sevgilim mi düşmanım mı?

narcisorod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
169
180
53
37
Kızlar merhaba,
Benim problemim erkek arkadaşım. Kendisiyle 8 aydır birlikteyiz. Tanıştıktan 2 ay sonra ben İngiltere'ye gitmek zorunda kaldım, 4 ay kaldım. Döndüm şimdi de o yurtdışına çıktı çalışmak için. Kısacası birlikte sadece 2 ay geçirebildik. Küs barış geçen bir 8 ay aslında. Benim ilk ciddi ilişkim diyebilirim. O yüzden çok tecrübesizim. Her ilişki mi böyle yürüyor, abartıyor muyum acaba diye sizlere sormak istedim.
Kendisiyle ilk tanıştığımızda çok iyi bir insan olduğunu düşündüm. Her şeyime koştururdu, beni geçtim arkadaşlarımın bile başı sıkışsa ilk o yardım ederdi. Biraz sever kilit adam rollerini (en azından artık böyle düşünmeye başladım). İlişkimiz başladı çok kıskanç olduğunu görmeye başladım. Zaten o sırada da yurtdışına çıktım. İdare etmeye çalıştım hep onu , hala da öyle. Ama şu sıralar bambaşka bir boyuttayız. Ona göre hiç bir işte başarılı değilim.
Ders çalışsam "100 alıcaksın ya çalış" diyo mesela.
Yemek yaptım desem "senin yaptığın yemeği ben biliyorum" der.
İş başvurusunda bulundum, maaşı pozisyonu çok büyük fırsat benim için "sen o işi kıvıramazsın, heveslenme" diyor mesela.
Bugün çok yoruldum desem ne yaptın ki benim yaptıklarımın yanında der. der de der yani. ilk tanıdığımda bu adam dünyanın en yardımsever adamıydı her an yanımda destekti bana. Şuan tam tersi. Şöyle düşünmeye başladım demek ki benim düşmemden hoşlanıyor bu adam. ben düşünce o elimden tutucak evet çünkü kahraman olucak. Ne sevincimi ne üzüntümü paylaşamaz duruma geldim. Hep o anlatıyor ben dinliyorum. Bitirdiğim de oldu başka sebeplerden mutlu günlerimiz aklıma geliyor tekrar şans veriyorum. Dönmesine de 2 ay kaldı. Yanımda nasıl olucak onu da görmek istiyorum galiba(kendime bile itiraf edemediklerimi yazdım gibi oldu :).
Bunları ona söylesem bağırır çağırır bugüne kadar yaptıkları iyilikleri yüzüme vurur gibi geliyor. Anlatamam zaten anlamaz. Başka nasıl açıklayabilirim kendimi bi yol gösterin bana lütfen

Tatlım bu tür erkek insanın iliğini kurutur. Benim eski nişanlımda buna yakın şeyler yapıyordu son zamanlarda, ilişki içerisindeyken göremiyorsun ama bende yeni yeni görüyorum ki, adeta rakip gibi davranmış bana. Sağlıklı ilişki bu değil, yerinde olsam ayrılırdım üstelik 8 ayda bu noktaya gelmeniz çok ilginç

Karşisindaki ezerek kendini bişey zann eden tiplerden.
Kendi iyiliniz icin ayrilin.
Bu tarz erkeklerle evlenen kadinlarin konularini cok gordum burda
Eşlerinin hayat enerjisini sömurmekle mesguldurlar ...

Ben de farkındayım yürümeyecek ancak ona da bunları size yazdığım şekilde söylemek istiyorum. Bunu anlatmamın bir yolu yok mu? içim de kalsın istemiyorum. Aslında ona da üzülüyorum çünkü sanırım sebebi babası. bana yaptıklarının aynısını senelerdir babasından görüyor. O ezikliğinin hırsını benden çıkarıyor galiba.

Ömür törpüsü bu adam. Gözüne baktığınızda kendinizi görmelisiniz. Sizi dünyanın en güzel kadını hissettirmeli. Yaptığınız en aptalca hareketi bile iç rahatlığıyla anlatabilmelisiniz. Sizi komplekse sokmamalı. İlişki böyle bir şey düşman mı diye düşünmüşsünüz daha ne olsun yani

Kompleks topu bu adam senin motlvasyonunu düşürmek icin sevgili olmuş senin hayat enerjini vampir gibi emerek yasiyor.böylelerine elestriyi algılayamayan.beyin yoksunu insan lazim.hani bazi insanlar vardir ya hah iste öyle biri olacak buna motivasyon düşüren zevzek laflari karsisindaki kişiye carpip geri bu adama gelip kuduracak.ayrica kötü bir basak burcu erkegine benziyor.

Anlat bize anlattiklarini ona, tahmin ettigin gibi davranir kizar bagirir cagirir sana yaptigi iyilikleri yine yuzune vurursa, noktalaman icin mukemmel zamanlama olur. omur gecmez boylesiyle.

yengeç aslında ama yükselenini bilmiyorum. yengeç iyi derlerdi hep ama değilmiş.

Kasın olsun, erkek olsun, sizi aşağıya çeken insanlardan uzak durun..özgüveni olmayan, ama narsist biri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…