- 9 Ağustos 2020
- 201
- 136
- 33
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Dimi, nasıl kırgınım sana anlatamam.. Siz bana bu kadar para verdiniz, bu paranın karşılığı da budur diyebileceğim bir meslek değil ki. Oraya yatan her hastaya kendi annem, babam, kardeşim gözüyle bakıyorum. Amelelik sözü beni çok kırdıO ne demek yahu...
Hepimiz bu çark içinde birilerinin amelesiyiz zaten.
Kendisi hangi ülkenin şahıymış acaba...
Kendisi memur, bozulduğumu anlayınca bende öyleyim bilmem ne dedi ama yok beni hiç ikna etmedi... gururum çok kırıldıMemur olmayan insanlar amelemi oluyormus?
Konu sahibinden ilk özür diliyorum konu sapmasın da sıçrayan sperm ne alakaMemur olmayan insanlar amelemi oluyormus?
O kadar kafam karıştı ki bu olaydan sonra..Hemen yol ver senin sevgilin ego balonu olmuş... Sakın evlilik düşünme derim..
Gururunu kıracak bir sey yok canim sal gitsin onuda. Çalışıyorsan maasini alıyorsun sonuctaKendisi memur, bozulduğumu anlayınca bende öyleyim bilmem ne dedi ama yok beni hiç ikna etmedi... gururum çok kırıldı
Ahahahhh nasıl güldüm anlatamam o kadar haklısın kiiiiiKendisi ne iş yapıyor acaba? Hani bir söz vardır “yamuk şeylerine adriana lima arıyorlar” diye, sizinkisi bunun mesleki versiyonu olmuş. O zaman kendisi üst düzey bürokrat olsun da tüm sülalesine bakacak para kazansın nişanlısına da amelelik yaptırmasın.
O kadar kafam karıştı ki bu olaydan sonra..
Konu sahibinden ilk özür diliyorum konu sapmasın da sıçrayan sperm ne alakakahkaha attım
Bu zihniyet seni sürekli aşağılar bence.. Kendisi nin mesleği nedir peki?O kadar kafam karıştı ki bu olaydan sonra..
Ben olağanüstü sperm savunucusuyumKonu sahibinden ilk özür diliyorum konu sapmasın da sıçrayan sperm ne alakakahkaha attım
Ben olağanüstü sperm savunucusuyumsurtunerek koklayarak hatta spermi dusunmek bile hamile kalmamiza neden olabilir
AhahahaBen olağanüstü sperm savunucusuyumsurtunerek koklayarak hatta spermi dusunmek bile hamile kalmamiza neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?