- Konu Sahibi secretlove
Bu tarz bi yorum yaptığımızda 19 yaşında bir kıza o sapık dediğiniz adamın kollarına atarsınız kurtarmak isterken , zaten konu sahibi arkadaş rahatsız olduğunu belirtmiş tecrübesi olmadığı içinde bizlere danışmış , erkek arkadaşın sen ona bu olaydan rahatsız olduğunu belirttiğinde bunu bırakır çünkü bu tarz şeyler karşılıklı bi anlam taşır ...
Sen yol yakınken mesafeli bir şekilde yaklaş başka arkadaşlıkların da bu arkadaş abazamsı hareketlerde bulunduğundan biraz olgunlaşsın bakalım ,şimdi tam elele olmayı bile nirvanaya yaklaşmak olarak algılayacak durumda ilişkin , herşeyin sırası vakti var bu kadar çabuk tüketilen herşey sadece kadınlara zarar verir . Sen mantığınla düşün taşın öyle karar ver bize sorduğuna göre de zaten aklı başında bi kızsın , mutluluklar
teşekkür edrim yorumun için bunları yazıştıktan sonra msnde konuştuk tavırlı olduğumu belli ettim hastayım felan dedi ilgilenmedim dünkü yaptığı konuşmadan söz edince bidaha açmıycağını ve zaten ben istemedikten sonra hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi hakkaten kafam karışık ama şu kesin kararım bu konuya bidaha değinmeye kalkarsa son nokta olur ama şuan sadece dinliyorum 1 haftada bunu gösterdi sonraki günlerde gerçekten sözünün eri olupta bidaha açmazsa düşünücem