Sevgilim kova burcu ve bitmeyen istekleri yardım

Bu tarz bi yorum yaptığımızda 19 yaşında bir kıza o sapık dediğiniz adamın kollarına atarsınız kurtarmak isterken , zaten konu sahibi arkadaş rahatsız olduğunu belirtmiş tecrübesi olmadığı içinde bizlere danışmış , erkek arkadaşın sen ona bu olaydan rahatsız olduğunu belirttiğinde bunu bırakır çünkü bu tarz şeyler karşılıklı bi anlam taşır ...

Sen yol yakınken mesafeli bir şekilde yaklaş başka arkadaşlıkların da bu arkadaş abazamsı hareketlerde bulunduğundan biraz olgunlaşsın bakalım ,şimdi tam elele olmayı bile nirvanaya yaklaşmak olarak algılayacak durumda ilişkin , herşeyin sırası vakti var bu kadar çabuk tüketilen herşey sadece kadınlara zarar verir . Sen mantığınla düşün taşın öyle karar ver bize sorduğuna göre de zaten aklı başında bi kızsın , mutluluklar

teşekkür edrim yorumun için bunları yazıştıktan sonra msnde konuştuk tavırlı olduğumu belli ettim hastayım felan dedi ilgilenmedim dünkü yaptığı konuşmadan söz edince bidaha açmıycağını ve zaten ben istemedikten sonra hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi hakkaten kafam karışık ama şu kesin kararım bu konuya bidaha değinmeye kalkarsa son nokta olur ama şuan sadece dinliyorum 1 haftada bunu gösterdi sonraki günlerde gerçekten sözünün eri olupta bidaha açmazsa düşünücem:oklava:

Bu tarz bi yorum yaptığımızda 19 yaşında bir kıza o sapık dediğiniz adamın kollarına atarsınız kurtarmak isterken , zaten konu sahibi arkadaş rahatsız olduğunu belirtmiş tecrübesi olmadığı içinde bizlere danışmış , erkek arkadaşın sen ona bu olaydan rahatsız olduğunu belirttiğinde bunu bırakır çünkü bu tarz şeyler karşılıklı bi anlam taşır ...

Sen yol yakınken mesafeli bir şekilde yaklaş başka arkadaşlıkların da bu arkadaş abazamsı hareketlerde bulunduğundan biraz olgunlaşsın bakalım ,şimdi tam elele olmayı bile nirvanaya yaklaşmak olarak algılayacak durumda ilişkin , herşeyin sırası vakti var bu kadar çabuk tüketilen herşey sadece kadınlara zarar verir . Sen mantığınla düşün taşın öyle karar ver bize sorduğuna göre de zaten aklı başında bi kızsın , mutluluklar

tabiki sizde konuyu tam anlamıyla baştan sona okursanız... ne demek istediğimi anlarsınız..beyfendiye sorulan soru karşısnda yazdım.. siz bir erkek arkadaşınıza senin kadınlara düşkünlüğün var mı diye sordunuz oda... hayır öyle olsa şu anda senin yaında olamma falan bu tarz ... bir tel yeterdi.. gibi bir cümle kullandı... yabiki herşey karşılık saygı çerçeviesinde olucak.. ama bu bey size ilerde sende isteyeceksin derse...bilmiyorum sizin hayatınız artık bizden uyarıda bulunmak... ne karar verirsen kendi yaşamını çizersin... görünen köy kılavuz istemez..

Son düzenleme:
tabiki sizde konuyu tam anlamıyla baştan sona okursanız... ne demek istediğimi anlarsınız..beyfendiye sorulan soru karşısnda yazdım.. siz bir erkek arkadaşınıza senin kadınlara düşkünlüğün var mı diye sordunuz oda... hayır öyle olsa şu anda senin yaında olamma falan bu tarz ... bir tel yeterdi.. gibi bir cümle kullandı... yabiki herşey karşılık saygı çerçeviesinde olucak.. ama bu bey size ilerde sende isteyeceksin derse...bilmiyorum sizin hayatınız artık bizden uyarıda bulunmak... ne karar verirsen kendi yaşamını çizersin... görünen köy kılavuz istemez..

İşte dediğim de tam bu ''bayan'' falan diye hitab etmektense , bilmiş bilmiş konuşmaktan ziyade ılımlı , yapıcı konuşmak demek istediğim şey ..
Okudum konunun hepsini tüm yorumları :umursamaz:
Bana bile ayar verme derdindesiniz , sorun bu arakadaşı gözü dönmüş abaza konusunda bilgilendirmek .Sormuş ona soru evet ama hayıra vesile olmuş neden ; bizler cevabından ne tıynette bi adam olduğunu anlamış oluyoruz .Her şerde bi hayır vardır derler.Ama karşıdakini inciterek , hakaratamiz konuşarak yapınca hoş olmuyor bu anlatım tarzı beni rahatsız etti tutumun sadece yoksa dediklerin haksız demedim , söyleme şeklin hatalı bence tabi bu ...
Her ilişki kendi içinde doğrular taşır burda karın ağrıtıcı şey bu kadar çabuk gelişip olayların salt cinselliğe indirgenmiş olması ve beni en korkutan abazanın bay doğru olmadığını anlamamı sağlayan şey istemediğini bildirdiği halde düzeleceğine küsmesi kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ne diyosun kardeşim sen ne ayarı adamın sinirlerini zıplatmatın... kimseye ayar verdiğim yok...valla çok sinirlendim...
ben asla ortamı kızdırmk germek anlamında o cümleleri kullanmadım...ben sadece bana söyleyediğinize karşılık kendimi savundum... ne amaçla yazdığıma gelince siz sayfayı yeni okudunuz diye yazdım... belki hızlı yazdım yanlış anlamış olabilirsiniz... sonra gelenlerde okuyacak yarım kalmış cümleler için beni şuçlamasınlar diye.....
siz öyle dediğiniz için tekrar okudum ..ben kimseye hakaret etmediğimi düşünüyorum... kimseyi kırmam ben benim yapım değil... ama karşı taraf benim anlatmak isteğimi anlamazsa kızarım .
yani aynen genç arkadaşımızın yaptığı gibi... . saygı boyutlarını aşacak cümlelerde kullanmadım.. siz yanlış anladıysnaız benim yapabileceğim birşey yok...

...hitap şeklim ?
ben arkadaşa ters bir hitapta bulunmadım ki?..

tabiki - elbette anlamında kullanılmıştır- bilmiş bilmiş konuşmaak mı? hahahahahaha :D ne bilecem ben evli bile değilim. ne anlarım erkeklerrden. bende tecrübesizim... ama biri bana nette böyle bir cümle kuracak, erkek oluck birde , rezil ederdim . dediğine diyeceğine pişman ederdiiim... gözlerini oyardım.. ne anlaşyışlı karşılamasııı... "sen beni ne zannediyorsun" derdim... bir kızımız vardı geçmiş bir hikaye erkek ark. netten bacaklarını göstermesini istemiş ... yani be bileyim böyle erkekleri duyunca tüm sinirlerim zıplıyor... benim birçok normal arkadaşım var okumuş kültürlü insanlar hani diyecem ben sizi onlarla tanıştırayım .. ama oda olmayacak :D.. çöp çatan olamam...edepsizlik yapmazlar yani ne biliyim... ben hiç sapık insanlara arkadaşım bile demem.. bana uzak olsunlar... ar damarı çatlamış insanın ar damarını düzelmesi için ne bileyim .... çok uzatmamak lazım lafı.... noktalama işaretlerine pek dikkat etmedim vurgulama yok.. umarım bunlarıda yanlış anlamazsınız...
sevgiyle kalın...

Son düzenleme:
kaç yıllık ilişkim var hiç seni deli gibi seviyorum dediğini duymadım...
1 haftada nasıl oluyo ki bu işler ?
ilişkinin ilk zamanları azcık cilveyle nazla tatlı tatlı geçer benim bildiğim...
bu ne böyle kendinden geçmeler,sürekli öpmeler falan...
bi masumiyet yok ki aranızda... bu ilişkinin geleceği sağlıklı değil...

benim eşimde kova burcu ilk çıkarken nası düşüyordu üstüme bi kavga etsek ben inat oğlağım çekemiyordum bayık hareketlerini çok üstüme düşüyordu inanılmaz bu yüzden ayrılmaya karar vermiştim kaç defa sonra nişanlandık bu yine aynı bulsa ağlıcak nası üstüme düşüyordu nişanıda atmayı çok düşünmüştüm ama alıştım sonra onsuz olamıyordum nası destek veriyodu her konuda evlendim gitti şimdi çok mutluyuz hala üstüme düşüyo deli gibi biri bişey dese nası savunuyor beni sahiplenmesine aşığım zaten .. iyikide evlenmişim kova olan eşimle kafa yapımız mükemmel ilerliyor arada kavgada oluyor ama ben baskın çıkıyorum çoğunda

ilk haftada kimse kimseyi neredeyse üstüne atlayacak derece de sevmez... bence kudurmuş biraz, amacı da belli...

benim eşimde kova burcu ilk çıkarken nası düşüyordu üstüme bi kavga etsek ben inat oğlağım çekemiyordum bayık hareketlerini çok üstüme düşüyordu inanılmaz bu yüzden ayrılmaya karar vermiştim kaç defa sonra nişanlandık bu yine aynı bulsa ağlıcak nası üstüme düşüyordu nişanıda atmayı çok düşünmüştüm ama alıştım sonra onsuz olamıyordum nası destek veriyodu her konuda evlendim gitti şimdi çok mutluyuz hala üstüme düşüyo deli gibi biri bişey dese nası savunuyor beni sahiplenmesine aşığım zaten .. iyikide evlenmişim kova olan eşimle kafa yapımız mükemmel ilerliyor arada kavgada oluyor ama ben baskın çıkıyorum çoğunda

üstüme düşüyor derken bu tür hareketler mi yoksa normal derecedemi

cinsel istekler olarak en baskın burçlar; akrep,ikizler diye biliyorum ben..bence işin astroloji boyutundan çok erkek arkadaşının kişiliği önemli burda.bir haftalık bir ilişki henüz o kadar erken kii bırak bedenen seni tanımasını kişilik olarak uygun musunuz bunun arayışı olmalı..seninde üstelik tecrüben yok ve bunu bildiği için senden yararlanmak istiyor tabiri caizse..:kızgın:...seni önce sen olduğun için sevecek birisi olsun,çoğu erkek bırak öpmeyi aylarca elinden tutamıyor...bu incelikte olanlar..bence biraz duygularını kontrol et ve ne olursa olsun uzak dur ondan.belliki libidosu yüksek bir Türk genci ...sen duyguları gelişmiş birisine tercih et onuu..

ne bu canım olur mu böyle şey resmen sapık
bi an önce kurtulmaya bak

bence uzak dur geçen hafta arkadaşımın başına geldi çocuk öpmeye çalışmış kız anında bıraktı bir kere izin versen artarak devam eder baş edemezsin uzak dur sana aşık olsun bundan emin öyle öpeceksende birini.

Senı bır hafta gıbı kısa bır sure de nasıl sevebılır kı? Sorsan senın hakkında dogru duzgun bılgıye bıle sahıp degıldır belkı de. Cunku aklı sadece farklı yere calısmaktadır. Cok afedersın, sen daha ılerıye gıtmeye musade ettıgını azıcık ıma etsen, balıkla atlar ustune.

Boyle bırının hayatında olmaması, olmasından daha ıyıdır. Senden gıdecek manevı degerlerı dusun ve buna gore kararını ver.

Yanlış yönlendirmek istemem ama bu adam niyeti bozmuş...
Sapık gibi...
Ne demek üstünde var?
Elinin körü var diyesim geldi...
:oklava:

"Üstünde ne var?" sorusuna en güzel cevap "Ahmet/Mehmet var canım şu an üstümde" deyip telefonu adamın suratına kapamaktır zannımca :roflol:
delikafadulden allaaahh seni napmasin yaaaaaaaaaaa
konu sahibi bidaha sordugunda bence bu cevabi ver bak tuttum bunu süpermis:roflol:
bence her şeyin farkındasın bizi kafalıyorsun sen. :kızgın:
katiliyorum:lepi:

Ben de kova burcuyum, ama daha kimseye saldırmışlığım yoktur. O yüzden burçla alaka kurmayalım yani.

1 haftada çok sevdiğinden söylüyor olamayacağına göre bunları, gerisini sen düşün artık.
Gerçi aranız iyiymiş şimdi yeni gördüm, aman dikkat !!

Back
X