• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim mezun oluyor...! ben şimdi ne yapacağım..

Bende SAKARYALIYIM hemde merkez :8: ama benım üni bitti artık döndün tamamen buradayım tanışalım bı gün kız :10:
Sevgilini bukadar sıkma canım onunda kendi hayatı var ki en basından düşünürsek o bir erkek,sevgilinde sakaryalımı? eğer öyle ise hiç mi hiç üzülme sen de biliyorsun ki adapazarı istanbul 2 saatlık yol yani :28: bukadar sıkma canını bunun daha askerliği var bide şehir dışında iş bulursa onuda geçtim senın okulun bittiğinde baba evine döndüğünde de bukadar rahat dörüşemeyecekdiniz zaten bide böle düşün

sevgilim suan iş buldu calısıyo.. bende sakaryaya donunce bulusma ihtimalimiz cok aza inio zaten.. biz sakaryalı deiliz ama sakarya üni de okuoruz tatlm.. daha dogrusu ben okuorum.. sevgilim artık mezun:) sıkmamaya calısıorum onu ama işte işin içine özlem girince engel olamıyorum kendime..:26:

Yanılıyor olma ihtımalim cok yüksek ama bence senin problemin ya da kafanda büyüttüğün problemin aslında bütün bunlar dğl.yengeç erkekleri cok sadık ince ruhlu ve hassas insanlardır. Koç kadınları ise aksine hırçın atak hassaslığını maskeleyen insanlar.koçlarınki mükemmeli aramak da dğlde insanları hep kendi istdği gbi şekillendrmeye çalışmak.şimdi brliktelğnizde yengeç her kavgada yapıcı olmaya çalışırken koç bunu istemdigi halde ayrılmaya yada tartşmaya calşmştr. Gel zaman git zaman koç anlamıstır ki partnerinin onun ruh eşi ve dengeleyici aynı zamanda kaybedilmemesi gereken nimet oldgunu aslnda bütün yersz kaygıları kaybetme korkusndan ileri gelmştr.
Yanlş anlama seni böyle yargılamıyorum.ben de bir koç kızıyım ve kendimle ilgili irdeledğm cogu knuda bu sonuca ulaşıyorum. Yanılıyor olabilirim dedğm gbi ama yine kendimle ilgili cogu yanlş davranısımı koç burcu olmaya dayatıyorum. Koç olmak zor zanaat:)

Back