sevgilim mi düşmanım mı?

narcisorod ben bu tarz tavırları yüzünden kan bağım olan kişilerle küsmüşümdür dönem dönem ki mecburen çoğuyla geri barıştım değil ki bile isteye hayatıma böyle bi enerji emiciyi/ kan emiciyi sokayım. O kadar yanlış yapıyorsun ki devam ederek ileriki zamanlarda çok daha iyi anlayacaksın. Eşim benim kabahatli/hatalı olduğum durumlarda bile destek verir bana,işyerinde soruşturma geçirdiğim bi dönemde amirimle birbirimize girmiştik istifa da etsen altta kalmak yok gururunla saydıracaksın diye gaz veriyordu gün içinde arayıp,değil ki yapamazsın,haksızsın,başarısızsın demek. Onun yönlendirmeleri sayesinde o dönemi lehime çevirdim ki pes etmek üzereydim. Ona göre dünyanın en güçlü en komik en eğlenceli kadınıyım,bazen alay ediyorum “ Bana baktıgın yerden kendime baksam “Bakan” olurum hahay” diye. Her kadın bunu yaşamalı kendine haksızlık etme.

Bu adam seni geri çeker.
Bence yol yakınken dön.
Aşk böyle birşey değil,sevgililer birbirlerini gaza getirirler, yaparsın aşkım derler,herşey güzel olacak derler... Yaptığın yemegi eleştirmek ne ya? Ben bir ara heves ettim yemek kursuna başladım, kursta yaptıklarımi bir kaba koyup çıkışta ex sevgilime götürdüm 'ben yaptim' diye. Bekledikce et suyunu salmış, diğer yemekler bile et sulu olmuş, rezalet birşey haline gelmiş (zaten ümit vadetmiyordun)
Adam yine de yedi 'olsun,başlangıç için güzel' diye :)
Bence yol ver gitsin... Sen onsuz daha mutlu olursun

gerçekten uzaklaş böyle erkeklerden kim hayır görmüş ki bu zamana kadar... Aziz sancar bile nobel ödülünü alıp eve geldiğinde eşi çöpü at gel demiş. 2 ay daha dayandığına değecek mi uzaktayken böyle yapan yanına gelince melek olmayacak.

En kaçılası erkek kompleksli erkektir bence. Kendini iyi hissetmek için karşısındaki insana her türlü şeyi yapabilir. Psikolojik şiddettle yetinmezse fiziksel şiddet bile gelebilir.
İlişki takım oyunudur. İki dost olabilmek, güvenle el ele tutuşmak gerekir. Kompleksli adamla bunu yaşayamazsınız.
Ne söylediğiniz önemli değil, ayrılırken mutlaka çirkinleşecektir zaten. Bir an önce kurtulmaya bakın bence.

Hiçbir açıklama yapmayın, anlamaz. Sizi suçlar. Sizin başarılı olma ihtimalinizi bile çekemiyor. Çok yakın bir arkadaşımın eşini okudum siz yazdıkça. 1 ggün dahi duramam bu cinsle.

Yapacağınız ilk kavgayı bahane edip yol verin. Bahsettiğim arkadaşımın eşi arkadaşımı toplumun içinde bile ezmeye çalışıyor sürekli. Kendinizi böyle görmek isyer misiniz mesela? Uzaklaşın.

Aşagılık kompleksı mı var acaba. Bana cok yakından tanıdığım bırını anımsattı. Kendınde eksık gördugu ne varsa baskalarına onun üzerinden saldırırdı.

Bir söz var; acıma, acınacak duruma gelirsin.
Tavrının altında yatan neden ne olursa olsun bu onun problemi. Ayrılmak istediğini nasıl anlattığının bir önemi yok; bu tavırlarında mutsuzum ve ayrılmaya karar verdim deyip bitireceksin net biçimde.
Adam seni kendinden aşağı çekerek ego masturbasyonu peşinde. Fırsat verme, seni yukarı çekecek insanlar bul.

Keskin yorumlar yapmaktan hoşlanmıyorum fakat burda biraz keskin olacagim; tek onerim bu adamdan ayrılman.. Kompleksli, kendi icinde huzursuz biri.. Sana kendini eksik hissettiren, hevesini sevincini kursaginda birakan, bi seyini begenmeyen biriyle hangi ask, hangi sevgi, hangi mutluluk? Sevgili/eş/arkadaş dedigin sana huzur vermeli, hatanı guzelce gosterip derdinle dertlenip sevincinle sevinmeli.. Öteki turlusunu ne diye yuk edeceksin kendine? 8 ayda şu tavırlara ve dusundurduklerine bak.. Nikah olsa, cocuklarin olsa hadi sabredip çabala (kaldi ki millet artik evliyken bile sabredemiyor bazi seylere) ama hicbi şeyin degilken bunca tepene cikmis; birak, goz gore gore yakma hayatini..
Ayrica, senin o adama askla, sevdayla, iyilikle yapabilecegin bi sey yok ne yazık ki.. Yaptığın iyiliği bile kompleks yapip hınçlanır bu tipler, yine döner senden alır hırsını.. Çünkü "kompleks" ciddi anlamda bir rahatsızlık, bir psikolojik sorundur..

yengeç aslında ama yükselenini bilmiyorum. yengeç iyi derlerdi hep ama değilmiş.
Bu adamda bu kompleks olduktan sonra hangi burc olursa olsun sıkıntı yaşatır.. Içsel sorunlari var zira..
Simdi sen bunlari ona soylesen ve ciddi oldugunu gorse hemen U dönüşü ile aslinda seni takdir ettigini ve senin iyiligin(!) icin hep elestirdigini soyler, inanma.. Evet, belki kendi bile farkinda degil bu yaptiklarinin ama bilincalti ve ezik benliği onu bu sekilde davranmaya itiyor, o nedenle niyetinin iyi olduğu savunmasina geçecektir muhtemelen fakat sonucta bunlari yapıyor mu yapıyor, sen bu hayati istiyor musun istemiyor musun, ona karar ver..

Bunları anlattiginiz taktirde yaptığı güzellikleri anlatıp yüzünüze vuracaksa, siz konuşarak anlasamiyorsunuz demektir. Istediği kadar hoş olsun iyi olsun, ozguveninizi yerle bir etmekle mesgul, size surekli asagilayici yaklasan biriyle omrunuzu tuketmeyin derim.

Âdeta annemle babamin ilişkisi. Babam kendisini mükemmel gören asla hata kabul etmeyen annemi devamlı ezip küçük gören bi insandı. Sonuc 9 yıl evli kalıp 2 çocukla bosandilar. Annem rahat bi nefes aldı :)

Bi de bence bu adam senin guzel, akilli, basarili oldugunu dusunuyor, biliyor icten ice ama o bilincalti ve sorunlu zihniyeti bu sekilde yansitmalar yaparak seni yerden yere vurmasina sebep oluyor.. Cok tehlikeli ve sıkıntılı bi durum.. Boyle biriyle devam ettiginde bi sure sonra ozguvenin eksilere inmeye başlayacak, kendini hep yanlis yapiyor gibi hissedeceksin, "yine elestirecek" tedirginliginden her isinde elin ayagina dolanacak ve yavas yavas kendini ve kisiligini kaybettiğin icin cok mutsuz olacaksin, Allah korusun..

Benim eski sevgilim de ben bi konuda basarisiz oldugumda icten ice mutlu oluyordu. Ondan yuksek bir not aldigimda kendini ezik hissediyordu bunu direk soylemese bile ben hissediyordum. Yani böyle insan sen düştüğünde emin ol elinden tutacak insan degil. Bi tekme de O vuracak bi insan. Uzak dur derim.

Amaç sizde ki özgüveni yerle bir ederken kendine bir KÖLE yaratmak.
Kusura bakmayın ama durum tamamen bundan ibaret.
Allahtan aranızda ciddi bir adım atılmamış. Hemen bu ezikten kurtulun lütfen

Bunların hiçbiri normal davranışlar değil. Hayatınızda olacak insan size destek vermeli, yardım etmek için düşmenizi beklememeli sırtınızdaki taşın bir kısmını da o yüklenmeli, hayat arkadaşlığı budur. Erkek arkadaşınız bir zehir gibi bütün vücudunuzu sarmadan onu hayatınızda çıkarın bence, aksi takdirde onun söylediklerine zamanla siz de inanmaya başlayacak ve kendinizi başarısız ve işe yaramaz hissedeceksiniz. Aynı tipten bende de vardı bir tane ve onun yarattığı özgüven eksikliğini hiç de kolay toparlayamadım. En azından siz sizi manipüle etmeye çalıştığının farkında olacak kadar gözü açıksınız. Size ondan hiçbir fayda gelmez ben söyleyeyim.

Adam sizin kanatlarınız olmak istiyor. Onsuz uçamayın, onun yanında hep kırılgan olun istiyor. Başarılırınız egosuna göre değil. Güçlü kadın değil, mahkum kadın istiyor.

Açıklamanızı yapın. Anlamasını da umursamayın, ayrılın. Sizi hep geri çeker böyle insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…