- 16 Ağustos 2016
- 3.683
- 9.294
- 158
- Konu Sahibi Mavi_boncukk
-
Katlanamıyor kelimesini görünce sert olduğunu düşünerek öyle yazdım. Bu kelime nedense bende hep kötü his barındırıyor, bir an istemsizce kendimi konu sahibinin yerine koyunca aynı şeyin onda da olacağını düşündüm. Ama demek istediğinizi anladım şuan :)turkce dersi vermedim fakat kelimelerine dikkat ederseniz asiri bozuk kelime yapilari var kelimeleri degistirerek yaziyor, sadece bunu vurgulamak istedim
Sevgili olduğunuza emin misin? Sürekli konuşulması gereksiz tabi ama sizin ki minimal de bile değil çok uzaksınızSevgilim salı gunu eskisehire gitti ( 9 aydır sevgiliyiz) gezmeye ama surekli yazmasını tabikide istemem geziyor sonucta ama bana salı gunu hiç yazmadi carsamba da 12 den sonra yazdi bana kolye almıs onu söylemek için baya konustuk cok ilgili davrandı ama gun içinde hiç yazmadi simdide Ankara'ya gelmis olmasi lazim persemse aksamı eve geccem dedi hani cok zor degil bence haber vermrk ya da gunaydn iyi geceler yazmak hiçbirinide yazmıyor Şu an Ankara'da ama gene yazmadi mesjlarıma da bakmıyor sizce sogudumu, baska biri oldundan da suphelenmiyor degilim ama guvenim de var sizce neden yazmıyor normal mi yazmaması?
Eskişehir de başkası olmasınSevgilim salı gunu eskisehire gitti ( 9 aydır sevgiliyiz) gezmeye ama surekli yazmasını tabikide istemem geziyor sonucta ama bana salı gunu hiç yazmadi carsamba da 12 den sonra yazdi bana kolye almıs onu söylemek için baya konustuk cok ilgili davrandı ama gun içinde hiç yazmadi simdide Ankara'ya gelmis olmasi lazim persemse aksamı eve geccem dedi hani cok zor degil bence haber vermrk ya da gunaydn iyi geceler yazmak hiçbirinide yazmıyor Şu an Ankara'da ama gene yazmadi mesjlarıma da bakmıyor sizce sogudumu, baska biri oldundan da suphelenmiyor degilim ama guvenim de var sizce neden yazmıyor normal mi yazmaması?
bazi insanlar gercekten o tarz kelime kullanimina katlanamiyor. Ornegin ben o kelimelere takilmaktan konunun ozune odaklanamiyorum. kastettigim -de ayri yazilir orada virgul olmaliydi vs degildi sonucta makale yazmiyoruz ama en azindan kelimeler dogru yazilmali diye dusunuyorum. Nabmaliyim da demezsinKatlanamıyor kelimesini görünce sert olduğunu düşünerek öyle yazdım. Bu kelime nedense bende hep kötü his barındırıyor, bir an istemsizce kendimi konu sahibinin yerine koyunca aynı şeyin onda da olacağını düşündüm. Ama demek istediğinizi anladım şuan :)
Eeee neyi bekliyorsun balık baştan kokmuş ne istiyorsun?bu adamla evlenmek miYa işte bakmıyordu bunuda ailesini bahane etti bi sekilde tselli ettim ama ailevi selerden dolwyi beni cok kırdı ihmal etti genede ondan gitmedim gidemedim cok emek vardı ilişkide simdi de benzer seler oluyo bu sfer desem acıklasam 10 dk yazmaya bilemi vaktin yok diye surekli sana mı yazıcam senin dırdrından bıktım diyor bende onla konusmadan diyorumki nasıl aynı seleri onu yasatabilirim cunku gercekten konusunca duzelmiyor dahada batıyor ben uzuluyom kırılıyorum bunun için kısasa kısas yapmak istiyorum
Bir de artık insanlar telefona yapışık yaşıyor bence de zorBen bu mevzuya hiç inanmıyorum.
İşte elim değmedi yazamadım falan geçmiyor bana. İnsan cenazeye gitse 1 dk boşluk bulur ya.
Bi de bende sorun var sanırım mesela en en eğlenceli bi yere de gitsem olsun olsun da 2-3 saat telefona bakmadan durabiliyorum en fazla.Bir de artık insanlar telefona yapışık yaşıyor bence de zor
maalesef ya bağımlı oldukBi de bende sorun var sanırım mesela en en eğlenceli bi yere de gitsem olsun olsun da 2-3 saat telefona bakmadan durabiliyorum en fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?