- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Aha haa doğru vallah aklı olan demez bence deKafasının olmama ihtimali daha yüksek bence...
Gormemisin biri memur olmus işteAha haa doğru vallah aklı olan demez bence de
Memur olmuş da nolmus sah olmuş padişah olmuşGormemisin biri memur olmus işte
SGK da kuzum
Sey diyesim geldi ben sana memur olamazsın demedim adam olmazsın dedimMemur olmuş da nolmus sah olmuş padişah olmuş
SGK da kuzum
İnsanların bunu istemeyeceğini, kendi tercihleri olarak memuriyet hayatına karşı olabilecekleri akıllara gelmiyor tabii.Memur olmuş da nolmus sah olmuş padişah olmuş
Bir yakınım atanamayınca özel bir okulda müdür olmuştu. Eşi sırf atanamadığı için karısından bahsederken ev hanımı diyormuş. Bu insanlara haddini bildirmek lazımYaa burda bırı bana atanda öğretmen ol dedi özelde çalışıyorum dememe rağmen bu zihniyetlerden çevremizde burda çok fazla var
Tam yerinde oldu tespitin gel öpem seni muahhhSey diyesim geldi ben sana memur olamazsın demedim adam olmazsın dedim
İnsanların bunu istemeyeceğini, kendi tercihleri olarak memuriyet hayatına karşı olabilecekleri akıllara gelmiyor tabii.
İşte bunu düşünen adam da 9 10 kahvaltı, 10 11 sohbet, 12 1 öğle arası, 4 te kapanış hop servis yapan devlet memurudur.
Ülkemizin üstünde kamburdur.
Hadsız ya bır şey derdim de neyse mezun olduğunda öğretmensindir ister özelde ol ister ücretli farketmez istersen çalışma yine öğretmensın bu sıfatı mezun olurken okul veriyor mu veriyor insanlar hala boş beleş konuşuyor. Illa devlet olucak sanki ona bakarsan benım babamda kamudan emekli toplu para alırken bile özel sektörde çalışanların yarı parasını aldı ne demeli şimdiBir yakınım atanamayınca özel bir okulda müdür olmuştu. Eşi sırf atanamadığı için karısından bahsederken ev hanımı diyormuş. Bu insanlara haddini bildirmek lazım
Gerçekten devlet memuru olunca ne oluyorKendisi devlet memuru normal memur. İnanın çok üzgünüm kafamı çok karıştırdı bu durum. Beni aşağılaması büyük sorun. Nasıl bir konuşma yapmalı neler söylemeliyim sizce
Konu sahibi belkide tek bir kelime yüzünden ayrılmayı saçma bulabilir ama çocuğun tek bir kelimesi nasıl bir zihniyete sahip olduğunu gösteriyor. Eğer evlenirlerse her zaman hor görecek, aldığı maaşa kadar eleştirecek. Hiçbir şekilde saygı duymuyor konu sahibineHadsız ya bır şey derdim de neyse mezun olduğunda öğretmensindir ister özelde ol ister ücretli farketmez istersen çalışma yine öğretmensın bu sıfatı mezun olurken okul veriyor mu veriyor insanlar hala boş beleş konuşuyor. Illa devlet olucak sanki ona bakarsan benım babamda kamudan emekli toplu para alırken bile özel sektörde çalışanların yarı parasını aldı ne demeli şimdiağzı olan bir tarafıyla konuşuyor başka bir şey değil keza konu sahıbı devlete girmezse emınım o çocuk ayrılır sırf memur kızla evlenmek için net yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?