sevgilim mesajlarima cevap vermiyor?

Mavi_boncukk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
22
-10
6
22
Sevgilim salı gunu eskisehire gitti ( 9 aydır sevgiliyiz) gezmeye ama surekli yazmasını tabikide istemem geziyor sonucta ama bana salı gunu hiç yazmadi carsamba da 12 den sonra yazdi bana kolye almıs onu söylemek için baya konustuk cok ilgili davrandı ama gun içinde hiç yazmadi simdide Ankara'ya gelmis olmasi lazim persemse aksamı eve geccem dedi hani cok zor degil bence haber vermrk ya da gunaydn iyi geceler yazmak hiçbirinide yazmıyor Şu an Ankara'da ama gene yazmadi mesjlarıma da bakmıyor sizce sogudumu, baska biri oldundan da suphelenmiyor degilim ama guvenim de var sizce neden yazmıyor normal mi yazmaması?

Normalde gün içinde yazıyor arıyor mu?
normalde yani eskisehire gitmeden once yazıyordu 2 3 saat konusuyorduk ama suan okdr saat tabikidr konusmak istemem geziyor sonucta ama genede 10 dk bile mi vakti yok eve geldinde nabıyosun filan diyeblr yada mesjlarıma bakabilir

ve 2 haftadır yuz yuze gorusemiyoruz hiçmi özlemiyor anlamadim mesjlada konusmuyoz bulusma ayarliyim diypm surekli işi cıkıo beyfendinin
hayır ben ilk cıktımızda hep onceligi bendim işlerini hep ertelerdi suan surekli bulusmaya geldimi konu kapatmaya calısıyor

Bana cevap vermezse yani dönmemişse eski sevgilim olur. Hastanelik başına iş gelmiştir o ayrı. Diğer türlü affı yok
Ama flort olsa bende zaten hiç cekemem 9 aydır sevgiliyiz simdi cocuga sen bakmadin mesajıma ayrılıyorm mu diyim uzun vr ciddi bir ilişki yasıyoruz ben sizce nabmaliyim oda aynı seyleri yasamasını ve eskisi gibi olmasini istiyorum.

Bi seyler degismis o zaman belli ki. Şu yaptıklarının hiçbiri normal değil. Bitirmek istiyorsa adam gibi söylesin, aramamak yazmamak mesajlara bakmamak falan saygısızlık. Arayıp net şekilde konuş, durumu netleştir bence, ayrılıksa da ayrılık.

ayrılmak istedigimi söyledmde ise ilşkiyi böule birşey içinmi biticksin ben ayrılmıyorum sen ayrıl istiyosan demisti gene aynı seler yasandıgında

Daha once de oldu yani boyle seyler. Aciklamasi ne oldu peki?
Ya işte bakmıyordu bunuda ailesini bahane etti bi sekilde tselli ettim ama ailevi selerden dolwyi beni cok kırdı ihmal etti genede ondan gitmedim gidemedim cok emek vardı ilişkide simdi de benzer seler oluyo bu sfer desem acıklasam 10 dk yazmaya bilemi vaktin yok diye surekli sana mı yazıcam senin dırdrından bıktım diyor bende onla konusmadan diyorumki nasıl aynı seleri onu yasatabilirim cunku gercekten konusunca duzelmiyor dahada batıyor ben uzuluyom kırılıyorum bunun için kısasa kısas yapmak istiyorum

Sevgisi azalmıştır ya da ilgisiz biridir. İsteyen insan iki yakası kanda olsun emin ol haber verir kendinden düşün mesela sen gezmeye gitsen haber verir günaydın iyi geceler yazar mıydın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…