- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
2 günde bağ kurduysan 2 günde çözersin o bağı.
bu çocuğu düşünme; acaba düzelir mi falan filan diye. düzelmez ve düzelmicek. seninde ona 'yardım' edemeyeceğine göre..
sen okuluna odaklan. arada gir kk'ya oku insanlar neler yaşıyo. neler neler...
Sana madde bagimlilariyla ugrasan bir ablan olarak tavsiyem.onlar bağımlı olduklarini asla kabul etmezler ve bu illeti birakmak her yigidin harci degil.bagimlilik omur boyu suren bi seydir
Sen daha kucuksun.ucurumun kenarindasin suan eger geri donersen ordan atlicaksin net sekilde soyluyorum baska biçimi yok.yarin bi gun seni de o yollara sokmaya caliscak ister istemez.biraktim demekle bitmiyor o isler.dogru karari vermissin unide daha bi cok arkadasin talibin olcak takilma bi kisiye
Sana madde bagimlilariyla ugrasan bir ablan olarak tavsiyem.onlar bağımlı olduklarini asla kabul etmezler ve bu illeti birakmak her yigidin harci degil.bagimlilik omur boyu suren bi seydir
Sen daha kucuksun.ucurumun kenarindasin suan eger geri donersen ordan atlicaksin net sekilde soyluyorum baska biçimi yok.yarin bi gun seni de o yollara sokmaya caliscak ister istemez.biraktim demekle bitmiyor o isler.dogru karari vermissin unide daha bi cok arkadasin talibin olcak takilma bi kisiye
Aklında acaba olmasına gerek yok. Emin ol düzelmezdi. Doğru karar vermişsin. Ayrıca oyuncak gibi kullanmaya çalışmış. Onun saçma sapan sorunlarını mı beklicektin bir deOzet gececegim.
18 yasindayim.İstanbula okumaya geldim. Bu sene universite 1.sinifim. Ve liseden bir cocukla ayni uniyi kazandik. Konusmaya basladik. Gecen sene benden hoslandigini ama sinav senesi oldugu icin acilmadigini vs soyledi. 1 ay kadar flort ettik ve sonunda Sevgili olduk. hayatimin en guzel 2 gununu gecirdim onunla.
Sonra beni birakip gitti. Hayatinda cok buyuk sorunlar oldugunu beni uzmek istemedigini soyledi. Seni de cukura cekemem dedi defoldu gitti. Babasinin bunu kucukken terk ettiginden falan bahsetmisti zaten.
Beni her yerden sildi engelledi gormuyordum duymuyordum haberini almiyordum. 1 ay boyunca.
2 gun once gecenin bi vakti telefonum caldi. Butun sorunlari cozdugunu, bana geri dondugunu beni cok sevdigini soyledi ve her seyi anlaticam anlicaksin sonra bana bi cevap ver dedi ve deliler gibi yalvardi.
Dun bulustuk. Bana uyusturucu isine bulastigini soyledi. Bi aralar esrar iciyomus mafyaya borcu varmis 1 ay onunla ugrasmis. Uzun zamandir icmiyorum zaten bagimli degildim falan dedi. Elimi tuttu guzel bir suru sey soyledi. Sarildi. İcim gitti.. sonra daha bir suru sey anlatti. Hayati b*k gibi afedersiniz.
Ya arkadaslar benim annem babam belli. Yasam tarzim belli. İlk iliskim bu benim. Agzima alkol sigara surmem. Bu gelmis bana esrar diyor. Deliricem. Bir de diyor ki butun sorunlari cozdum ama hayatim inisli cikisli ama ilerde sorun cikmaycaginin garantisini veremem,yipranirsin. Lan niye dondun o zaman? Ben unutmusum seni ne guzel. Niye ya niye?
Dun de ayrildiktan sonra telefonda konustuk. Ve bitirdim her seyi. Ama benim kalbim sıkışıyo. Hala acaba diyorum. Acaba duzelir miydi? Acaba mutlu olabilir miydik? Donesim geliyo tutuyorum kendimi.Lütfen beni rahatlatın. Mantığımla düşünmek zorundayım biliyorum. Kendi hayatımı böyle bir erkek için mahvedemem. Anneme, babama yazık bi kere. Beni bunlar için mi okutup büyüttüler.Ama yüreğim durmuyo işte yerinde. Lütfen yardım edin, bir şeyler diyin bana...
Aferin bak akıllı kızsın sakin vazgeçme. Bi kere o illete bulastiysa kurtulamaz daha. Sen kendinden uzak tut. Bu sefer sen sil engelle.
Ben bu soruyu yönelttiğinize şaşırdım doğrusu.
Sabahtan beri yorum yazacağım bir türlü fırsat bulamadım.
Konuda kendiniz diyorsunuz "benim ailem belli çevrem belli" diye.
Kendinize uymayan her türlü şeyden uzak durun lütfen.
Hele ki konu madde bağımlılı ise, arkanıza bile bakmayın.
Boş yere kendinizi yakmayın...
Evet haklısınız, herkesin dertleşmeye ihtiyacı var.Evet bunu diyebiliyorum. Uzak durmam gerektiginin farkindayim. Ve geregini de yapiyorum. Ama gonul iste bu. Ciz ediyor hatirladikca. Dertlesecek, anlatacak kimsem yok. O yuzden yazma ihtiyaci duyuyorum..
bana iyi gelecek bir seyler istiyorum sadece
Allahim ya boyle bi durumda guldurdunuz beni allah da sizi guldursun :)Bulaşmayarak en iyisini yapmışsın. Seni en akıllı üye seçtik :)
Evet haklısınız, herkesin dertleşmeye ihtiyacı var.
Fakat sözün özü şu ki, babamın bir lafı vardır "kendine yakışan hayatı yaşa".
Bunu ilke edinmek gerekir belki de.
İnsan kendine yakışanı yapmalı.
Bundan kastım geleceğini de etkileyeceği için, nasıl hayat istiyorsanız öyle bir hayat yaşayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?