- 10 Aralık 2016
- 5
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi yagmurssancak_
1ay sonra birinci yılımız. İlişkimde çok yıprandık bunun için şimdiki en ufak tartışmalar şiddetli oluyor. Erkek arkadaşım çok fazla sinirleniyor ve gereksiz uzatıyor. Geçen gün abisinin düğün salonuna gittiler ben gitmesini istemediğimi söyledim ona çünkü kadın çalışanlar çok var ve kıskandım. Neyse gitti bana da mesaj attı hayatım düğün salonuna geldim ben ama iş yok bu gün sadece muhasebeci gamze hanım var dedi. Bende uzatmadım olan olmuş diye tamam canım dedim. Sonraki gün buluştuk ve benim ondan beklentilerim vardı sarılır öper tarzı ama yapmadı bende bozuldum suratım düştü. Sonra o daha da sinirlendi be benim salona gitmesine trip attığımı sandı. Tartıştık bana surat astığımda gıcık olduğunu söyledi içimizdeki çocuğu benim öldürdüğünü söyledi çok kalbimi kırdı küçüçük meseleye demedik laf bırakmadı. Ben de dün rahatsızlandım ona haber edince en azından biraz ilgilendi ama mesajlarıma cevap vermiyor. Bende artık patlamaktan korkuyorum arayıp içimdekileri söylesemmi yada yanına gidiyim bu gün yada mesaj atıyım mesajlarıma cevap vermezsen bir daha asla yazmam sana tarzı