştuğumuz zaman üzerimde ne olduğunu içimde ne olduğunu sorunca deliye döndüm dün ve onun hakkında düşündüklerimi söyledim kapattım şimdi araamıyor ve msn açmıyor benim en önemli sorunum beni bu kadar arzulaması ve bundan korkuyorum kendinden geçiyor çünkü bilmiyorum

walla bence çok gec olmadan ayrılsan iyi olur boyle pis ruhlu insanlardan nefret ediyorum sadece çıkarları için çıkıyorlar insanlarla benım yakın bir arkadasımın erkek arkadası da senın soylediklerin gibi seyler soyluyormus kız arkadasıma ama zamanla istekleride artmıs soylemek istemıyorum ayıp şeyler ama anlayamıyorum artık insanları ahlak denilen bisey kalmamıs insanlarda. canım sen ayrıl bence kızma bana ama sonra daha çok üzülmeyesin die soyluyorum :1no2:

walla bence çok gec olmadan ayrılsan iyi olur boyle pis ruhlu insanlardan nefret ediyorum sadece çıkarları için çıkıyorlar insanlarla benım yakın bir arkadasımın erkek arkadası da senın soylediklerin gibi seyler soyluyormus kız arkadasıma ama zamanla istekleride artmıs soylemek istemıyorum ayıp şeyler ama anlayamıyorum artık insanları ahlak denilen bisey kalmamıs insanlarda. canım sen ayrıl bence kızma bana ama sonra daha çok üzülmeyesin die soyluyorum :1no2:

yok sana kızmamı gerektircek bişey yok ama biz şuan iyiyiz bütün aklımdan geçenleri bir bir söyledim oda bidaha böyle bi konuşma yapmıycağını hatta ben istesem bile konuşmayacağını söyledi benim istekleriminde önemli olduğunu bunun için bi daha açmıycağını söyledi şuan çok rahatım saol canım bayanssulusmilezemuszemus:teselli:

kaç kurtar o çocuktan kendini seven insan ilk haftada bunu yapmaz tabiki arzular ama bir o güveni versin bakalım ispatlasın sevgisini çocuğun niyeti belli bence yol yakınken dön

Ayyyyynı benim 1,5 ay önceki laçka ilişkim gibi.
Ben 18 o 25 yaşındaydı.
Benim de ilk göz ağrımdı. Çok bekledim değişir diye ama yok aynı hamam aynı tas
Askerden yeni gelmişti, arzuladığını kendi söylüyordu zaten ama her defasında yok ben sana dokunmaya kıyamam, ayy nasıl böyle düşünürsün vb. gibi bir sürü laf salatası
Nedense adamın söyledikleriyle yaptıkları bir değildi. O da her fırsatta ben ondan ne kadar kaçarsam kaçayım bana yakınlaşır istediğini yapmaya çalışırdı her ne kadar bu durumu inkâr etsede durum ortadaydı.
Sanırım acemiliğimden yararlanmaya çalışıp, bu kız daha küçük kabuğundan çıkmamış bundan faydalanırım diye düşündü haydut :mymeka:

Ehh artık sonunu sen düşün, bizimki benim pişman olacağım şeyi yaşamadan asla birleşmemek üzere medenice bitti.
Sizinki de düzelir umarım fisfisfis

face niz varmı ya(aman kova burcu iyidir iyi..) scretbillemle face eklim bi (bn kzm) benimde aynı başıma geldi konuşmak istyrum sdce.. ok bb

face niz varmı ya(aman kova burcu iyidir iyi..) scretbillemle face eklim bi (bn kzm) benimde aynı başıma geldi konuşmak istyrum sdce.. ok bb

bencede bu insanla bi daha göruşme 1 haftada boyle olması sevgi aşk değil sadece arzudur , yani elde ettikten sonra bitecektir bence. ne edersen kendine edersin sana ve kişiliğine zarar verecek işler yapmasına izin verme tatlım , sonra bunlar bi gun tek tek karşına çıkar

1 haftada bu kadar istekli bu kadar tutkuluysa bilki seni sevdiğinden değil kendini tatmin etmek istediğindendir. sen istemeden asla olmaz lafına kanma yalnız kalsan bak nasıl oluyor. boşveeerrrrrr

Back
X