sevgilim mesajlarima cevap vermiyor?

Sevgisi azalmıştır ya da ilgisiz biridir. İsteyen insan iki yakası kanda olsun emin ol haber verir kendinden düşün mesela sen gezmeye gitsen haber verir günaydın iyi geceler yazar mıydın ?
Evettt tabikide ben o yattıgında bile sabah bir yere gidiyosam askimm gunaydin oglen 2 gibi gelirim avmye gidiyom derim hep böyle haber veririm arkadaslarımlauken bile yzarim

Evettt tabikide ben o yattıgında bile sabah bir yere gidiyosam askimm gunaydin oglen 2 gibi gelirim avmye gidiyom derim hep böyle haber veririm arkadaslarımlauken bile yzarim
O zaman sevgiliniz ilgisiz biri ve sizde daha ilgili birisiniz. Böyle biriyle olmak veya olmamak sizin seçiminiz ve daha önce yine yapmıs buna benzer şeyler sanırım yine söyleseniz bahanelerini sıralar bence uyumlu bir çift değilsiniz gibi

Eskişehirde görüştüğü biri olmadığına emin misin?

Sıkmıcam darlamıcam diye sınırınız kalmadı
Bi insan size ne yapabilir ne yapamazı anlmadı çünkü ben sıkmam kezban değilim falan tripleri yüzünden
Kendinize saygınız olsun kezban olmıcam diye bu kadar da esnemeyin.
Karşınızdaki kişi size olan sorumluluklarını ve sınırını bilsin
Şu duruma var hayatında var mısın yok musun belli değil
Çöpe atsın o kolyeyi veya münasip .. ne diyim
Ne yapayım kolyeyi aldığı kolyeye mi kaldım diye gidiyo benim kafa

Ya ilgiyi mesajda degil bulusunca gösteriyo bulustumuzda asırı sarılıyor opuyor iltifat ediyo egleniyom yani kısaca ama mesjda sanki flortuymusm gibi onemsemiyo hiç goruyodur belki mesajı ama bakmıyor bende onun mesjlarına bakmasam daha cok kavga cıkar diue korkuyroum

bence hayatında başka biri var. buluşmaya konu gelince kaçıyor diyorsun neden olacak başka?

Ciddi ve emek verilmiş ilişki bu mu?
Daha sorunlari bile konusamiyorsunuz, konusulsa bile diger tarafın umrunda değil, bir de sen kısas yapma pesindesin.
Ben boyle bi iliskiye devam etmezdim, ki geçmişte ilgisiz takılmayı ilişki zanneden birine de tekmeyi vurmuştum. Gerilmek, huzursuz olmak için mi ilişki yaşıyoruz? İnsan önce kendine deger vermeli, sevgi aşk böyle bi şey değil.

Tepkini koymazsan aynı şeyleri yapmaya devam eder.
6 senelik ilişkim var tecrübeyle sabit.
Neden yazmadın seni merak ettim değil, nasıl bana yazmamazlık yapıyorsun bu kadar önemli olan neydi? Benim tepkim bu olur. Ben doğum günümü sabah 10 da kutladı diye kavga etmiş insanım öyle böyle öğrendi nasıl davranması gerektiğini :)

Olmamış bu ilişki size yazacağı on saniyelik bir mesajı bile zahmet olarak görüyor. Seven ilgilenen adam sürekli yazar, merak eder. Boş zamanında yazmaz, boş zaman yaratır. Daha şimdiden bunun için dertleniyorsunuz ilerisi hiç parlak değil. Zaten bence bir ilişki aşırı emek, zahmet falan icermemeli su gibi akıp gitmeli, yormamali, şüphe ettirmemeli, sorgulatmamalı. Yani partnerlerin birbirine karşı tutumundan bahsediyorum. Mesela kendinizi ihmal edilmiş, gözardı edilebilen, önemsenmeyen olarak hissetmemelisiniz.

Kesin bir haltlar karıştırıyor.

Şu sitede en nefret ettiğim konu Türkçe dersi vermeye kalkışılması.. Sanki konumuz bu.. Kız derdini anlatıyor verilen cevaba bakın..
Konuya ise cevabım, bu tarz durumların konuşulması gerektiği.. Bende erkek arkadaşımla böyle sıkıntılar yaşıyordum. Konuşa konuşa baya düzeltti kendini.. Hala istediğim gibi değil ama eskisine göre daha iyi.. Bir de ben o bana öyle davrandıkça aynı şekil davrandım. Hatta uzaklaştım da.. O da farkına varınca bazı şeylerin biraz olsun düzeltti kendini..

Türkçe dersi vermeye çalışırken keşke siz de yazım kurallarına uymuş olsaydınız.
turkce dersi vermedim fakat kelimelerine dikkat ederseniz asiri bozuk kelime yapilari var kelimeleri degistirerek yaziyor, sadece bunu vurgulamak istedim

Hic iletisim kurmamak bana da normal gelmedi. Ama size kolye almis demek ki aklindasiniz. Bence telefon uzerinden trip yapmayin. Bir sonraki gorusmenizde sorarsiniz neden hic mesaj atmadigini vs.

Iletisimsizligi ben de sevmem acikcasi. Benim kocacikta oyle bensiz biryerlere gittiginde sevgililik donemimizde pek yazmazdi. Ama simdilerde daha cok arar, yazar. Demek ki diyorum baglandikca, sevdikce, daha cok iletisimde kalmak istiyorlar.. iliski basinda size cok bagli degildir belki henuz

Tatlım bence ilişkin sana göre ciddin erkek arkadaşının böyle bir bakış açısı olduğunu düşünmüyorum. En olmadı bir gün sonu değerlendirmesi yapılır. Aranızda ki bağ çok kopuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…